hb bebişkoo teşekkür ederim izin yoğun yorgun ve yorucu geçti ama güzeldi bir yerde 2 günden fazla kalmayınca e böle oluyor deniz sezonu henüz açılmamış burda onu anladım gittiğimide pişman oldum su çok soğuktu yiine de 2 gün girdim çıktım daha çok güneşte oturdum çok şüküriyiydi sen nasılsın nasıl gidiyor geçmişten okudum bazı durumları Allah yardımcın olsun canım benim zor bir durum sinirler altüst oluyordur eminim ama şu mübrek günlerde inşallah herşey gönlünce olur ....
hb bebişkoo teşekkür ederim izin yoğun yorgun ve yorucu geçti ama güzeldi bir yerde 2 günden fazla kalmayınca e böle oluyor deniz sezonu henüz açılmamış burda onu anladım gittiğimide pişman oldum su çok soğuktu yiine de 2 gün girdim çıktım daha çok güneşte oturdum çok şüküriyiydi sen nasılsın nasıl gidiyor geçmişten okudum bazı durumları allah yardımcın olsun canım benim zor bir durum sinirler altüst oluyordur eminim ama şu mübrek günlerde inşallah herşey gönlünce olur ....
kızlarrr öğle arası napıyosunuz ben burda müsait yer var yatıyorum 1 saat zaten bu hafta oruçlu olurum ben 4-5 gün sonra reglim geliyor
kızlarrr öğle arası napıyosunuz ben burda müsait yer var yatıyorum 1 saat zaten bu hafta oruçlu olurum ben 4-5 gün sonra reglim geliyor
nereye gittiniz canımcım
anaaaammmm ne çok 2 yazmışımmm:44::44::44:canım zaten 9 gündü iznim 2 günü kendi evimde 2 günü deniz evinde 2 günü bizim 2 tane ev var ordaydım geri kalanında yine evdeydim canımcım malum oruçluydum
canım zaten 9 gündü iznim 2 günü kendi evimde 2 günü deniz evinde 2 günü bizim 2 tane ev var ordaydım geri kalanında yine evdeydim canımcım malum oruçluydum
canım zaten 9 gündü iznim 2 günü kendi evimde 2 günü deniz evinde 2 günü bizim 2 tane ev var ordaydım geri kalanında yine evdeydim canımcım malum oruçluydum
of of ne güzellllllllll yaaaaaaaaaaaaaaa
bende uyumak istiyommmmmmmmmm
ama bizim öğle iznmiz yokkkkkk:
of of ne güzellllllllll yaaaaaaaaaaaaaaa
bende uyumak istiyommmmmmmmmm
ama bizim öğle iznmiz yokkkkkk:
benimde haftasonuna gelecekkk reglimmmmmmm
Yatıyon mu
Ay ne güzell yaaa :84:
nasıl yani öğle arasında çalışıyor musun ama ona göre de akşam bir saat erken çıkıyosundur değil mi bizde öyle de
bende yatıyorummm sabah 15 dakika yattım öğlen 30-45 dakika yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?