Bu Maç Bizim Olacak.....

Burdayımmm işte :18::18:
Beynim dolu kalbim ağrıyor kendi başımayım bu ara

Köyün nerdee :26:

Antalya Elmalı canım. Çocukluğumuz hep köyde geçti, anneannem-dedem vardı köyde, en son 2 sene önce anneannemi kaybettik, artık gidecek kimsemiz kalmadı sayılır
eski günlerimizi özledim.

Antalya Elmalı canım. Çocukluğumuz hep köyde geçti, anneannem-dedem vardı köyde, en son 2 sene önce anneannemi kaybettik, artık gidecek kimsemiz kalmadı sayılır
eski günlerimizi özledim.

O bende de varrr eski zamanlarımı çokk özledimmm

O bende de varrr eski zamanlarımı çokk özledimmm

şu bir gerçek ki canım, maalesef günümüz koşulları eski günlerin tadını vermiyor, şimdi herkes işgüç telaşında, herkes çalışıyor. Eskiden böyle miydi, ne güzel annelerimiz çalışmazdı, köye gittin mi icabında 1 ay kalırdık, ama şimdi nerdee? 1 hafta izni bulan haline şükrediyor.

Sorma canım ewettt
Ben anneanneme doyamadım mesela..
Küçükken öldü hayal meyal hatırlyorum..
Keşke benim oğlumu görebilseydi..
Hele dedemin yeri bende çok farklı..
Dedemin ismini verdim oğluma ikinci adını dedemin ismini verdim
ve nüfuz cüzdanında öyle yazdırdım...
Baba tarafı ile yani öteki dedemi böyle sewmiyordum :26:

antalya elmalı canım. çocukluğumuz hep köyde geçti, anneannem-dedem vardı köyde, en son 2 sene önce anneannemi kaybettik, artık gidecek kimsemiz kalmadı sayılır
Eski günlerimizi özledim.

tam yaylaaaaaa ohhhhhhhh

benim annanem yaşıyor allah uzun ömür versinnnnn

bende yaz geldi pek durmam hafta sonları kaçarızz bizde köye inşşşşş

gerçi birz zor gibi görünüyor bu sene

aramaa

sinirimmm tepemde yeni stajer aldılar insan kaynaklarına diye benim işi öğretecekmişim biraz benle biraz insan kaynaklarında takılacak

yani size istediğim zaman yazamıcammmm

Yazarsın be Nolcakk bakmasın oda :26:

evet yaaaa, ben de anneanne-dedemi çokkkk severdim, rahmetliler çook iyilerdi. Dediğin gibi babaannemi hiç görmedim, babam 5 yaşındayken rahmetli olmuş. Üvey babaanne vardı, o da malum, kendi çocuklarıyla ilgiliydi. O yüzden köye gittim mi hep anneannemlerde kalırdım. Ben neyse ki ikisini de gördüm yeterince Allaha şükür, ama işte insan yine de aklına geldikçe hüzünleniyor.
Senin köy neresi Yasemin? Bugünlerin kıymetini bil canım, birgün ansızın gidiveriyorlar maalesef.

aramaa

sinirimmm tepemde yeni stajer aldılar insan kaynaklarına diye benim işi öğretecekmişim biraz benle biraz insan kaynaklarında takılacak

yani size istediğim zaman yazamıcammmm
sıkma canını, ne kadar staj görecek ki?

Yazarsın be Nolcakk bakmasın oda :26:
hee müdüre şikayet etsin beniiii olduu canımm

seneya yaza kadar

eevet canım konuştuk hallettık kısmen
:26::26::26::26::26:

Benimde babam 5 yaşındayken veremden ölmüş banannem..
Şimdi üvey babannem var ama düşkündür bizleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…