evet canımcım..öğlen yemeğimm..teşekkür ederim iyiym bennnn sen nasılsın yemek yedim cnm yarım saat oldu
1 tabak taze fsülye
1 kase semizou salata
bu yediklerin senin öle yemeğin miydii kuzuşş
hahaha aynı canım haklısın..tabii canımmm
eşimin çocuk küçükken şöyle bi tabiri vardı
ee çocuk seni istiyo emziriyosun falan
neyse emzirme dönemi bitti eee bezi bıraksın evde bulamazsın çocuğuuu
bu daha uzar da giderrrr
evli barklı adam karısını gecenin 12 sine kadar nasıl evde bırakır ki haddini bildirmelisin canım..
benim ki evlendik evleneli 2 defa duraktab almadı beni eve tek yürüdüm ikisindede uyuya kaldı bende 2. uyuya kalışında eve geldim nefes nefese uyandırdım bunu panik oldu birden ne oldu dedi salladım peşime biri takıldı laf attı diye o gün bugündür saatini kuruyor eve gilir gelmez uyuya kalırsa saat çalsında uyansın diye benden erken geliyor paşa eve sende böyle ders ver biri kapıyı kurcaladı de
evli barklı adam karısını gecenin 12 sine kadar nasıl evde bırakır ki haddini bildirmelisin canım..
benim ki evlendik evleneli 2 defa duraktab almadı beni eve tek yürüdüm ikisindede uyuya kaldı bende 2. uyuya kalışında eve geldim nefes nefese uyandırdım bunu panik oldu birden ne oldu dedi salladım peşime biri takıldı laf attı diye o gün bugündür saatini kuruyor eve gilir gelmez uyuya kalırsa saat çalsında uyansın diye benden erken geliyor paşa eve sende böyle ders ver biri kapıyı kurcaladı de
evet canımcım..öğlen yemeğimm..
senin menü güzelmiş.
hahaha aynı canım haklısın..
bazen öyle yoruluyorum ki..eve gittikten sonra mutfağa giriyorum..
yemek sonrası çay , kek , çerez , meyve, sonra çocukların uyku vakti..yalnız yatmıyor benim sıpalar..yanlarında ben yatıyorum hep...taa yatıncaya kadar
benim beyim de koltukta keyif çatıyor..dövcem bi gün elimde kalacak ..ondan korkuyorum..
ben de bi zaman evde hiç bir işe elimi atmıyorum.eve kırıntı içinde. etraf dağılmış...topla topla geberiyorum yetiştircem diye hep..
neyse bakıyor evi çöp götürüyor..o zaman alıyor süpürgeyi viledayı ,,iş yapıyor..
söylerim ters bişey söyler şimdi hiç uğraşamam
Allah görüyor sonuçtaa
ne derki mesela ters?
heee ..güzel yapmışsın..
benim koca beni yanlız bi yere yollamaz zaten..çocuklar yanımda olmayacak hele..ooo...
çocuklu kadına kimse bakmaz ya..gözü arkada kalmıyor benim kocamın.
ehliyet bile aldırmıyor bana ya..kıskançlıktan..kim verecek ehliyet dersini diye tasalanıyor tabi...
bayan hoca olsa hemen yollar da..
aman kırk yılda biçıktım
sanki gidiyorum da bişey mi yapıyorumm
falan filan diye gider
hiç urağşamam hakketten
tartışmaktan yoruldum artıukk
tabiii ki salatasız olmaz.evet haklısın..çocuklar direk pilava saldırır fasülye yemez diye şeyettim de..ondan..neyse pilav mı yapayım diyorsun..
salata da yapem mi:26::26::26::26:
ay ay ..karpuzz mu..oh mis ...evet karpuz alalım bu akşam..dün bitirdik de
evet canımcım..
çok tehlikeli bir durumhayır bizimki öyle diill
bi arkadaşı arasa gece 12 de yine giderr
öyle olsa hiç takılmam zaten
arkadaşlarıyla buluşunca gece 12 den önce evin yolunu bulamıyoruzz
afiyet olsun canım, ben de 1 dilim ekmek-foronda közlenmiş patlıcanla karnıyarık+cacık.teşekkür ederim iyiym bennnn sen nasılsın yemek yedim cnm yarım saat oldu
1 tabak taze fsülye
1 kase semizou salata
bu yediklerin senin öle yemeğin miydii kuzuşş
bazen hadlerini bildirmek gerek.evet canımcım..öğlen yemeğimm..
senin menü güzelmiş.
hahaha aynı canım haklısın..
bazen öyle yoruluyorum ki..eve gittikten sonra mutfağa giriyorum..
yemek sonrası çay , kek , çerez , meyve, sonra çocukların uyku vakti..yalnız yatmıyor benim sıpalar..yanlarında ben yatıyorum hep...taa yatıncaya kadar
benim beyim de koltukta keyif çatıyor..dövcem bi gün elimde kalacak ..ondan korkuyorum..
ben de bi zaman evde hiç bir işe elimi atmıyorum.eve kırıntı içinde. etraf dağılmış...topla topla geberiyorum yetiştircem diye hep..
neyse bakıyor evi çöp götürüyor..o zaman alıyor süpürgeyi viledayı ,,iş yapıyor..
iyiyiz canım, sen nasılsın?Kızlarrr mrb nasılsınızzz
ögle
şehriye çorba
bir kaşık patates püresi iki ince dilim rosto köfte
karpuz bir dilim
tabiii ki salatasız olmaz.
çok tehlikeli bir durumsonuna kadar haklısın canım.
afiyet olsun canım, ben de 1 dilim ekmek-foronda közlenmiş patlıcanla karnıyarık+cacık.
süpersin baby.
bazen hadlerini bildirmek gerek.
iyiyiz canım, sen nasılsın?
Allah a şükür benim eşimin de hiç öyle dışarı hayatı, sosyal aktiviteleri yoktur. Tek hafta sonları 2 haftada- ayda bir köye annesi gile gitmek ister o kadar.benim eşim bensiz dışarı akşam gezmeleri kahve kültürü yoktur çok şükür
evinden işine işinden evine bizimle vakit geçirir
bazen k.pederin dükkanı var akşamları o bekler babası dinlensin diye
bir arada haftada bir kere halı saha maça gidiyordu onun dışında
evlendik evleneli bir iki kere beni yalnız bırakıp gitmiştir dışarı
tabiii ki salatasız olmaz.
çok tehlikeli bir durumsonuna kadar haklısın canım.
afiyet olsun canım, ben de 1 dilim ekmek-foronda közlenmiş patlıcanla karnıyarık+cacık.
süpersin baby.
bazen hadlerini bildirmek gerek.
iyiyiz canım, sen nasılsın?
ahhh canım kıyamam, çok şükür klimamız sağlam, düşünemiyorum bu sıcakta klimanın çalışmadığını zati.İyiyim kuzu çalışıyorum napim, iş yerinin klimalarından gebericemm
sağ ol canım hayat işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?