ahhh canım kıyamam, çok şükür klimamız sağlam, düşünemiyorum bu sıcakta klimanın çalışmadığını zati.
hayat da işte herkes senin kadar akıllı olamayabiliyor, çok güzel ders vermişsin. Aslında her daim bu erkek milletine karşı uyanık olacaksın, hazır cevap.
benim eşiminde yok arada bir halı saha maçları oluyordu iş yerinde bu bahsini açtı sende git dedim yok mok dedi git ya ne olacak spor olur hem dedim arada bir oraya gidiyor ama ben eve gelmeden evde olmuş oluyor.
arada birde iş çıkışı istersen arkadaşlarınla otur kafa dağıt derim yarım saat bir saat oturur çay kahve bişey içer ben gelmeden döner gene.
ama aynı akşam benide bir yerlere götürür üzüleceğimi düşünüyor sanırım:44:
bi defa gece çıkacaktı gitmek istiyorsan git dedim gitmedi..
arada bir ben evdeyken bi yerlere göndermek istiyorum ama bensiz gitmiyor bir yere tek bırakmak istemiyor..
onun dışındada her yere beraber gidiyoruz..
ben arada masa kurarım arkadaşarını çağırır öyle vakit geçiririz..
benim eşiminde yok arada bir halı saha maçları oluyordu iş yerinde bu bahsini açtı sende git dedim yok mok dedi git ya ne olacak spor olur hem dedim arada bir oraya gidiyor ama ben eve gelmeden evde olmuş oluyor.
arada birde iş çıkışı istersen arkadaşlarınla otur kafa dağıt derim yarım saat bir saat oturur çay kahve bişey içer ben gelmeden döner gene.
arada bir ben evdeyken bi yerlere göndermek istiyorum ama bensiz gitmiyor bir yere tek bırakmak istemiyor..
ilk yıllar bizimki de öyleydi dee
bakalım bizim ki de daha ilk yıllar ama 3 yıl öncede böyledi umarım 3 yıl sonrada böyle olur aksi taktirde fazla geçimsiz biri oluyorum cadı gibi
Allah ağzınızın tadını bozmasın canımm
sağol yasmin büyümüş gördün beni yanii :)
gerçi evet artık sulu göz diilm tabi ortalıktaa
ve Ya Sabır diyince harbiden sakinleşiyorummm
Kızlarrr mrb nasılsınızzz
sonuçta anlaştıktan sonra gerisi önemli değil canım.benim eşiminde yok arada bir halı saha maçları oluyordu iş yerinde bu bahsini açtı sende git dedim yok mok dedi git ya ne olacak spor olur hem dedim arada bir oraya gidiyor ama ben eve gelmeden evde olmuş oluyor.
Kızzz klima varrr donduk şirkette ben onu kasdettimm
öğlen menü:
dalyan köfte
mevsim salata
kavun
ayran
Burdayımmm işte :18::18:en güzeli rabime sığınmakkkkk
nerdesin sen lannnn
Köyün nerdee :26:canım sıkılıyorrrr kızlarr ,sanki saatler geçmiyor, offff eve gidesim var.
köyümü özledim bennn
Burdayımmm işte :18::18:
Beynim dolu kalbim ağrıyor kendi başımayım bu ara
Köyün nerdee :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?