ben gittim evet şuan ki aklım olsa gitmezdim ablamla gittim tatilde ablam ve arkadaşı da vardı annem öğrendi bana bişey dememesi bile üzüyor beni ,çocuğu tanımıyoruz o evin en küçüğü gözümüzde hep küçük yanlış bişey yapmasından korkuyorum kelebek annemede demiş ablamları örnek alıyorum diye :26::26::26::26::26:
evlenmek düşünceleri var sanırım ama
okulları var oğlanın 2 sene kardeşimin bir senesi var
ama benim kardeşim evin prensesi hayat ona güzel
sorumluluk alamaz o gezecek tozacak
ablam konuşmuş ben şimdi sakinliğimi korumaya çalışıyorum
21 yaşında canımm
kardeşimin ilk değillki bu kaçıncı sevgili flörtt sayısını unuttum
yüzgöz olmim diyorum bu sefer anlatmaz yanlış bişey yapar diye korkuyorum
bence sen kız kardeşinin yanında ol belli ki seviyo canım ya gitme üstüne sende geçtin bu yollardan senin ablan sana destek oldu sende ona detek ol bu arada ablanda ajan gibi ha tıpkı ben
oo çok olmuşsa dikkat etmek lazım canım ben diyeyim..
gider ayak sizide yakmış ha
evet canım .Allah kabul etsin inşallah..niyetlisin değil mi canım Allah sabır versin
sen boş yere değiştirme testleri..Allahım kimseyi vicdansız koymasın Rabbim çok zor hayırlı insanlar nasip etsin ailemize gerçekten
o test sonucu benim olsun mu kelebekkk:26::26::26::26::26::26:
yazayım canım tamam özeline yazıyorumcanım bloğun ne üstüne merak ettim istersen özelden yaz bem de bakmak istiyorum
evet kefen var.tahta koyuyorlar.tahtalar çürüyor diye şimdi tahta ebatlarında mermer yapıyorlar.mezar çökmesin diye..yani kemiklerin üstüne defnedecekler o zaman. hiç duymamıştım daaha önce.babasını çok seviyormuş demek ki:26::26:allah razı olsun, amin canım. babamın ailesinde de bekletmezler ama ben anneme dedim sakın babamın ailesine uyup allah gecinden versin
bu olay vuku bulursa bizi bekleyeceksiniz dedim. çok üzücü gerçekten
Gelinleri ile sorunları varmıydı inan bilmiyorum ama ne olursa olsun saygı duyabilirdi çok üzüldüm, allah razı olsun amin
ne olursa olsun canım yaa kendi de evlad büyütüyor bu durumda ne kini anlamadım, allah razı olsun canım amin
canım bende eşime vasiyet ettim ölümün ne zaman vuku bulacağı belli değil ki
allah sıralı ölüm nasip etsin imanla
canım oluyor sanırım bir süre geçmesi gerek kefenler varya birde mezarı kapatırken taş konuluyor sanırım o ayırıyor iki mezarı
dinen bir sakıncası yok diye biliyorum ben
kız noldiiiii:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
öhüm öhüm..hepimiz yaptık böyle kaçamaklar az çok..Kızlar sinirim tepemde üniversitede 3.sınıfta okuyan kardeşim annemle beraber kalıyorlar evde babam biliyosunuz yanımda
kardeşimin sevgilisi var biliyorum ama çok detaylı konuşmuyoruz konuları oğlan inşaat mühendisliği başka ünivde okuyor
yazın memlekette görüşüyorlar ama benim kardeşim yaz okuluna gidiyorum diye ailece bizi kekle
gece 11,30 12 de eve geliyormuş haftada 3-4 gün
ablam çakmış internetten araştırdık onun aldığı alacağı derslerle üniversitede açılan derslerin alakası yok
kafamdan kaynar sular döküldü resmen
ablam konuşmuş itiraf etmiş ağlamış erkek arkadaşı ile dışarı çıkmak için uydurmuşş
daha 3-4 gün önce arkadaşımla görüşeceğim diye izin istemiş annem yalnızım gitme biyere demiş,annemle tartışıp evden çıkmış gece 11,30 da eve gelmiş annem balkondan görmüş ,kapıda arabadan erkek arkadaşı bırakırken yakalamışş
annemin tansiyon tavan yapmış neye ne diyeceğimi şaşırdımmm
babam bilmiyor hiçbişeyi zaten şekeri var
kız daha geçen burada annemin haberi yoktu gittim eşimle üniw zamanı tatil yaptım demedin mi bırak kızda sevdiceği ile gezsin sen nie üzülüyon ama benim kardeşim yapsa yani kız kardeşim olsa ve yapsa bende sinirden patlardım ama sen sakin ol..
