Bu Maç Bizim Olacak.....

Eşimi aradım test al diyeee

oda sen ciddimisin diyo evet dedimm akşama belli olur halimizz:26::26::26::26:

ben hamile oldugunu düşünmüyorum vefa
gecikme bende hep olan bişi allahtan düzene girdi
geçen ay 7 hziranda oldum bu ay 4ünde oldum
sıkıntı yapma kendine varsada bebek üzme kendini lütfen sevinmelisin
kardeş illaki düşünüyordun.kv mecbur bakacak

merhaalar hanımlarrrr
ben geldim kızçelerrrrrrrrr

fulyacımmmmmmmmmmmmm merhaba..

canım normalde kadınlar hep 2-3 gün önce olur ki .bi önceki adetine göre..sen tam tarihinde oluyorsun belki . o z aman sen 30 günde 1 adet görüyorsundur.

sağol yağmur hayırlısı hakkımızda

iyi ama bakarsan eğer 29 günde 1 olduğuda var ya ni erken değil sanki hep artmış gibi..

SELAM GÜZEELLİK ne haber nasılsın

İyiyim şükür hemşom sen nasılsın

selam canımmm nasılsınnn

vefam eğer hamiş isen ne olur üzülme ben o kadar kızıyorum ki oğlum küçük iken kaçaklarda
hamile değilimdir inşallah diye dualar ettiğim ağladığım günlere bak istiyoruz bebek gelmiyor
rabbim ne hayırlısı ise onu nasip etsin

ben iyiyim tatlım sen nasılsın paşam nasıl
baban sendemi

dilekcim naber güzelim geçen bloguna baktım ne tatlı paşalarım öyle maşallah

oyyy oyyy kızlar çok sevindimm

vefa kelebek inş güzel haberler gelir sizdemm

sağol bebeğim nolsun iş güç niyetli değilim bugünlerde bol bol yiyip içip yatıyorum

ben hamile mamile değilim bir dahada test mest yapmıyorum
noldu kelebek..niye kızdın
iyi ama bakarsan eğer 29 günde 1 olduğuda var ya ni erken değil sanki hep artmış gibi..
bazı günler artmış evet..benim de 24-26 günde bi olur..arada 29 günde bi olur..ama çok nadir.

canım iyiyim..çok şükür..dün bügün oruç beni fena yaptı fulyacım ya..bugün de başım ağrıyor..dün gözüm ve başım çok ağrıdı..bugün daha hafif ama kolumu kaldırasım yok..
gördüm canım..not da bırakmışsın yazımın altına..tatlıdır benim paşalar maşallah..Allah sağlık versin hepsine.

yeni kayıt ekledim..cücüklerimin konuşmaları var kısaca..

yine gel .yine beklerim canım benim..

sen nasılsın..ağrıların geçti mi..ovdurdun mu kocana belini..

Son düzenleme:

hakkımda hayırlısı neyse Rabbimden onu diliyorum sağol canım

babam pazar günü dönüyor canım

kızlar annemin halasının kızı var onu oğlu vardı benden 2-3 yaş büyük
dün gece evinde kalp krizi geçirmiş ölmüş hastaneye kaldırmışlar ordan devlet hastanesine
otopsi yapılması için gönderilmiş
Gelin hanım bugün cenazeyi gömmek istiyormuş rahmetlinin iki kardeşi var Almanya'da
onlar yarın sabahtan Türkiyeye geliyorlar öğlene çıkararız bekletin demişler ama gelin bekletmiyormuş adetleri hemen toprağa verilmesi yönünde imiş
Annem aradı bekletmek için birşey yapamazmıyız diye dedim anne çocuklu öldüğü için eşi hem nikah hemde çocukları adına velayet hakkını kullanır gömdürür siz birşey yapamazsınız dedim
Annem çok üzüldü, Rahmetli babasının üzerine gömülmek istiyormuş gelin demişki yarım saate kadar bana kybnın defin mezar evraklarını ulaştırın yoksa başka yere gömdürürüm yerini bile bulamazsınız diye vallahi benim nutkum tutuldu, Bu nasıl vicdansızlık
Anneme dedim gelinle zıtlaşmayın bari rahmetlinin son arzusu yerine gelsin hemen ulaştırın evrakları kendisine dedim

Rabbim hayırlı insanlara denk getirsin evladlarımızı vallahi ben gelin milletinden korktum

geçmiş olsun bir tanem. maşallah kuzularımıza hepsi çok tatlı masumlar yaaa

gelirim canım arada bakıyorum

ben daha iyiyim. kas gevşetici ağrı kesici alıyorum canım. ovdurdum tatlım ovdurdum

test negatif çıktı reglide olamadım çatlıcam sinirimden..

Başınız sağolsun canım..

hayretler içinde okudum canım..bu ne hız böyle..insan yasını tutar diye düşünüyorum. aklı böyle şeylere çalışmaz insanın sanki..bana öyle geliyor..o acıyla insan bunları düşünemez :26::26::26:

Mekanı cennet olsun..Diyecek bi söz kalmamış artık..Allah yattığı yerde dinlendirsin.

Anneannem vefat ettiğinde dayım bekletmemişti..sabaha karşı vefat etti anneannem o gün ikindide kaldırdılar..annem yetişemedi.
kayınpederim de kendi babasına yetişemedi..gece vefat etmiş..ertesi gün defnettiler..bekletin dedi ama annesi bekletmedi..evde kalöriferler yanıyor falan dedi..ama kayınpederim üzülmüştü..petekleri kapatıp penceresini açsalardı o odanın diye konuşmuştular..

aysel cim orda yemek yiyebiliyor musun..kalabalık mısınız çalışırken

yok canım zaten işyerinde herkes niyetli ben de normalde oruç tututyorum ama dün regl oldum benm odam ayrı işyerimde genelde de tekim yo yüzden rahat yemek yiyorum burdan bişey almıyorum ama evden getiriyorum ben yiyeceklerimi meyve kuruyemiş çikolata filan

Son düzenleme:
başınız sağolsun canım da bu nasıl bir adet böylee ya cenaze bu öyle acele edecek ne durum var ki herkes ölen kişiye karşı son görevini yapmak ister bunu niye engelelemye çalışıyor sadece kendini düşünüp bencilce davranıyor şahsen anlayamadım..zaten herkesin acısı kendine yeter bu tür polemiklere ne gerek var ki Allah ıslah eylesin canım zor bir durummuş

test negatif çıktı reglide olamadım çatlıcam sinirimden..
canım sen hamileyim diye düşündükçe reglin gecikecek.
tamamen psikolojik.
örnekleri çok görüldü.test edildi onaylandı.

afiyet olsun canım.şanslısın tek olunca yersin..
ay başım çatlıyiiiiiiii

ay çok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah..
bizde yurt dışından uzaktan biri geleceği zaman 1 gün felan bekletilir onda ne var ki..
sevenleri son görevini yerine getirecek tabi..
acısı varsa belki ondan öyledir ne bileyim çok tuaf canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…