hayırlı haftalar herkese,
ben Ramazan nedeniyle tartılmayı unutmuşum, bu akşam bakayım artık sabah bildiririm.
Zeliş doğru bir karar vermişsin canım, sonuçta kilo almış olsak bile zannetmiyorum akşamları kimsenin spor yapacağını. Yemekten sonra rehavet çöker eminim. Ben de 2 gündür geç saatte yiyip yatıyorum, iftarla sahur arası çok kısa, çalışmıyor olsak en güzeli sahura kadar durmak da, çalışınca nasıl yapacağız bilmiyom, ya yemekten sonra 1 saat kadar kestirip, sonra tekrar 1-2 ye kadar durup yiyip yatacağız.
zeliş nasılsın..gelemez oldun buralara ama biz seni özledik.
yemekten sonra bizim spor yapmamız falan mümkün değil..asla ve asla..
yemekten sonra çayı nasıl demlediğimi nasıl hızlıca onu içmek için sabırsızlandığımı bi ben bilirim..spor falan yapamam..
zaten kilo verdim sanıyorum..bugün itibariyle kendimi incecik hissediyorum..hatta ruh gibi desem daha doğru olur..:44::44::44::44::44::44:
Slm kizlar ne var ne yok bakalim telden girdim.orucla aranız nasıl bakım ben gayet iyim zorlanmiyorum pek.dün kv geldi bize gece sahuru hazırlayacak bazlama falan yapacakmış bir ay boyunca hafta sonları haric bende iftarı haxirlayacakmisim ortaklaşa yani.bir de mwmleketee gitme durumları var ole olursa annene geçeriz.bir de Kp rahatsızlandı kan değerleri yüksek cikiyo kandaki protein yükselmiş böbrek yetmezliğinden supheleniyorlar.yüksek tansitonda çıktı.insaallah bisi çıkmaz dua edin kizlar ya.bi çırpıda yazdım oh
Allah şifa versinn canımm...
Daha saat 1 ben çöktümya la
ben kpss ye hazırlanmaya karar verdim biraz geç kalmış olabilirim ama geçen sene çalışmadığım halde 74 ya da 76 gibi bişey almıştım şimdi biraz azda olsa çalışırsam 80-85 alır mıyım acaba önümde 88 gün var.
ay uykun mu var..Hava burda basık..kimseler yok..sizin de öyle mi ? öyleyse ondan uykun gelmiştir..
gir canım kpss ye..bak ben varım önünde örnek..önlisans mezunu musun eylülde giriyorsun sanıyorum
lisans kpss önümüzdeki cumartesi ..ben kocamı sokuyorum sınava..
geçen yılki puanıyla tercih yaptık 4. atamalar olacak ya....parağraflar uzun diye soruları okumayınca, geçince ve benim zorumla sınava girdiği için istekli olmayınca vasat bi puan almıştı..yine de tercih yaptık..
Çok haklısın evde olunca sahura kadar oturulup yiyip yatmak ne güzel, hafta sonu çıktık yemekten sonra dfışarıya biz herkesler dışarda parklar dolu ve geç saatlere kadar durduk herkesler sokakta özellikle evde olanlar ama dediğin gibi bize ayrı zor ramazan o nedenle ben regl olana kadar devam diyorum sonrasında muhtemelen tutamam çok zorlanıyorum çünkü çalışamıyorum yaaa...
bende özledim hepinizi dilekciğim...
senin kilo vermeye ihtiyacın yokki zaten
sahurda sıkı sıkıya doyur karnını
süt yoğurt peynir yumurta bunlar tok tutuyorrr özellikle tüketmekte fayda var
çokkk geçmiş olsun canımmmm, Allah acil şifalar versinnnnn
başım ağrıyorr lili, kafam bir ton midemi hiç sormaaa
hangisine gireceksin Lisans olana ise o puanlar çokda kolay değil ama bilgilerin tazeliği ile de ilgili bu durum ama lise-önlisans sa alırsın kesin
Çok haklısın evde olunca sahura kadar oturulup yiyip yatmak ne güzel, hafta sonu çıktık yemekten sonra dfışarıya biz herkesler dışarda parklar dolu ve geç saatlere kadar durduk herkesler sokakta özellikle evde olanlar ama dediğin gibi bize ayrı zor ramazan o nedenle ben regl olana kadar devam diyorum sonrasında muhtemelen tutamam çok zorlanıyorum çünkü çalışamıyorum yaaa...
bende özledim hepinizi dilekciğim...
senin kilo vermeye ihtiyacın yokki zaten
sahurda sıkı sıkıya doyur karnını
süt yoğurt peynir yumurta bunlar tok tutuyorrr özellikle tüketmekte fayda var
çokkk geçmiş olsun canımmmm, Allah acil şifalar versinnnnn
başım ağrıyorr lili, kafam bir ton midemi hiç sormaaa
hangisine gireceksin Lisans olana ise o puanlar çokda kolay değil ama bilgilerin tazeliği ile de ilgili bu durum ama lise-önlisans sa alırsın kesin
kız ben de çöktüm ya la..nittcez lili..gel sarılalım senlennAllah şifa versinn canımm...
