Bu Maç Bizim Olacak.....

e tut o zman sen de cnm eğer bir sağlık problemn yoksa

ben sabah yemek yemesem bütün gün idare edemem tansiyonum düşer bide çevreme zarar veririm ben acıkmaya başladığım an yemek yemezsem 15 dk içinde çok tehlikeli oluyorum canım çok günaha girerim bide benim hayat felsefem eline beline diline sahip çık..
tutana saygım sonsuz ama ben tutmuyorum ramazanda eşimle dışarı bile çıkmayacağım yemeğe felan böyle biriyim işte ama tutmuyorum eşimde tutmaz annem babamda eşimin aileside..

saygı duyuyorum

ara öğün

1 yeşil elma +yeşil çay
2 küçük salatalık

öğle menüü

kuru fasulye

salata+cacıkk

bu saate kadar 3 lt suuuuuuu

ben de çok sverim çikolatayı hergün 1 kare ya da 2 kare yiyerek nefsimi körlüyorum 1 paketin tamamını yemeye cesaretim yok
ben de hergün 1 kare minik bitter yerim.

kılar akşama milföylü baget yapacağım deneyeniz varmı nasıl oluyor tadıı:44::44::44::44::44:
yapmadım canım, bilemiyorum hiç.
öğlen yemekte

yayla çorbası

türlü

bulgur pilavı

revani vardı

ben

4-5 kaşık çorba

bir buçuk kepçe türlü

2 ince dilim ekmek yedim
maşallah canım.

dün kıymalı patates yemeği yaptım
sabahta pilav yaptım çorba yapmayı düşünmüyorum zaten bıktım çorba yapmaktan hiçte içmem

ben hiç yapmadım onu .ama milföy sırf yağ canım, onun yerine yufka yada dürüm ekmeginden yapsan olmuyor mu?

ben fırında tavuk patates yapıcam .20 dk sürer mi ki acaba hazırlamam

yanında da ayran ,bu kadar yeter .

ancak sürer belki sürmez bile hızlı yaparsan ama pişmesi 1 saat sürer en azından ben çok pişiriyorum haftasonu yaptım mesela misafirde vardı evde 1 koca tepsşi 200derece de 1 saat 15dk pişirdim

kızlar alıntılar karışmışş

ben milföylü baget

pompişkomm fırında tavuk patatizzz yapıypoooo

ancak sürer belki sürmez bile hızlı yaparsan ama pişmesi 1 saat sürer en azından ben çok pişiriyorum haftasonu yaptım mesela misafirde vardı evde 1 koca tepsşi 200derece de 1 saat 15dk pişirdim

benim fırın acayip pişiriyo ,o kadr sürmez bence 50 dk pişse yeter gibi .

kızlar alıntılar karışmışş

ben milföylü baget

pompişkomm fırında tavuk patatizzz yapıypoooo

ben bu akşam 1 tane bagette deneyeceğim eğer güzel olursa cuma günü annem gelecek onada yapıcam ama soğuyunca kötü olur mu acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…