öğlen yemekte
yayla çorbası
türlü
bulgur pilavı
revani vardı
ben
4-5 kaşık çorba
bir buçuk kepçe türlü
2 ince dilim ekmek yedim
kelebek oruç tutabiliyomusun sennn
afiyet olsun bebemmmmmmmmöğlen yemekte
yayla çorbası
türlü
bulgur pilavı
revani vardı
ben
4-5 kaşık çorba
bir buçuk kepçe türlü
2 ince dilim ekmek yedim
kılar akşama milföylü baget yapacağım deneyeniz varmı nasıl oluyor tadıı:44::44::44::44::44:
hayır tutamıyorum malesef ama tutmuş kadar oluyorum çünkü yemek yemiyorum kimsenin canı çekmesin diye ofistede tutan yok zaten
e tut o zman sen de cnm eğer bir sağlık problemn yoksa
ben sabah yemek yemesem bütün gün idare edemem tansiyonum düşer bide çevreme zarar veririm ben acıkmaya başladığım an yemek yemezsem 15 dk içinde çok tehlikeli oluyorum canım çok günaha girerim bide benim hayat felsefem eline beline diline sahip çık..
tutana saygım sonsuz ama ben tutmuyorum ramazanda eşimle dışarı bile çıkmayacağım yemeğe felan böyle biriyim işte ama tutmuyorum eşimde tutmaz annem babamda eşimin aileside..
ara öğün
1 yeşil elma +yeşil çay
2 küçük salatalık
öğle menüü
kuru fasulye
salata+cacıkk
bu saate kadar 3 lt suuuuuuu
ben de hergün 1 kare minik bitter yerim.ben de çok sverim çikolatayı hergün 1 kare ya da 2 kare yiyerek nefsimi körlüyorum 1 paketin tamamını yemeye cesaretim yok
yapmadım canım, bilemiyorum hiç.kılar akşama milföylü baget yapacağım deneyeniz varmı nasıl oluyor tadıı:44::44::44::44::44:
öğlen yemekte
yayla çorbası
türlü
bulgur pilavı
revani vardı
ben
4-5 kaşık çorba
bir buçuk kepçe türlü
2 ince dilim ekmek yedim
ben hiç yapmadım onu .ama milföy sırf yağ canım, onun yerine yufka yada dürüm ekmeginden yapsan olmuyor mu?
kılar akşama milföylü baget yapacağım deneyeniz varmı nasıl oluyor tadıı:44::44::44::44::44:[/QUO
hayır ben denemedim nasıl yapmayı düşünüyorsun tarif var mı elinde ben bagti fırında karışık sebzeli filan yemek var ya öyle seviyorum ya da pilav üstü de güzell oluyor önce haşlıyorum bagetleri suyuna bulgur filavı yapıyorum bagetleri çok az tereyağında çevirip pilavla servis yapıyorum o şekşl de güzel ama dediğin gibi yapmadım hiç
hayır tutamıyorum malesef ama tutmuş kadar oluyorum çünkü yemek yemiyorum kimsenin canı çekmesin diye ofistede tutan yok zaten
bende denemedim ama tarif edebilirim
ben de hergün 1 kare minik bitter yerim.
yapmadım canım, bilemiyorum hiç.
maşallah canım.
anlaşılan o kiii kimse yapmamışşş
pompişkom evde milföy var aradan çıkıp bitsin diye değerlendirmek istiyorum
kelebek tarif nette var canım aldım ama tadan varsa onun için sordum beğenen varmı diye
ben değişikliğe açığımdır bugün denenecek bu tariff
kelebekkk ye güzelimmm sen yeee
anlaşılan o kiii kimse yapmamışşş
pompişkom evde milföy var aradan çıkıp bitsin diye değerlendirmek istiyorum
kelebek tarif nette var canım aldım ama tadan varsa onun için sordum beğenen varmı diye
ben değişikliğe açığımdır bugün denenecek bu tariff
kelebekkk ye güzelimmm sen yeee
yapınca güzel olursa bende yapıcam bugün yap yarın fikrini söyle bende diğer gün yapayım
bende değişikliğe çok açığımdır
ben fırında tavuk patates yapıcam .20 dk sürer mi ki acaba hazırlamam
yanında da ayran ,bu kadar yeter .
bilmemiyimmmm kelebekimmmmyapınca güzel olursa bende yapıcam bugün yap yarın fikrini söyle bende diğer gün yapayım
bende değişikliğe çok açığımdır
ben fırında tavuk patates yapıcam .20 dk sürer mi ki acaba hazırlamam
yanında da ayran ,bu kadar yeter .
sürmez canım ben derin kapta hepsini harmanlarım hopp fırına soğan biber domates patates tavuk sarımsak ve baharatlar
bilmemiyimmmm kelebekimmmm
sürmez canım ben derin kapta hepsini harmanlarım hopp fırına soğan biber domates patates tavuk sarımsak ve baharatlar
hani yapcaktın yaaaa
bilmemiyimmmm kelebekimmmm
milföyü börek yapsana cnm olmaz mı sevmezmisin o şekil güzel oluyor çıtır çıtır
ancak sürer belki sürmez bile hızlı yaparsan ama pişmesi 1 saat sürer en azından ben çok pişiriyorum haftasonu yaptım mesela misafirde vardı evde 1 koca tepsşi 200derece de 1 saat 15dk pişirdim
aynen canım bende ,bide belki mantar da koyabilirim .
benim fırın acayip pişiriyo ,o kadr sürmez bence 50 dk pişse yeter gibi .
aynen canım bende ,bide belki mantar da koyabilirim .
anam alıntıya bak ben yazmadım öyle bişey
kızlar alıntılar karışmışş
ben milföylü baget
pompişkomm fırında tavuk patatizzz yapıypoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?