Bu Maç Bizim Olacak.....

kızlar bişey sorucam:44::44::44::44::44::44:

anasınıfına kreşe yazdırırken çocuğunuzla beraber ilk günü gittiniz mi yada kaç gün gidip geldiniz tecrübelerinizi ögrenebilirmiyim

anasınıfına kreşe yazdırırken çocuğunuzla beraber ilk günü gittiniz mi yada kaç gün gidip geldiniz tecrübelerinizi ögrenebilirmiyim

Ben 1 gün gittim sadece.. Hatta tam gün bile durmadım..
Çünkü gerek yok alışamaz ki ozamann...
El salladı bana görüşürüzzz anneee diyee

kızlar benim ütü sorunsalım var ya kendimi psikopat gibi hissediyorum herkes mi öyle yoksa bi ben mi böyleyim utanmasam çorapları bile ütüleyeceğim normal mi bu ya

Ben 1 gün gittim sadece.. Hatta tam gün bile durmadım..
Çünkü gerek yok alışamaz ki ozamann...
El salladı bana görüşürüzzz anneee diyee
oyy kıyamam bende ilk günü izin kullanayım o zaman gerisine babaannesi alıştırsın

doğru diyorsun canım inşallah hemen alışırr
kızlar benim ütü sorunsalım var ya kendimi psikopat gibi hissediyorum herkes mi öyle yoksa bi ben mi böyleyim utanmasam çorapları bile ütüleyeceğim normal mi bu ya

ben çorapları değilde iç çamaşırları ütülüyorum
Südyenlerinide ütülee

iyi fikirrr

onları zaten ütülüyorum ama masa örtüsünü el bezlerini bile ütülüyorum ben

:44::44::44::44::44: plan çok ama iznin az kalmış cnm bizim izinler 20 günlük oluyor yılda ve ben 5 gün aldım 9 gün izin olacak ama haftasonlarıyla sizin haftasonları da syılıyor sanırım az az paylaştırıcan cnm iznini artık yapacak bişi yok ama antal ya da en azından 1 hafta kal ya denize filan girersin gezersin ablana da daha kısa ayır ama en azından 3-4 gün olsa da yanında olmuş olursun oğluş içinde idari izn kullanırsın artık cnm ya da müdürünün insiyatifinde bişeyler olabilir rapor alabilirsin ya da başka bir alternatif onda da dikkatli olman lazım

Hee tamam ozaman, zaten vefada ütülüyormuşş :26:

hee ütülüyomuş tabi arada nbi kocasınıda ütü masasına yatırıp ütülüyormuş bende öyle yapıyom psikoyuz biz yavrımmm
ben göüslerim düz görünsün çok istiyorum o yüzden sütyenlerimi ütüsüz hayatta giymem

Sende göğüs var mıı zaten düzdür onlar

benm çocuğum yok ama mutlaka giderdim cnm o seni arar şimdi tanımadığı insanların içinde yabancılık çeker

norml değil bence canım ya biraz takıntı gibi geldi bana umarım geçici bir durumdur yoksa böyle gitmez kendini yorarsın ve en iyi takıntı çözme tekniği bunu da tv de bir psikiyatr dan duymuştum YAPMADIĞINI YAP, YAPTIĞINI YAPMA KENDİNE SÜREKLİ BU TELKİNİ VER BENM DE ÇOK TAKINTIM VAR İNAN Kİ YAZSAM DESTAN OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…