off off neyse en azından sende öyle yapıyomuşsun bişey olmaz ozaman
off ya annemde böyle benim hep ondan geçti bana kesin ama bulaşık makinası olayı ailede bir bende var..
yok ya çözülmez bu yapmazsak uyuyamayız belki bile..
senin durumda fena evlenince daha çok artıyo söyliyim ben sana bende öyle oldu
ancak kendimizi yoruyoruz ve ben sana birşey daha söyliyeyim ben iş yerinde giydiğim kıyafetler var ya onları elimde yıkıyorum sıvı deterjanla makineye atmıyorum çünkü hepsinin tüyünün tozunun birbirine bulaştığını hissediyorum o yüzden nerdeyse tüm kıyafetlerimi elimde yıkar özenle kurutur sonra ütüler öle dolaba kaldırıırm benm kıyafette inannılmaz bir tüy toz takıntım var tek zerre toz tüy olamamalı
bende tam tersi düşünüyordum yani evlenince geçer ilgi alanım değişir filan diye ama bilmiyorum:44::44::44:
allahım sana geliyorum bende de var o elde yıkama hastalığı ama her kıyafetim için geçerli değil değer verdiğim narin kıyafetlerim için geçerli onları makinaya atamıyorum makina yutcak sanıyorum
Tamam yazmamhe iyi olurda görürsen yazma ha bana
Aynen öyle vallla :26:bence sütyensiz güzel olan göüsler anca film yıldızlarında olur bizde değil
bende de narin böyle çok sevdiğim kıyafetlerle başladı ama şimdi nerdeyse tümünü elimde yıkıyorum gündelikleri makineye atıyorum o da sadece alt olanları üstleri kesinlikle elimde yıkarım
yarın akşam annem geliyor pazartesine kadar bende kalacak eşime sen c.tesi günü dışarı çık dedim çıkmam banane ben annemle vakit geçircem dedi inşalla bi yerlere giderde bizde annamle baş başa temizlik yaparız rahat rahat
belki deterjan fazla kullandığımda ellerim yara olmasa bende senin gibi olurdum iyiki yara oluyomuş o zaman olmak istemezdim çünküüüü..
bide yaptığın şey sana zararlı bil istedim bilekler bir süre sonra çok fazla bez sıkmaktan damarlarla alakalı sorun çıkarta bi,liyor annemde var mesela
Allahımmmmmmmmm ya kızın düşündüğüne bakk annen memleketten mi geliyor cnm
çok deterjan kullanmıyorum cnm ben durulaması zor oluyor sonra(bahaneye bakk )) bir de ben çok sıkıyorum ya tek damla su akmayana kadar sıkıyorum vay baba vaylar bana
yok avrupa yakasından gelecek ben anadolu yakasında oturuyorum..
ya napayım anacığımla baş başa kahve içmek istiyom temizlik yapmak istiyorum..
eşim olunca oda bende cam silim mi diyo halı yıkatcam ona bu hafta sonu o zaman görür artık anyayı konyayı..
hem de nasıl 5 kat az değil cnm normalde inip çıktığın bile ekstradan hareket olur senin için bu arada yaş boy kilo kaç yazdıysan bile ben görmedim bir de memleket neresi?????????
bende de narin böyle çok sevdiğim kıyafetlerle başladı ama şimdi nerdeyse tümünü elimde yıkıyorum gündelikleri makineye atıyorum o da sadece alt olanları üstleri kesinlikle elimde yıkarım
tamam o zaman sağlık sorunun yoksa kendine ödev haline getir mekik işini..
öyle bırakmak falan yok..
oo süpermiş..çok güzel..denize nereye gitmeyi düşünüyorsunuz peki...
9 gün tatilde evde misin..
günaydın kızlar hayırlı cumalar
dün akşam :
etli patates yemeği
yoğurt yedim
bu sabah:
domates-salatalık-peynir
1 dl kepek ekmeği ve çay dan oluşan kahvaltımı yaptım
afiyet olsun canımm
günaydın hayırlı cumalar
akşam tarhana çorba yoğurt karpuz yedim
gece bi kalktımm üç tane oğlanın çokomellerini yedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?