Bu Maç Bizim Olacak.....

ben ili kastetmiştim..denize nerden girdin derken.antalya mı , mersin mi, izmir mi..

mersin canım iznim kısa olduğu için şehir dışına çıkmadım ama kısmetse ramazandan sonra yaklaşık 1 ay izinli olucam o zaman dediğin yerlere giderim kusura bakma yaaaaaaa oruç başıma vurdu anlama kıtlığı oluşıyor bazen

benide yazın o aynı gün regli olanlara bende sizle bir regli olacağım nasılsa olmama engel birşey yok şuanda..

canım benim .olur o kadar..oruçtan..benim de dermanım kalmadı yine..başımı kaldıramıyorum.

anaaaaammm sözleşmiş gibi sen ben vefa aynı anda regl olucaz sanki kızz
evet..ne garip
evet şimdi de yatıcm dün de yattım çok da güzel oluyor kafan dinleniyor birazcık
yat bakalım..

benide yazın o aynı gün regli olanlara bende sizle bir regli olacağım nasılsa olmama engel birşey yok şuanda..

evet sen de aynı gün..

canım benim .olur o kadar..oruçtan..benim de dermanım kalmadı yine..başımı kaldıramıyorum.

evet..ne garip
yat bakalım..

evet sen de aynı gün..

neyse 30-40 dk uyudum da azendime geldim yoksa sabah gözlerim yanıyordu iyi geldi yaniiiiiiii

ben sana her hafta içi gıcıkımm kiiiii

nerdee nerde uyudunnn :44::44::44::44::44:

ben çay ocağında battaniye üzerindee

Bende arkada bir oda var, temizlikçilerin odası orda uyudum.
Hergün yemek saatimi orda geçireceğim artıkk

sen hiç düşündünmü ben neden mutlu olurum,

neyi benim için yapsan emek etsen kend,imi değerlin hissederim

ama yok hissetmiyorum bazen seni

hissettirmiyorsun kendini

anla artık işte bana her dokunduğunda kendimi

bir et yığını olarak kötü hissettirdiğin hissi

evlilik nedir biliyor musun

paylaşım emek sevgi saygı...

boş ver sen yine de bilme....

eee o ne dedi peki?
bide ne olduda böyle dedin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…