Bu Maç Bizim Olacak.....

benm de uykum var geçen hafta istisnasız hergün gece yarısından sonra yattım sabah da 6:30dan sonra kalktım

Selam kızlar,
Zelişcim 62.2 kg . Oynama var birazcıcık bu hafta şükür:) Önümüzdeki pazartesi bildirim yapamayabilirim evde olamıycam .

geç kalan kilo bildirimim
güncel kilom 55.6

kızlarrr nasılsınızzzzz umarım iyisinizdir
kusura bakmayın benim derslerim basladı gece anca 2 de uyuyabiliyorum bu aralar bi enerji var ki sormayın gitsin durduramıyorum kendimi
sabah ise 6 da uyanıyorum erken kalktıgım içindir belkide ama kilo vermem durdu malesef
pazar günü pierre cardinden alışveriş yapmaya gittim ve denedigim bütün bedenler 36ydı deniyorum görevli diyoki malesef bunun 1 beden küçüğü elimizde yok ben bişey demeden bunu diyo kadın ve gercekten karın kısmında bolluk vardı bir sevindim ki sormayın bütün gün agzım kulaklarımdaydı
beslenmeme cok dikkat ediyorum saglıklı seyler yiyorum spor yapamıyorum araya sıkıştırmaya calışıyorum anca otobüse binmeyip bi kaç durak yürümeyi becerebiliyorum

günaydın kızlar akşam 22,30 da yattım 8 saat uyumuşum benim için mucizee

vücut alışkın olmayınca kafam ağrı yaptı fazla geldi bana sanırsammm

gece yaramazlık yaptım mantarlı omlet ve makarna yedim

birde şam tatlısı

günaydın kızlarrrr

nasılsınız bugun bakalımm

dün patrondan izin istedim perşembe+cuma için krsin birşey demedi bakarız dedi adam boğasım geldi nerdeyseeeeee

bakalım verecek miiiiiii

dua edinde versin kızlarrrrrr ya çok sinirim bozukkk

oooooooooo

maşallahhh

bende 22,00 yattımmmmmmmmm

Neyin var Noldu yasemin ?

Dün akşam :

2 köfte
1 but
ve yoğurt yedim - ekmeksiz

Bir de ara öğün akşam Mısır yedim

Sabah kahvaltı:

yine aynı : domates-peynir-salatalık
1 dl kp ekmeği
çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…