Bu Maç Bizim Olacak.....

günaydın hanımlar
ya bu myheart nerede kız yok oldu ortadan dün girmiş saat öğlen 1 de ama daha da yok erak ediyorum haber alan yok mu:44::26:

günaydın canım bende akşam 58,5 kilo çıktımm aç karnınaa

ramazandada metebolizma zor zaten birden yeniliyor ister istemezz

Günaydınnn 52 kiloyum bende

Günaydın kızlarr

dün myhart çok yoğunmuş ay sonu olduğu içinnn

bilginize e
günaydın herkese
ramazanda kilo vermiş gibi gözükebiliriz ama giden sadece su kaybı oluyor, buna da dikkat etmek lazım.
bir de nasıl az yiyeceğiz arkadaşlar, kız Dilekkk bana az yiyerek demişin ama anasını ağlatmışın bakıyom, senin metabolizma iyi çalışıyor demek ki, o kadar yemek sahura kadar eridiğine göre
ben de akşam yarım patlıcan karnıyarak, 1 tas tarhana çorbası-salata-yoğrt-2-3 kaşık pirinç pilavı üstüne de 1 dilim güllaç yedim.
gece de 2 haşlama yumurta, 1 dilim güllaç yemiştim, güllaç yemesem tam yerinde olacakmış, çok şiş hissettim kendimi, bir de su ve çay içince iyice şiştim kaldım. Artık ramazanda kabızlıkta başlar kızlar, sizde oluyor mu bilmem ama bende başladı.

Son düzenleme:

sanıyorum iyi çalışıyor..
:26::26::26::26::26::26::26::26:
eridi ya..kalmadı bişey..gur gur ötüyordu karnım sahurda açlıktan.

ama sen de az yemişsin evet..haklısın

Son düzenleme:

benim bağırsaklar da gur gur ötüyor hep..çalışıyor çok şükür.

iftarda kayısı yesen nasıl olur..sana tavsiye vermeye de korkar oldum haaa:26::26::26::26:

ben bazen bi yemeği yiyecek oluyorum dolaptan..

biraz bakıyorum kokusu değişik..acaba ekşimiş mi ki diye düşünürken ye gitsin diyorum.

en kötü bağırsakların bozulur çır çır olursun..kabızlıktan iyidir

maşallah canım sana hep böyle çalışsın aman sorun çıkarmasın da

ay kız hiç güleceğim yoktu yine güldürdün beni, ben öyle yemekte falan kötü gibi gelirse hiç yiyemem ki
senin ki de iyi mantıkmış ama, cır cır olursun heee
devam ederse kefir alırım belki ben de, şimdilik hiç hareket yok ama

yok canım ben de kabızlık hatta çok yerli yersiz oluyor gibi

ben de sahuru zorla yapıyorum canım ya karnım acayip tok oluyor zorla yiyorum ama yiyorum yine de canım aç karnına tartıl demişsin ama çok dengesiz bir durumdayız malum akşam tam iftradan önce tartılsam baya bir eksi görünüyor ama bu su kaybından başka bişi değil e aç yemekten sonra asla tartılmam onun için sordum en doğru sonucu ne zaman alırız ne zaman tartılalım diye :44::44::44::44:

Hoşgeldin cnm

izin nasıl geçtiiii

hb bebişkoo teşekkür ederim izin yoğun yorgun ve yorucu geçti ama güzeldi bir yerde 2 günden fazla kalmayınca e böle oluyor deniz sezonu henüz açılmamış burda onu anladım gittiğimide pişman oldum su çok soğuktu yiine de 2 gün girdim çıktım daha çok güneşte oturdum çok şüküriyiydi sen nasılsın nasıl gidiyor geçmişten okudum bazı durumları Allah yardımcın olsun canım benim zor bir durum sinirler altüst oluyordur eminim ama şu mübrek günlerde inşallah herşey gönlünce olur ....

yok canım ben de kabızlık hatta çok yerli yersiz oluyor gibi
aman deyim maşallah de kendine.

sahurda kalkınca tartıl canım, o zaman ne aç ne de tok olursun, ortalama bişeyler olacak artık.

kızlarrr öğle arası napıyosunuz ben burda müsait yer var yatıyorum 1 saat zaten bu hafta oruçlu olurum ben 4-5 gün sonra reglim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…