aç karnına tartılmak lazım.doğrusu bu canımcım.
Günaydın kızlarr
dün myhart çok yoğunmuş ay sonu olduğu içinnn
bilginize e
günaydın canım bende akşam 58,5 kilo çıktımm aç karnınaa
ramazandada metebolizma zor zaten birden yeniliyor ister istemezz
Günaydınnn 52 kiloyum bende
günaydın kuzuşşşşş ben iftara yakın tartıldım 61 lerde çıktım 61.2 ydi sonra iftardan sonra tartıldım 62.2ydi ne zaman tartılıcam bilmiyorum sahurda tartılmadım ama hepsi beni yanıltıt-yor yaaaa
evet vefam ya..birden saldırıyor insan..ben su ve karpuzla şişiyorum onu fark ettim..dün köfteli patates 1 tabak yedim..
1 kase nohutlu erişteli yoğurtlu çorba.
peynir , hurma, az pasta, salata...
üstüne bol karpuz...
arkasından 4-5 kupa çay,
yatıncaya kadar tok hissediyorum..ama sahurda kurt gibi aç uyanıyorum..
bugün kilo mu bildiriyorsunuz.
fadimecim az yiyerek gitcek inşallah kilolar.
günaydın herkeseGünaydın kızlarr
dün myhart çok yoğunmuş ay sonu olduğu içinnn
bilginize e
günaydın herkese
ramazanda kilo vermiş gibi gözükebiliriz ama giden sadece su kaybı oluyor, buna da dikkat etmek lazım.
bir de nasıl az yiyeceğiz arkadaşlar, kız Dilekkk bana az yiyerek demişin ama anasını ağlatmışın bakıyom, senin metabolizma iyi çalışıyor demek ki, o kadar yemek sahura kadar eridiğine göre
günaydın herkese
ramazanda kilo vermiş gibi gözükebiliriz ama giden sadece su kaybı oluyor, buna da dikkat etmek lazım.
bir de nasıl az yiyeceğiz arkadaşlar, kız Dilekkk bana az yiyerek demişin ama anasını ağlatmışın bakıyom, senin metabolizma iyi çalışıyor demek ki, o kadar yemek sahura kadar eridiğine göre
ben de akşam yarım patlıcan karnıyarak, 1 tas tarhana çorbası-salata-yoğrt-2-3 kaşık pirinç pilavı üstüne de 1 dilim güllaç yedim.
gece de 2 haşlama yumurta, 1 dilim güllaç yemiştim, güllaç yemesem tam yerinde olacakmış, çok şiş hissettim kendimi, bir de su ve çay içince iyice şiştim kaldım. Artık ramazanda kabızlıkta başlar kızlar, sizde oluyor mu bilmem ama bende başladı.
günaydın herkese
ben de akşam yarım patlıcan karnıyarak, 1 tas tarhana çorbası-salata-yoğrt-2-3 kaşık pirinç pilavı üstüne de 1 dilim güllaç yedim.
gece de 2 haşlama yumurta, 1 dilim güllaç yemiştim, güllaç yemesem tam yerinde olacakmış, çok şiş hissettim kendimi, bir de su ve çay içince iyice şiştim kaldım. Artık ramazanda kabızlıkta başlar kızlar, sizde oluyor mu bilmem ama bende başladı.
maşallah canım sanasanıyorum iyi çalışıyor..
:26::26::26::26::26::26::26::26:
eridi ya..kalmadı bişey..gur gur ötüyordu karnım sahurda açlıktan.
ama sen de az yemişsin evet..haklısın
benim bağırsaklar da gur gur ötüyor hep..çalışıyor çok şükür.
iftarda kayısı yesen nasıl olur..sana tavsiye vermeye de korkar oldum haaa:26::26::26::26:
ben bazen bi yemeği yiyecek oluyorum dolaptan..
biraz bakıyorum kokusu değişik..acaba ekşimiş mi ki diye düşünürken ye gitsin diyorum.
en kötü bağırsakların bozulur çır çır olursun..kabızlıktan iyidir
günaydın herkese
sanıyorum iyi çalışıyor..
:26::26::26::26::26::26::26::26:
eridi ya..kalmadı bişey..gur gur ötüyordu karnım sahurda açlıktan.
ama sen de az yemişsin evet..haklısın
iftarda kayısı yesen nasıl olur..sana tavsiye vermeye de korkar oldum haaa:26::26::26::26:
biraz bakıyorum kokusu değişik..acaba ekşimiş mi ki diye düşünürken ye gitsin diyorum.
Hoşgeldin cnm
izin nasıl geçtiiii
kuzu sen ne zaman tartılıyorsun???????????
aman deyim maşallah de kendine.yok canım ben de kabızlık hatta çok yerli yersiz oluyor gibi
ben de sahuru zorla yapıyorum canım ya karnım acayip tok oluyor zorla yiyorum ama yiyorum yine de canım aç karnına tartıl demişsin ama çok dengesiz bir durumdayız malum akşam tam iftradan önce tartılsam baya bir eksi görünüyor ama bu su kaybından başka bişi değil e aç yemekten sonra asla tartılmam onun için sordum en doğru sonucu ne zaman alırız ne zaman tartılalım diye :44::44::44::44:
aman deyim maşallah de kendine.
sahurda kalkınca tartıl canım, o zaman ne aç ne de tok olursun, ortalama bişeyler olacak artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?