Daha saat 1 ben çöktümya la
Slm kizlar ne var ne yok bakalim telden girdim.orucla aranız nasıl bakım ben gayet iyim zorlanmiyorum pek.dün kv geldi bize gece sahuru hazırlayacak bazlama falan yapacakmış bir ay boyunca hafta sonları haric bende iftarı haxirlayacakmisim ortaklaşa yani.bir de mwmleketee gitme durumları var ole olursa annene geçeriz.bir de Kp rahatsızlandı kan değerleri yüksek cikiyo kandaki protein yükselmiş böbrek yetmezliğinden supheleniyorlar.yüksek tansitonda çıktı.insaallah bisi çıkmaz dua edin kizlar ya.bi çırpıda yazdım oh
önlisans canım sadece otobüste çalışabilirim
Sormaa kafamı masaya koydummm
Şu an canım kumpir istedi :26:
Gelll kızz kuvvet werem sanakız ben de çöktüm ya la..nittcez lili..gel sarılalım senlenn
geçmiş olsun canım..umarım rahatsızlıkları çıkmaz..
kayınvalidenin gelmesi iyi olmuş diyecem ama sahurda zaten insan genelde kahvaltı ile geçiştiriyor..ağırlık olmasın diye..önemli olan iftar..onu hazırlayacaktır umarım..o zaman sen de rahatlarsın biraz ..ne dersin..:26::26::26:
ben çok isterdim kaynanoşumun gelmesini
anladım canım olur biraz çalış daha zamanda varmış nasıl olsa...
ahh ahhh benim canım da neler neler istiyor en çokda suuuu
çok midem bulanıyooo başım ağrıyooo :2::2::2:
çok midem bulanıyooo başım ağrıyooo :2::2::2:
benimde midem bulanıyor ve uykum varrrrr
Amin canım..benim eşim veteriner ..onlarda alım çok..o yüzden puanlar düşük seviyeleri görüdü..ben o puanla tercih bile yapmadım..
evet ön lisans olarak gireceğim..
eşininde Allah yardımcısı olsun canım..
ben girdiğimde bölüm açılmamıştı o yüzden sinir olup tercih yapmamıştım istanbul dışıda zaten istemiyorum bu sene düz memurda olurum yani yeterki olayım
sen kaç puanla atandın canım
aa ..yaa..bölümün nedir ki.
önlisans canım sadece otobüste çalışabilirim
kumpur mi dedin..Sormaa kafamı masaya koydummm
Şu an canım kumpir istedi :26:
geçmiş olsun..çok midem bulanıyooo başım ağrıyooo :2::2::2:
Mide boş olunca bulantı yaptı demiii :2:
slm eylüşş
o mide bulantısı bende de vardı ama geçti şükür an itibariyle baş ağrıları mevcuttt
sağol canım bilemedim :2::2:Amin canım..benim eşim veteriner ya ..onlarda alım çok..o yüzden puanlar düşük seviyeleri görüdü..
zaten cumartesi günkü kpss için tembihledim..uzun paragrafları oku diye..o zaman atanabilirsin dedim..tamam dedi bakalım..ne olur..
canım ben 85 le atandım..bölümümde 6. olmuştum.. türkiye genelinde de % 1 lik dilime girmiştim.ama eşşek gibi çalışmıştım..sen taze beyinsin..yaşın genç daha iyisini yaparsın inşallah..karar vermek önemli olan..
kendi bölümümden atandım..2. atamalarda.
ama 82-83 leri görüyor son atamalar..
istanbul u isteyen yok canım..istanbul düşük puanlarla kapatıyor hep.
o yüzden şanslısın..
hayırlısı olsun senin için..
kumpur mi dedin..
geçmiş olsun..
baş ağrısı bende de var nedense.:2::2::2:
Amin canım..benim eşim veteriner ..onlarda alım çok..o yüzden puanlar düşük seviyeleri görüdü..
zaten cumartesi günkü kpss için tembihledim..uzun paragrafları oku diye..o zaman atanabilirsin dedim..tamam dedi bakalım..ne olur..
canım ben 85 le atandım..bölümümde 6. olmuştum.. türkiye genelinde de % 1 lik dilime girmiştim.ama eşşek gibi çalışmıştım..sen taze beyinsin..yaşın genç daha iyisini yaparsın inşallah..karar vermek önemli olan..
o yüzden şanslısın..
kumpur mi dedin..
geçmiş olsun..
Amin canım..benim eşim veteriner ..onlarda alım çok..o yüzden puanlar düşük seviyeleri görüdü..
o yüzden şanslısın..
kumpur mi dedin..
geçmiş olsun..
napıyon genic..çocuklar nasıl..
bebişin nasıl..isimleri ne çocuklarının.
ya sözde kafa buldu birşey yapacağından değil canım ya da yapacaksada günahı onun boynuna..
arkadaşlarıyla dışarda buluşacaktı öyle eve felan gitme yoktu anladığım kadarı ile..
eşimde zaten durumu anlayınca haklısın özür dilerim felan dedi ama ben hızımı daha almamıştım giydirdimde giydirdim
bende akşam olsun istiyorum biranönce ve ben oruçlu bile değili Allah hepinizin orucunu kabul etsin..
kızlar çok uykum var ya çokkkk
ben kpss ye hazırlanmaya karar verdim biraz geç kalmış olabilirim ama geçen sene çalışmadığım halde 74 ya da 76 gibi bişey almıştım şimdi biraz azda olsa çalışırsam 80-85 alır mıyım acaba önümde 88 gün var.
hayırlısı olsun canım.
emlak ve emlak yönetimi canım.
Ewett kumpir dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?