Bu Maç Bizim Olacak.....

senin kan şekerin nasıl düşük çıkar mı böyle tahlil yaptırdığında filan 90 la 110 ideali

o şeker tahlillerini hiç yaptırmadım canım ama acıkınca çok sinirli oluyorum herkes diyor ki şekerin düşüyor demek ki ne anlama geldiğini bile bilmiyorum
4 yıl önce üniwde bi arkadaşımın şekeri vardı onun tek kullanımlık iğnelerle her gün lendine test yapması gerekiyordu bir gün banada yaptı normal dedi senin ki ama kaç olduğunu hatırlamıyorum canım

slm kızlar ne habersınız?
bu gun iş bası yaptım ve iş yerinden girdim kk ya...
yasak masak umrumda degıl valla yettı...
kımse kusura bakmasın ihtiyacım var...(umarım yakalanmam :18:)

4 yıl çok uzun bir süre ama canım bir kan tahlili baktır bence şekerin düşüklüğü hipoglisemi dir ve sende asabiyet yapar halsizlik yapar eğer düşükse doktor sana ona göre bir beslenme planı verir kendini daha iyi hissedersin

bu söylediklerinin hepsi mevcut valla bende canım

bugün çok sıcak burası ramazanda da çok sıcak ve nemli olacakmış Allah sonumuzu hayır etsin geçen yıl böle değildi ama yaaaa

bu söze gerçekten bayılıyorum zamanında benden eşime gitmiş bir sözdür ve gerçekten beni anlatır sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…