onları zaten ütülüyorum ama masa örtüsünü el bezlerini bile ütülüyorum ben
norml değil bence canım ya biraz takıntı gibi geldi bana umarım geçici bir durumdur yoksa böyle gitmez kendini yorarsın ve en iyi takıntı çözme tekniği bunu da tv de bir psikiyatr dan duymuştum YAPMADIĞINI YAP, YAPTIĞINI YAPMA KENDİNE SÜREKLİ BU TELKİNİ VER BENM DE ÇOK TAKINTIM VAR İNAN Kİ YAZSAM DESTAN OLUR
hım hı anladım canım
85 canım ister misin verim mi birazını
el bezi nedir ya elbezi ütülenir mi hadi çekmeceye kaldıracağım desem neysede kullanıyorum yaniBENDE masa örtüsünü ütülüyorum gündelik evde giydiğim tişörtleri de ütülerimmmmm
masa örtüsü banko ama el bezlerini ütülemedim hiçç:44::44::44::44:onları zaten ütülüyorum ama masa örtüsünü el bezlerini bile ütülüyorum ben
hemen at benim üstümeHee tamam ozaman, zaten vefada ütülüyormuşş :26:
:44::44::44::44::44: plan çok ama iznin az kalmış cnm bizim izinler 20 günlük oluyor yılda ve ben 5 gün aldım 9 gün izin olacak ama haftasonlarıyla sizin haftasonları da syılıyor sanırım az az paylaştırıcan cnm iznini artık yapacak bişi yok ama antal ya da en azından 1 hafta kal ya denize filan girersin gezersin ablana da daha kısa ayır ama en azından 3-4 gün olsa da yanında olmuş olursun oğluş içinde idari izn kullanırsın artık cnm ya da müdürünün insiyatifinde bişeyler olabilir rapor alabilirsin ya da başka bir alternatif onda da dikkatli olman lazım
wwwwwwwuuuuuuuuuuuuwwwwwwww benim bile bu 62 kiloyla 80 beden maşallah canım
masa örtüsü banko ama el bezlerini ütülemedim hiçç:44::44::44::44:
hemen at benim üstüme
bakalım ramazandan bi çıkalım ayar yapılacak artık
ama eşim izin alamazsa antalyaya gitmem eşimin akrabaları tek gitmek istemem
o zaman samsunda daha fazla kalırız ordada deniz var sıkıntı yok
evet 1 gün alırsam yıllık izinden düşmez eyüldee
masa örtüsü banko ama el bezlerini ütülemedim hiçç:44::44::44::44:
hemen at benim üstüme
bakalım ramazandan bi çıkalım ayar yapılacak artık
ama eşim izin alamazsa antalyaya gitmem eşimin akrabaları tek gitmek istemem
o zaman samsunda daha fazla kalırız ordada deniz var sıkıntı yok
evet 1 gün alırsam yıllık izinden düşmez eyüldee
Yaniii ben senden kilolu olduğum için 85 takıyosam benim göğüsler küçükmüş ya
mesela birde şey var bende bulaşık makinasına kirlileri atmadan önce köpüklü suda yıkıyorum(bak dikkatini çekerim çalkalamıyorum bildiğin sabunla bezle yıkıyorum) sonrada makinaya atıyorum..
sen uyguladın mı peki işe yaradı mı
sen doğum yaptın bide
Yaniii ben senden kilolu olduğum için 85 takıyosam benim göğüsler küçükmüş ya
maalesef canım ben yaptığım bu saçma sapan hareketlere bir çözüm bulamıyorum yapmasam içim rahat etmez yapsam kendimim çok yoruyorum kendi kendine geçmesini bekliyorum bilmiyorum doğru mu düşünüyorum ama tek değilmişim onu anladım ama bu bulaşık makinası işini abartma canm ya sudan geçir at makinaya diyorum ama ben senin için rahat etmez ki kendimden biliyorum aslında bir uzmandan destek almamız lazım
onu bende yapıyorummm :26::26::26::26:mesela birde şey var bende bulaşık makinasına kirlileri atmadan önce köpüklü suda yıkıyorum(bak dikkatini çekerim çalkalamıyorum bildiğin sabunla bezle yıkıyorum) sonrada makinaya atıyorum..
sen uyguladın mı peki işe yaradı mı
yok artık sen aşmışsınnel bezi nedir ya elbezi ütülenir mi hadi çekmeceye kaldıracağım desem neysede kullanıyorum yani
ben gece yatakta gitdiklerimide ütülüyorum eşiminkileride aynı şekilde kırışmamış kıyafetleride ütülüyorum
temizlik yaparken giydiğim üstü çamaşır suyu olan badimide şortumuda ütülüyom vahh bize ki vahhh
Vefaaa öperim seniiiii
Ewett südyen olmasa tırt benim göğüslerr
el bezi nedir ya elbezi ütülenir mi hadi çekmeceye kaldıracağım desem neysede kullanıyorum yani
ben gece yatakta gitdiklerimide ütülüyorum eşiminkileride aynı şekilde kırışmamış kıyafetleride ütülüyorum
temizlik yaparken giydiğim üstü çamaşır suyu olan badimide şortumuda ütülüyom vahh bize ki vahhh
onu bende yapıyorummm :26::26::26::26:
eşimde kızıyor bana bu makinenin işlevi ne diyee
yok artık sen aşmışsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?