Eşini memlekete gönderince ne oluyorsa sankii malll....birşey diyemedi ama suratı değişti..
herkese merhaba
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle................
oy ..adama bak daha yeni görmüş seni .nasıl konuşuyor ya..ne demek ki boynundaki ipi gevşet ..ayıp beee[COLOR=""]doğru senin çocuğa bakıyor değil mi.
ben mutfağımda yemek yaptırmam ki sadece bulaşıklarımı yıkatırım oda hakimiyet verdiğim anlamına gelmiyor..
ama benim çocuğum olsa kayınvalidem baksa bende ona iş yaptırmazdım kendimi tuaf hissederdim valla iyi yapıyon o yüzden boşver kadın çocuğuna bakıyo o kadar..
ya bide dün çok sinir oldum ya eşimle eve geliyorduk markete girdik domates almak için eşimin elinde başka marketin poşetleri olduğu için o gelmedi ben tek girdim domates aldım çıktım eşim bi adamla konuşuyor iş arkadaşı ilkkez gördüm ama her sabah beraber işe gidiyorlar bizede misafirliğe geleceklerdi bi ara eşiyle neyse bu adam eşini memlekete yollamış akşamda gezmeye çıkmış eşimde dediki eğlenmeye gidiyon ha dedi şakasına adamda evet eğlence şimdi başlıyo dedi ben eşime pis pis baktım adamda döndü dedi yenge şu adamın boynundaki ipi gevşet biraz dedi.(en sinir olduğum laflar sen ne biliyon angut)
bende gıcık oldum içimdede tutamadım döndüm dedim ki kusura bakmayın eşimi köpek olarak görmüyorum bu sebeple boynunda gevşetilecek ip yok ama karşımda ipi gevşetilmiş biri zaten duruyor biz böyle iyiyiz dedim.. sinir oldum ya oradan ayrılıncada eşim bana carlamaya kalktı onada ayrı sinir olmuştum zaten tartıştık sonra kediye döndü..[/COLOR]
iyi olmuş ..bi daha lafını bilsin de konuşsun..birşey diyemedi ama suratı değişti..
merhaba..amin inşallah..güzel hafta olsun inşallahherkese merhaba
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle................
yasemin oğluşun oruç mu tuttu..kıyamam ...sağolun kızlarr
allah herkese nasip etsin evladını sağlılklı ve iyi ahlaklı olmasını rabbimden başka bişi istemiyorum
hayır tutmuyor birde kadir gecesi ve arefe gün tutacak inş allah izin verirseee
44 kg hemen düştü 40kg süzüldü resmen
ah o metobolizma bende olsaaa
namaza da cuma ve ctesi akşam gidecek
uykusunu alamıyorrr
vefammmmmmmmmm nassın iyi misin..özledim senibişyyy kalmamışşş kuzummm ya hadi bakalım hayırlısı ile inşallahhh
benim k.valide sorar yapılacak bişey varmı diye
bende nezaketten yok derimm
görümcem onun adına da 2 kat efor sarfeder
oy ..adama bak daha yeni görmüş seni .nasıl konuşuyor ya..ne demek ki boynundaki ipi gevşet ..ayıp beee
iyi olmuş ..bi daha lafını bilsin de konuşsun..
merhaba..amin inşallah..güzel hafta olsun inşallah
herkese merhabalar...özledim sizi kızlar.
Eşini memlekete gönderince ne oluyorsa sankii malll....
Slm cnm teşekkürler
bilmiyorum artık kadını tanımıyorum ama onu savunma gereği hissettim bi an gıcık oldum..
eşimede bağırdım birsürü o kim oluyoda ilk karşılaşmada böyle bişey söylüyo sen ne yapıyon arkadaşlarına eşim beni sıkıyomu diyosun dedim vb. çok şey söyledim onlada kavga ettik ..
bak ya bide benimki dönmüş adama nie öyle dedin die bana carlamaya kalkttı kimsin la sen adam sana resmen köpek dedi ben seni savundum dedim bende
Hehe aynen yanii dimi sen kocanı savundun ordaa anlamıyor bu erkekler kıt anacım kıttt
bilmiyorum artık kadını tanımıyorum ama onu savunma gereği hissettim bi an gıcık oldum..
eşimede bağırdım birsürü o kim oluyoda ilk karşılaşmada böyle bişey söylüyo sen ne yapıyon arkadaşlarına eşim beni sıkıyomu diyosun dedim vb. çok şey söyledim onlada kavga ettik ..
