tabi ya öyle yoksa ben ekmeği tam yerdim daha çok peynir yerdim ve yumurta yerdim midem bulanıyrodu o yüzden
iştahın yok hali mı kız bu :26:
aynen canım çok dikkat ediyorum ama yok yokkkktartılmadım bu sabah ama karnım biraz gitti onu hissediyorum
günaydın fit hatunlar
vefa geçmiş olsun canım
yeşil çay içiyor muydun sen????????
yok içmiyorum onun da fazlası zarar sonuçta günde 2,5 lt su içiyorum arada bir kayısı form içiyorum
günaydın güzellikkkkk naber nasılsın
sağol kuzummmhımm geçmiş olsun canım
sağol canım benim yok doktora götürmedim ağrı kesici ilaçları var formunda kendileri yaramazlıkta akşama iyi olmazsa acile götüreceğim artık,işten izin almak zor şuan malesefffcanımm yaa çok geçmiş olsun kuzucuğuna bugün nasıl peki durumu doktora mı götüreceksin kıyamam ya umarım en kısa zamanda düzelir minik kuş..
sana da afiyet olsun cnm ben de çok severim tavuk suyuna bulgur pilavını ve tavuklarını da üstüne kızartıp servis edilirse ohhhhhhhh mis mis yarasın cnm kahvaltın da güzelmiş baby
sanada afiyet olsun ara öğünde devam edersin balımgünaydın afiyet olsun tatlışşşşşşşşş
benimde sabah kahvaltısı(pek iştahım yoktu)
yarım dilim çavdar ekmeği
2-3 çatal beyaz peynir
3 adet siyah zeytin
1 lokma süzme bal
1 fincan siyah çay
bir de cnm sen yemene de çok dikkat ediyorsunn yani hiç abartılı bişi görmüyorum menünde ama niye gitmiyor sende gramlar mesela bu sabah tartıldın mı durumlar nasıl
fazla içmicen zaten cnm günde 2 fincan ideal bence farkı görürsün içsen ben de öyle olmuştu
sağol kelebekimmmm günaydınngünaydın fit hatunlar
vefa geçmiş olsun canım
iyiyim canım sağ ol..
sen nasılsın?
ben çok açım ne yesem acaba simit peynir domates zeytin felan mi?
yoksa başka önerin var mı canım?
iyiyim canım sağ ol..
sen nasılsın?
ben çok açım ne yesem acaba simit peynir domates zeytin felan mi?
yoksa başka önerin var mı canım?
sağol kuzummm
sağol canım benim yok doktora götürmedim ağrı kesici ilaçları var formunda kendileri yaramazlıkta akşama iyi olmazsa acile götüreceğim artık,işten izin almak zor şuan malesefff
sanada afiyet olsun ara öğünde devam edersin balım
sadece yeşil çay mı etkili olucak içerim o zaman onun da tadı çok berbat beaaa
yani sindirim sitemin için çok faydalı barsaklar için de öyle ve ben tek başına içmiyorum zaten midemi bulandırır yokssa bademle cevizle fındıkla filan içiyorum ya da meyveyle içiyorum bir elma y ada bir salkım üzüm mesela benm göbeğimin erimesinde ilk etken yeşil çay diğrei de ekmeği azaltmam oldu
günaydın fit hatunlar
vefa geçmiş olsun canım
sağol kelebekimmmm günaydınn
açma ye bence zeytinli ,kaşarlı üfff süperr
,çok şükür canım benimmmmmmmmm simit peynir filan ye tatlım sonuçta iştesin heralde pek alternatifin yoktur evde olsan omlet reçel kaymak bal yeşillik filan ye derdim ama başka öneri aklıma gelmedi ya da sütüm müslin varsa yanında ondan ye 1 kase
ahhhh ah sayamam ki, o dediklerin de var+1 tane de büyük muz.günaydın şekeriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
ne yedin akşam merak ettim dondurma tatlı filan mı yedin
ben de akşam
yarım tabak makarna +salata yedim
sonra 1 saat yürüyüş+koşu
eve geldim çok acıkmıştım tekrardan
1 kase yoğurt içine 2 yk.müsli koydum öyle yedim sonra
1 fincan yeşil çay
1 adet şeftali
1 salık üzüm yedim ve yattım
toplamda 10 bardak su +2 fincan yeşil çayyy
afiyet şeker olsun kız canımızı çektirme bizim.inşallah canımmm bende oğluşla uğraştım biraz hasta da boğazlar şişmişş
günaydın kuzummm
ayy oda çok zor oluor gerçekten yorgan yıkamaya ver canım çaresi yok
sağol canım yükledim kendime çok lezzetliydi ama lokum gibi pişmişş
biz almaya müsait insanlar her daim dikkat etmeliyiz kii
evet canım aynen öyle.dikkat edersen haftada 500 değil bazen 700-800 gr gittiği de oluyor değil mi fadimemmmmm o kadar da umutsuz değil yani durumlar
günaydın afiyet olsun tatlışşşşşşşşş
benimde sabah kahvaltısı(pek iştahım yoktu)
yarım dilim çavdar ekmeği
2-3 çatal beyaz peynir
3 adet siyah zeytin
1 lokma süzme bal
1 fincan siyah çay
bir de cnm sen yemene de çok dikkat ediyorsunn yani hiç abartılı bişi görmüyorum menünde ama niye gitmiyor sende gramlar mesela bu sabah tartıldın mı durumlar nasıl
günaydın canımgünaydın fit hatunlar
vefa geçmiş olsun canım
aaaaaaaa aklıma geldi şöle güzel tost yapan biyer varsa kendine bol kaşarlı bir tost söle
ahhhh ah sayamam ki, o dediklerin de var+1 tane de büyük muz.
Maşallah sen güzel gidiyorsun canım.
afiyet şeker olsun kız canımızı çektirme bizim.
evet canım aynen öyle.
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?