13 şekerden yapılırsa bile anlıyordum ama şuanda ne çayda nede kahvede şeker sıfır
eşimle kahve içmeye giderdik utanırdı 14 şekerli demeye
yemek konusunda kısıtlamalardan hiç hoşlanmam ..
5 yıl boyunca çay bardağıma 4 şeker atıyordum çay içerken türk kahvemi 14 şekerli içiyordum herkeste bırak bırak diyordu dalga geçiyorlardı bırakmıyordum ..
bi gün kendi kendime aynı gün içinde bıraktım bişeyleri benim istemem gerekiyor baskıya gelemiyorum çok garip..
kızartmamı off nasıl bırakayım ama evladım için herşeye varım
sigarayı bile bırakcam
bu nasıl bir damak tadıdır maşallah cnm bana göre de 2den sonra atılan şekerin tadı hep aynı gelir ben de yaklaşık 3-4 aydır sıfır şeker yaşıyorum zaten çok az atıyordum şeker olarak toz şeker var ya attığım taneleri bile sayabilirsin o derece az yani baktım şeker atmamla atmamam bir tadı da aynı geldi aban ben de hiç atmamamya başladım en iyisi bu bence
abowwwwwwwwwwwwwww
sen kahve içme o şekerleri yeseydin
ay 14 şekerle o kahve ağda olur kelebek ..nittin sennyemek konusunda kısıtlamalardan hiç hoşlanmam ..
5 yıl boyunca çay bardağıma 4 şeker atıyordum çay içerken türk kahvemi 14 şekerli içiyordum herkeste bırak bırak diyordu dalga geçiyorlardı bırakmıyordum ..
bi gün kendi kendime aynı gün içinde bıraktım bişeyleri benim istemem gerekiyor baskıya gelemiyorum çok garip..
kızartmamı off nasıl bırakayım ama evladım için herşeye varım
sigarayı bile bırakcam
her türlü olur bebek
13 şekerden yapılırsa bile anlıyordum ama şuanda ne çayda nede kahvede şeker sıfır
eşimle kahve içmeye giderdik utanırdı 14 şekerli demeye
eşimde diyordu ki kahvenin içine şeker koymuyorsun şekerin içine kahve koyuyorsun ne yapayım seviyordum o zamanlar
hee..güzel ..önünde 1 haftan var canım..tamam verdim gittii
pazartesi günü canım
evet haklısın iyi yapmışsın bırakarak..
ama çikolatanın dibine vururum bak
evet bakalımm sonuçlar nedirhee..güzel ..önünde 1 haftan var canım..
ara öğün
1 yeşil elma +yeşil çay
2 küçük salatalık
öğle menüü
kuru fasulye
salata+cacıkk
bu saate kadar 3 lt suuuuuuu
çok alemsinnn sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de çok sverim çikolatayı hergün 1 kare ya da 2 kare yiyerek nefsimi körlüyorum 1 paketin tamamını yemeye cesaretim yok
bana yemek olsun hayatın tadını alıyorum..
şimdi ben acıkınca iş yerinde bildiğin cadı oluyorum bağırışlar çağırışlar havada uçuyor patronda biri şuna yemek siparişi versin yoksa katliyam çıkartcak ofiste diyor
acıkınca kendimi şaşırıyorum ben ya
kılar akşama milföylü baget yapacağım deneyeniz varmı nasıl oluyor tadıı:44::44::44::44::44:
kılar akşama milföylü baget yapacağım deneyeniz varmı nasıl oluyor tadıı:44::44::44::44::44:[/QUO
hayır ben denemedim nasıl yapmayı düşünüyorsun tarif var mı elinde ben bagti fırında karışık sebzeli filan yemek var ya öyle seviyorum ya da pilav üstü de güzell oluyor önce haşlıyorum bagetleri suyuna bulgur filavı yapıyorum bagetleri çok az tereyağında çevirip pilavla servis yapıyorum o şekşl de güzel ama dediğin gibi yapmadım hiç
bana yemek olsun hayatın tadını alıyorum..
şimdi ben acıkınca iş yerinde bildiğin cadı oluyorum bağırışlar çağırışlar havada uçuyor patronda biri şuna yemek siparişi versin yoksa katliyam çıkartcak ofiste diyor
acıkınca kendimi şaşırıyorum ben ya
ben sabahtan beri yediklerimi saymayayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?