bak ya bide benimki dönmüş adama nie öyle dedin die bana carlamaya kalkttı kimsin la sen adam sana resmen köpek dedi ben seni savundum dedim bende
sağolun kızlarr
allah herkese nasip etsin evladını sağlılklı ve iyi ahlaklı olmasını rabbimden başka bişi istemiyorum
hayır tutmuyor birde kadir gecesi ve arefe gün tutacak inş allah izin verirseee
44 kg hemen düştü 40kg süzüldü resmen
ah o metobolizma bende olsaaa
namaza da cuma ve ctesi akşam gidecek
uykusunu alamıyorrr
zeliş nasılsın..gelemez oldun buralara ama biz seni özledik.kızz fıstık naptın görüşemiyoruz hiççç
sabahta konuşamadık uzun uzun şöyle
seninkiyle aran nasıl bakalım
nasıl gidiyor
bir ara sanki tatil planları mı gördüm ne hımmm
yemekten sonra bizim spor yapmamız falan mümkün değil..asla ve asla..hayırlı haftalar herkese,
ben Ramazan nedeniyle tartılmayı unutmuşum, bu akşam bakayım artık sabah bildiririm.
Zeliş doğru bir karar vermişsin canım, sonuçta kilo almış olsak bile zannetmiyorum akşamları kimsenin spor yapacağını. Yemekten sonra rehavet çöker eminim. Ben de 2 gündür geç saatte yiyip yatıyorum, iftarla sahur arası çok kısa, çalışmıyor olsak en güzeli sahura kadar durmak da, çalışınca nasıl yapacağız bilmiyom, ya yemekten sonra 1 saat kadar kestirip, sonra tekrar 1-2 ye kadar durup yiyip yatacağız.
senin yerinde ben de olsam aynı tepkiyi verirdim.
o nasıl bir konuşma nasıl bir tavır
allah o kadına sabır versin
amma eşinde haketmiş söylediklerini
ayyy yasemin nasıl güzel bir duygudur
sen şimdi oğluşunla gurur duyuyorsun
darısı başıma inşallah
Slm kizlar ne var ne yok bakalim telden girdim.orucla aranız nasıl bakım ben gayet iyim zorlanmiyorum pek.dün kv geldi bize gece sahuru hazırlayacak bazlama falan yapacakmış bir ay boyunca hafta sonları haric bende iftarı haxirlayacakmisim ortaklaşa yani.bir de mwmleketee gitme durumları var ole olursa annene geçeriz.bir de Kp rahatsızlandı kan değerleri yüksek cikiyo kandaki protein yükselmiş böbrek yetmezliğinden supheleniyorlar.yüksek tansitonda çıktı.insaallah bisi çıkmaz dua edin kizlar ya.bi çırpıda yazdım oh
böyle bu adamlar..anlamazlar işte..
o arkadaşı da ne yapcaksa artık..karısı evde değil diye..
öğlen arası oldu..
akşam olsun diye bekliyorummmmmmmmmm
senin yerinde ben de olsam aynı tepkiyi verirdim.
o nasıl bir konuşma nasıl bir tavır
allah o kadına sabır versin
amma eşinde haketmiş söylediklerini
ayyy yasemin nasıl güzel bir duygudur
sen şimdi oğluşunla gurur duyuyorsun
darısı başıma inşallah
Bence yaparsınnn canım :128:ben kpss ye hazırlanmaya karar verdim biraz geç kalmış olabilirim ama geçen sene çalışmadığım halde 74 ya da 76 gibi bişey almıştım şimdi biraz azda olsa çalışırsam 80-85 alır mıyım acaba önümde 88 gün var.
ay uykun mu var..Hava burda basık..kimseler yok..sizin de öyle mi ? öyleyse ondan uykun gelmiştir..ya sözde kafa buldu birşey yapacağından değil canım ya da yapacaksada günahı onun boynuna..
arkadaşlarıyla dışarda buluşacaktı öyle eve felan gitme yoktu anladığım kadarı ile..
eşimde zaten durumu anlayınca haklısın özür dilerim felan dedi ama ben hızımı daha almamıştım giydirdimde giydirdim
bende akşam olsun istiyorum biranönce ve ben oruçlu bile değili Allah hepinizin orucunu kabul etsin..
kızlar çok uykum var ya çokkkk
gir canım kpss ye..bak ben varım önünde örnek..önlisans mezunu musun eylülde giriyorsun sanıyorumben kpss ye hazırlanmaya karar verdim biraz geç kalmış olabilirim ama geçen sene çalışmadığım halde 74 ya da 76 gibi bişey almıştım şimdi biraz azda olsa çalışırsam 80-85 alır mıyım acaba önümde 88 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?