Bu Maç Bizim Olacak.....

herkese merhaba

güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle................

oy ..adama bak daha yeni görmüş seni .nasıl konuşuyor ya..ne demek ki boynundaki ipi gevşet ..ayıp beee
birşey diyemedi ama suratı değişti..
iyi olmuş ..bi daha lafını bilsin de konuşsun..

herkese merhaba

güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle................
merhaba..amin inşallah..güzel hafta olsun inşallah

herkese merhabalar...özledim sizi kızlar.

yasemin oğluşun oruç mu tuttu..kıyamam ...

Allah kabul etsin..

bizim buralarda da hep çocuklar tutuyor..:26::26::26::26:

bişyyy kalmamışşş kuzummm ya hadi bakalım hayırlısı ile inşallahhh

benim k.valide sorar yapılacak bişey varmı diye

bende nezaketten yok derimm

görümcem onun adına da 2 kat efor sarfeder
vefammmmmmmmmm nassın iyi misin..özledim seni

ay benim kayınvalidem sormaz bilem yapıverir..benim de işime gelir doğrusu..yapsın..hazır hazır yerim..mis gibi

aynen öyle normalde bu kadar kızmazdım belki ama eğlence şimdi başlıyo demişti ya eşi gitti diye orada bi gıcık olmuştum oda tuz biber ekti..

Eşini memlekete gönderince ne oluyorsa sankii malll....

Slm cnm teşekkürler

bilmiyorum artık kadını tanımıyorum ama onu savunma gereği hissettim bi an gıcık oldum..
eşimede bağırdım birsürü o kim oluyoda ilk karşılaşmada böyle bişey söylüyo sen ne yapıyon arkadaşlarına eşim beni sıkıyomu diyosun dedim vb. çok şey söyledim onlada kavga ettik ..
bak ya bide benimki dönmüş adama nie öyle dedin die bana carlamaya kalkttı kimsin la sen adam sana resmen köpek dedi ben seni savundum dedim bende

Hehe aynen yanii dimi sen kocanı savundun ordaa anlamıyor bu erkekler kıt anacım kıttt

Hehe aynen yanii dimi sen kocanı savundun ordaa anlamıyor bu erkekler kıt anacım kıttt

kızz fıstık naptın görüşemiyoruz hiççç

sabahta konuşamadık uzun uzun şöyle

seninkiyle aran nasıl bakalım

nasıl gidiyor

bir ara sanki tatil planları mı gördüm ne hımmm

böyle bu adamlar..anlamazlar işte..

o arkadaşı da ne yapcaksa artık..karısı evde değil diye..

öğlen arası oldu..

akşam olsun diye bekliyorummmmmmmmmm

hayırlı haftalar herkese,
ben Ramazan nedeniyle tartılmayı unutmuşum, bu akşam bakayım artık sabah bildiririm.
Zeliş doğru bir karar vermişsin canım, sonuçta kilo almış olsak bile zannetmiyorum akşamları kimsenin spor yapacağını. Yemekten sonra rehavet çöker eminim. Ben de 2 gündür geç saatte yiyip yatıyorum, iftarla sahur arası çok kısa, çalışmıyor olsak en güzeli sahura kadar durmak da, çalışınca nasıl yapacağız bilmiyom, ya yemekten sonra 1 saat kadar kestirip, sonra tekrar 1-2 ye kadar durup yiyip yatacağız.

senin yerinde ben de olsam aynı tepkiyi verirdim.
o nasıl bir konuşma nasıl bir tavır
allah o kadına sabır versin

amma eşinde haketmiş söylediklerini

ayyy yasemin nasıl güzel bir duygudur
sen şimdi oğluşunla gurur duyuyorsun
darısı başıma inşallah

kızz fıstık naptın görüşemiyoruz hiççç

sabahta konuşamadık uzun uzun şöyle

seninkiyle aran nasıl bakalım

nasıl gidiyor

bir ara sanki tatil planları mı gördüm ne hımmm
zeliş nasılsın..gelemez oldun buralara ama biz seni özledik.

yemekten sonra bizim spor yapmamız falan mümkün değil..asla ve asla..

yemekten sonra çayı nasıl demlediğimi nasıl hızlıca onu içmek için sabırsızlandığımı bi ben bilirim..spor falan yapamam..

zaten kilo verdim sanıyorum..bugün itibariyle kendimi incecik hissediyorum..hatta ruh gibi desem daha doğru olur..:44::44::44::44::44::44:

napıyon genic..çocuklar nasıl..

bebişin nasıl..isimleri ne çocuklarının.

Slm kizlar ne var ne yok bakalim telden girdim.orucla aranız nasıl bakım ben gayet iyim zorlanmiyorum pek.dün kv geldi bize gece sahuru hazırlayacak bazlama falan yapacakmış bir ay boyunca hafta sonları haric bende iftarı haxirlayacakmisim ortaklaşa yani.bir de mwmleketee gitme durumları var ole olursa annene geçeriz.bir de Kp rahatsızlandı kan değerleri yüksek cikiyo kandaki protein yükselmiş böbrek yetmezliğinden supheleniyorlar.yüksek tansitonda çıktı.insaallah bisi çıkmaz dua edin kizlar ya.bi çırpıda yazdım oh

Son düzenleme:

Allah şifa versinn canımm...

Daha saat 1 ben çöktümya la

böyle bu adamlar..anlamazlar işte..

o arkadaşı da ne yapcaksa artık..karısı evde değil diye..

öğlen arası oldu..

akşam olsun diye bekliyorummmmmmmmmm

ya sözde kafa buldu birşey yapacağından değil canım ya da yapacaksada günahı onun boynuna..
arkadaşlarıyla dışarda buluşacaktı öyle eve felan gitme yoktu anladığım kadarı ile..
eşimde zaten durumu anlayınca haklısın özür dilerim felan dedi ama ben hızımı daha almamıştım giydirdimde giydirdim
bende akşam olsun istiyorum biranönce ve ben oruçlu bile değili Allah hepinizin orucunu kabul etsin..
kızlar çok uykum var ya çokkkk

ben kpss ye hazırlanmaya karar verdim biraz geç kalmış olabilirim ama geçen sene çalışmadığım halde 74 ya da 76 gibi bişey almıştım şimdi biraz azda olsa çalışırsam 80-85 alır mıyım acaba önümde 88 gün var.

Bence yaparsınnn canım :128:

ay uykun mu var..Hava burda basık..kimseler yok..sizin de öyle mi ? öyleyse ondan uykun gelmiştir..

gir canım kpss ye..bak ben varım önünde örnek..önlisans mezunu musun eylülde giriyorsun sanıyorum

lisans kpss önümüzdeki cumartesi ..ben kocamı sokuyorum sınava..

geçen yılki puanıyla tercih yaptık 4. atamalar olacak ya....parağraflar uzun diye soruları okumayınca, geçince ve benim zorumla sınava girdiği için istekli olmayınca vasat bi puan almıştı..yine de tercih yaptık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…