Bu Maç Bizim Olacak.....

hımm geçmiş olsun canım
sağol kuzummm
sağol canım benim yok doktora götürmedim ağrı kesici ilaçları var formunda kendileri yaramazlıkta akşama iyi olmazsa acile götüreceğim artık,işten izin almak zor şuan malesefff
sanada afiyet olsun ara öğünde devam edersin balım

iyiyim canım sağ ol..
sen nasılsın?
ben çok açım ne yesem acaba simit peynir domates zeytin felan mi?
yoksa başka önerin var mı canım?

çok şükür canım benimmmmmmmmm simit peynir filan ye tatlım sonuçta iştesin heralde pek alternatifin yoktur evde olsan omlet reçel kaymak bal yeşillik filan ye derdim ama başka öneri aklıma gelmedi ya da sütüm müslin varsa yanında ondan ye 1 kase

sağol baby az önce 1 kare fıstıklı çikolata indi mideye

sadece yeşil çay mı etkili olucak içerim o zaman onun da tadı çok berbat beaaa

yani sindirim sitemin için çok faydalı barsaklar için de öyle ve ben tek başına içmiyorum zaten midemi bulandırır yokssa bademle cevizle fındıkla filan içiyorum ya da meyveyle içiyorum bir elma y ada bir salkım üzüm mesela benm göbeğimin erimesinde ilk etken yeşil çay diğrei de ekmeği azaltmam oldu

Son düzenleme:

hımm anladım canım inşallah faydası olur o zaman :2::2: zaten ben bu bünyemi anlayamadım

,

süt varda muslin yok yiyemem zaten ben ondan ama ülkerin bitane çıkmıştı içinde çikolata parçaları vardı sütle değilde sade yiyince güzel oluyordu çerez gibi

ahhhh ah sayamam ki, o dediklerin de var+1 tane de büyük muz.
Maşallah sen güzel gidiyorsun canım.

afiyet şeker olsun kız canımızı çektirme bizim.

dikkat edersen haftada 500 değil bazen 700-800 gr gittiği de oluyor değil mi fadimemmmmm o kadar da umutsuz değil yani durumlar
evet canım aynen öyle.

günaydın fit hatunlar
vefa geçmiş olsun canım
günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…