kızlar annemin halasının kızı var onu oğlu vardı benden 2-3 yaş büyük
dün gece evinde kalp krizi geçirmiş ölmüş hastaneye kaldırmışlar ordan devlet hastanesine
otopsi yapılması için gönderilmiş
Gelin hanım bugün cenazeyi gömmek istiyormuş rahmetlinin iki kardeşi var Almanya'da
onlar yarın sabahtan Türkiyeye geliyorlar öğlene çıkararız bekletin demişler ama gelin bekletmiyormuş adetleri hemen toprağa verilmesi yönünde imiş
Annem aradı bekletmek için birşey yapamazmıyız diye dedim anne çocuklu öldüğü için eşi hem nikah hemde çocukları adına velayet hakkını kullanır gömdürür siz birşey yapamazsınız dedim
Annem çok üzüldü, Rahmetli babasının üzerine gömülmek istiyormuş gelin demişki yarım saate kadar bana kybnın defin mezar evraklarını ulaştırın yoksa başka yere gömdürürüm yerini bile bulamazsınız diye vallahi benim nutkum tutuldu, Bu nasıl vicdansızlık
Anneme dedim gelinle zıtlaşmayın bari rahmetlinin son arzusu yerine gelsin hemen ulaştırın evrakları kendisine dedim
Rabbim hayırlı insanlara denk getirsin evladlarımızı vallahi ben gelin milletinden korktum
canım sen hamileyim diye düşündükçe reglin gecikecek.
tamamen psikolojik.
örnekleri çok görüldü.test edildi onaylandı.
afiyet olsun canım.şanslısın tek olunca yersin..
ay başım çatlıyiiiiiiii
Allahım kimseyi vicdansız koymasın Rabbim çok zor hayırlı insanlar nasip etsin ailemize gerçektenkızlar annemin halasının kızı var onu oğlu vardı benden 2-3 yaş büyük
dün gece evinde kalp krizi geçirmiş ölmüş hastaneye kaldırmışlar ordan devlet hastanesine
Gelin hanım bugün cenazeyi gömmek istiyormuş rahmetlinin iki kardeşi var Almanya'da
onlar yarın sabahtan Türkiyeye geliyorlar öğlene çıkararız bekletin demişler ama gelin bekletmiyormuş adetleri hemen toprağa verilmesi yönünde imiş
Annem aradı bekletmek için birşey yapamazmıyız diye dedim anne çocuklu öldüğü için eşi hem nikah hemde çocukları adına velayet hakkını kullanır gömdürür siz birşey yapamazsınız dedim
Annem çok üzüldü, Rahmetli babasının üzerine gömülmek istiyormuş gelin demişki yarım saate kadar bana kybnın defin mezar evraklarını ulaştırın yoksa başka yere gömdürürüm yerini bile bulamazsınız diye vallahi benim nutkum tutuldu, Bu nasıl vicdansızlık
Anneme dedim gelinle zıtlaşmayın bari rahmetlinin son arzusu yerine gelsin hemen ulaştırın evrakları kendisine dedim
Rabbim hayırlı insanlara denk getirsin evladlarımızı vallahi ben gelin milletinden korktum
o test sonucu benim olsun mu kelebekkk:26::26::26::26::26::26:
test negatif çıktı reglide olamadım çatlıcam sinirimden..
tamamen psikolojik.
ay başım çatlıyiiiiiiii
Allahım kimseyi vicdansız koymasın Rabbim çok zor hayırlı insanlar nasip etsin ailemize gerçekten
Başınız sağolsun canım..
hayretler içinde okudum canım..bu ne hız böyle..insan yasını tutar diye düşünüyorum. aklı böyle şeylere çalışmaz insanın sanki..bana öyle geliyor..o acıyla insan bunları düşünemez :26::26::26:
Mekanı cennet olsun..Diyecek bi söz kalmamış artık..Allah yattığı yerde dinlendirsin.
Anneannem vefat ettiğinde dayım bekletmemişti..sabaha karşı vefat etti anneannem o gün ikindide kaldırdılar..annem yetişemedi.
kayınpederim de kendi babasına yetişemedi..gece vefat etmiş..ertesi gün defnettiler..bekletin dedi ama annesi bekletmedi..evde kalöriferler yanıyor falan dedi..ama kayınpederim üzülmüştü..petekleri kapatıp penceresini açsalardı o odanın diye konuşmuştular..
başınız sağolsun canım da bu nasıl bir adet böylee ya cenaze bu öyle acele edecek ne durum var ki herkes ölen kişiye karşı son görevini yapmak ister bunu niye engelelemye çalışıyor sadece kendini düşünüp bencilce davranıyor şahsen anlayamadım..zaten herkesin acısı kendine yeter bu tür polemiklere ne gerek var ki Allah ıslah eylesin canım zor bir durummuş
ay çok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah..
bizde yurt dışından uzaktan biri geleceği zaman 1 gün felan bekletilir onda ne var ki..
