Bu Maç Bizim Olacak.....

mesela birde şey var bende bulaşık makinasına kirlileri atmadan önce köpüklü suda yıkıyorum(bak dikkatini çekerim çalkalamıyorum bildiğin sabunla bezle yıkıyorum) sonrada makinaya atıyorum..
sen uyguladın mı peki işe yaradı mı

BENDE masa örtüsünü ütülüyorum gündelik evde giydiğim tişörtleri de ütülerimmmmm
el bezi nedir ya elbezi ütülenir mi hadi çekmeceye kaldıracağım desem neysede kullanıyorum yani
ben gece yatakta gitdiklerimide ütülüyorum eşiminkileride aynı şekilde kırışmamış kıyafetleride ütülüyorum
temizlik yaparken giydiğim üstü çamaşır suyu olan badimide şortumuda ütülüyom vahh bize ki vahhh

onları zaten ütülüyorum ama masa örtüsünü el bezlerini bile ütülüyorum ben
masa örtüsü banko ama el bezlerini ütülemedim hiçç:44::44::44::44:
Hee tamam ozaman, zaten vefada ütülüyormuşş :26:
hemen at benim üstüme

bakalım ramazandan bi çıkalım ayar yapılacak artık

ama eşim izin alamazsa antalyaya gitmem eşimin akrabaları tek gitmek istemem

o zaman samsunda daha fazla kalırız ordada deniz var sıkıntı yok

evet 1 gün alırsam yıllık izinden düşmez eyüldee

zaten ütüleme bildiğin amelelik

Vefaaa öperim seniiiii

maalesef canım ben yaptığım bu saçma sapan hareketlere bir çözüm bulamıyorum yapmasam içim rahat etmez yapsam kendimim çok yoruyorum kendi kendine geçmesini bekliyorum bilmiyorum doğru mu düşünüyorum ama tek değilmişim onu anladım ama bu bulaşık makinası işini abartma canm ya sudan geçir at makinaya diyorum ama ben senin için rahat etmez ki kendimden biliyorum aslında bir uzmandan destek almamız lazım

off ya annemde böyle benim hep ondan geçti bana kesin ama bulaşık makinası olayı ailede bir bende var..
yok ya çözülmez bu yapmazsak uyuyamayız belki bile..
senin durumda fena evlenince daha çok artıyo söyliyim ben sana bende öyle oldu

onu bende yapıyorummm :26::26::26::26:

eşimde kızıyor bana bu makinenin işlevi ne diyee
yok artık sen aşmışsınn
Vefaaa öperim seniiiii

ancak kendimizi yoruyoruz ve ben sana birşey daha söyliyeyim ben iş yerinde giydiğim kıyafetler var ya onları elimde yıkıyorum sıvı deterjanla makineye atmıyorum çünkü hepsinin tüyünün tozunun birbirine bulaştığını hissediyorum o yüzden nerdeyse tüm kıyafetlerimi elimde yıkar özenle kurutur sonra ütüler öle dolaba kaldırıırm benm kıyafette inannılmaz bir tüy toz takıntım var tek zerre toz tüy olamamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…