Bu Maç Bizim Olacak.....

bende tam tersi düşünüyordum yani evlenince geçer ilgi alanım değişir filan diye ama bilmiyorum:44::44::44:

allahım sana geliyorum bende de var o elde yıkama hastalığı ama her kıyafetim için geçerli değil değer verdiğim narin kıyafetlerim için geçerli onları makinaya atamıyorum makina yutcak sanıyorum

bende tam tersi düşünüyordum yani evlenince geçer ilgi alanım değişir filan diye ama bilmiyorum:44::44::44:

hıı hıı tabi tabii geçer inşallah geçer insanın kendi evi olduğunda tüm sorumluluk kendisinde olduğunda dahada cozutuyo şekil a1 ben

allahım sana geliyorum bende de var o elde yıkama hastalığı ama her kıyafetim için geçerli değil değer verdiğim narin kıyafetlerim için geçerli onları makinaya atamıyorum makina yutcak sanıyorum

bende de narin böyle çok sevdiğim kıyafetlerle başladı ama şimdi nerdeyse tümünü elimde yıkıyorum gündelikleri makineye atıyorum o da sadece alt olanları üstleri kesinlikle elimde yıkarım

yarın akşam annem geliyor pazartesine kadar bende kalacak eşime sen c.tesi günü dışarı çık dedim çıkmam banane ben annemle vakit geçircem dedi inşalla bi yerlere giderde bizde annamle baş başa temizlik yaparız rahat rahat

bende de narin böyle çok sevdiğim kıyafetlerle başladı ama şimdi nerdeyse tümünü elimde yıkıyorum gündelikleri makineye atıyorum o da sadece alt olanları üstleri kesinlikle elimde yıkarım

belki deterjan fazla kullandığımda ellerim yara olmasa bende senin gibi olurdum iyiki yara oluyomuş o zaman olmak istemezdim çünküüüü..
bide yaptığın şey sana zararlı bil istedim bilekler bir süre sonra çok fazla bez sıkmaktan damarlarla alakalı sorun çıkarta bi,liyor annemde var mesela

Allahımmmmmmmmm ya kızın düşündüğüne bakk annen memleketten mi geliyor cnm

çok deterjan kullanmıyorum cnm ben durulaması zor oluyor sonra (bahaneye bakk )) bir de ben çok sıkıyorum ya tek damla su akmayana kadar sıkıyorum vay baba vaylar bana

Allahımmmmmmmmm ya kızın düşündüğüne bakk annen memleketten mi geliyor cnm

yok avrupa yakasından gelecek ben anadolu yakasında oturuyorum..
ya napayım anacığımla baş başa kahve içmek istiyom temizlik yapmak istiyorum..
eşim olunca oda bende cam silim mi diyo halı yıkatcam ona bu hafta sonu o zaman görür artık anyayı konyayı..

çok deterjan kullanmıyorum cnm ben durulaması zor oluyor sonra (bahaneye bakk )) bir de ben çok sıkıyorum ya tek damla su akmayana kadar sıkıyorum vay baba vaylar bana

canım o durum çok zararlı işte annem kortizon iğnesi vurulmak zorunda kaldı
bi,de benim bileklerim inanılmaz zayıftır güçsüzdür..
ama dikkat et derim ben sana

ellerinizi kullanırken çok dikkatli olun ben fazla zorlamaktan elimin üstünde bi kemik oluştu kist kemikleşmiş ve çokda ağrı yapıyo ben çekiyorum siz çekmeyin

peki tekrar başlıycam inş bu akşam hemde bakalım ne kadar sürücek :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar

dün akşam :

etli patates yemeği
yoğurt yedim

bu sabah:

domates-salatalık-peynir
1 dl kepek ekmeği ve çay dan oluşan kahvaltımı yaptım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar hayırlı cumalar

dün akşam :

etli patates yemeği
yoğurt yedim

bu sabah:

domates-salatalık-peynir
1 dl kepek ekmeği ve çay dan oluşan kahvaltımı yaptım

afiyet olsun canımm

günaydın hayırlı cumalar

akşam tarhana çorba yoğurt karpuz yedim

gece bi kalktımm üç tane oğlanın çokomellerini yedimm

kahvaltı

bir haşlanmış yumurta

çeyrek simit

küçük parça peynir

2 zeytin salatalık domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…