sevenleri son görevini yerine getirecek tabi..
acısı varsa belki ondan öyledir ne bileyim çok tuaf canım
canım bi şey sorcam ne ara babasının mezarına gömülmeyi vasiyet etmiş ki.
bi de üst üste gömülmek doğru mu ki .hiç duymamıştım..ya eski kemiklerle karşılaşılırsa mezar kazılırken..o zaman ne olcak.:26::26:
Allahım kimseyi vicdansız koymasın Rabbim çok zor hayırlı insanlar nasip etsin ailemize gerçekten
allah razı olsun, amin canım. babamın ailesinde de bekletmezler ama ben anneme dedim sakın babamın ailesine uyup allah gecinden versin
bu olay vuku bulursa bizi bekleyeceksiniz dedim. çok üzücü gerçekten
Gelinleri ile sorunları varmıydı inan bilmiyorum ama ne olursa olsun saygı duyabilirdi çok üzüldüm, allah razı olsun amin
ne olursa olsun canım yaa kendi de evlad büyütüyor bu durumda ne kini anlamadım, allah razı olsun canım amin
canım bende eşime vasiyet ettim ölümün ne zaman vuku bulacağı belli değil ki
allah sıralı ölüm nasip etsin imanla
canım oluyor sanırım bir süre geçmesi gerek kefenler varya birde mezarı kapatırken taş konuluyor sanırım o ayırıyor iki mezarı
dinen bir sakıncası yok diye biliyorum ben
tamamen psikolojik.
ay başım çatlıyiiiiiiii
kızlar annemin halasının kızı var onu oğlu vardı benden 2-3 yaş büyük
al senin olsun senin kinide baaa ver
Kızlar sinirim tepemde üniversitede 3.sınıfta okuyan kardeşim annemle beraber kalıyorlar evde babam biliyosunuz yanımda
kardeşimin sevgilisi var biliyorum ama çok detaylı konuşmuyoruz konuları oğlan inşaat mühendisliği başka ünivde okuyor
yazın memlekette görüşüyorlar ama benim kardeşim yaz okuluna gidiyorum diye ailece bizi kekle
gece 11,30 12 de eve geliyormuş haftada 3-4 gün
ablam çakmış internetten araştırdık onun aldığı alacağı derslerle üniversitede açılan derslerin alakası yok
kafamdan kaynar sular döküldü resmen
ablam konuşmuş itiraf etmiş ağlamış erkek arkadaşı ile dışarı çıkmak için uydurmuşş
daha 3-4 gün önce arkadaşımla görüşeceğim diye izin istemiş annem yalnızım gitme biyere demiş,annemle tartışıp evden çıkmış gece 11,30 da eve gelmiş annem balkondan görmüş ,kapıda arabadan erkek arkadaşı bırakırken yakalamışş
annemin tansiyon tavan yapmış neye ne diyeceğimi şaşırdımmm
babam bilmiyor hiçbişeyi zaten şekeri var
Kızlar sinirim tepemde üniversitede 3.sınıfta okuyan kardeşim annemle beraber kalıyorlar evde babam biliyosunuz yanımda
kardeşimin sevgilisi var biliyorum ama çok detaylı konuşmuyoruz konuları oğlan inşaat mühendisliği başka ünivde okuyor
yazın memlekette görüşüyorlar ama benim kardeşim yaz okuluna gidiyorum diye ailece bizi kekle
ablam çakmış internetten araştırdık onun aldığı alacağı derslerle üniversitede açılan derslerin alakası yok
ablam konuşmuş itiraf etmiş ağlamış erkek arkadaşı ile dışarı çıkmak için uydurmuşş
daha 3-4 gün önce arkadaşımla görüşeceğim diye izin istemiş annem yalnızım gitme biyere demiş,annemle tartışıp evden çıkmış gece 11,30 da eve gelmiş annem balkondan görmüş ,kapıda arabadan erkek arkadaşı bırakırken yakalamışş
başınız sağolsun canımm
mekanı cennet olsun inşş
ben gittim evet şuan ki aklım olsa gitmezdim ablamla gittim tatilde ablam ve arkadaşı da vardı annem öğrendi bana bişey dememesi bile üzüyor beni ,çocuğu tanımıyoruz o evin en küçüğü gözümüzde hep küçük yanlış bişey yapmasından korkuyorum kelebek annemede demiş ablamları örnek alıyorum diye :26::26::26::26::26:kız daha geçen burada annemin haberi yoktu gittim eşimle üniw zamanı tatil yaptım demedin mi bırak kızda sevdiceği ile gezsin sen nie üzülüyon ama benim kardeşim yapsa yani kız kardeşim olsa ve yapsa bende sinirden patlardım ama sen sakin ol..
evlenmek düşünceleri var sanırım amaselam vefa
kızkardeşimle sakince konuşsanız nasıl olur
evlenmek falan mı istiyor acaba
Kaç yaşında kardeşinn vefacım, aşkkk işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?