ben gittim evet şuan ki aklım olsa gitmezdim ablamla gittim tatilde ablam ve arkadaşı da vardı annem öğrendi bana bişey dememesi bile üzüyor beni ,çocuğu tanımıyoruz o evin en küçüğü gözümüzde hep küçük yanlış bişey yapmasından korkuyorum kelebek annemede demiş ablamları örnek alıyorum diye :26::26::26::26::26:
evlenmek düşünceleri var sanırım ama
okulları var oğlanın 2 sene kardeşimin bir senesi var
ama benim kardeşim evin prensesi hayat ona güzel
sorumluluk alamaz o gezecek tozacak
ablam konuşmuş ben şimdi sakinliğimi korumaya çalışıyorum
21 yaşında canımm
kardeşimin ilk değillki bu kaçıncı sevgili flörtt sayısını unuttum
yüzgöz olmim diyorum bu sefer anlatmaz yanlış bişey yapar diye korkuyorum
kız regl takvimim var onun için takvim tutmadımevet canım .Allah kabul etsin inşallah..
hava bugün çok sıcak bi de
sen boş yere değiştirme testleri..
19 ile 23 ü arası bi çalışma olmuşmuydu sizde..yumurtlama aralığın da ondan dedim..
yazayım canım tamam özeline yazıyorum
evet kefen var.tahta koyuyorlar.tahtalar çürüyor diye şimdi tahta ebatlarında mermer yapıyorlar.mezar çökmesin diye..yani kemiklerin üstüne defnedecekler o zaman. hiç duymamıştım daaha önce.babasını çok seviyormuş demek ki:26::26:
kız noldiiiii
öhüm öhüm..hepimiz yaptık böyle kaçamaklar az çok..
üstüne gitmeyin..
oğlan neyin nesi onu araştırın bence..helal süt emmişse korkmayın.
kardeşine kötülük etmez.
o zaman ailecek oglanla tanışın canım
belki oglan ciddidir
hem kardeşin rahatlar yalan söylemez
siz tanıdıgız için belki söz falanda takarlar
yakmak ki ne yakmak
ablamların haberi var ilişkimden demişş uyuzzz
annem babam yanımda diye telde bana soramıyor pek
hesaba çeklicem sanırsammm :26::26::26::26:
bende babamla oturuyoz felan diiimm hepp
kız regl takvimim var onun için takvim tutmadımhatırlamıyorummm
bizimkiler istemez canım daha mesleğini eline alsın ayakları üstünde dursun ister kardeşimi
oğlanın 2 yıl okulu birde askerlik var olmaz yani
ama gidince tanışacağım bizzat kendileriylee
kız regl takvimim var onun için takvim tutmadımhatırlamıyorummm
bizimkiler istemez canım daha mesleğini eline alsın ayakları üstünde dursun ister kardeşimi
oğlanın 2 yıl okulu birde askerlik var olmaz yani
ama gidince tanışacağım bizzat kendileriylee
evet canım .Allah kabul etsin inşallah..
hava bugün çok sıcak bi de
sen boş yere değiştirme testleri..
19 ile 23 ü arası bi çalışma olmuşmuydu sizde..yumurtlama aralığın da ondan dedim..
yazayım canım tamam özeline yazıyorum
evet kefen var.tahta koyuyorlar.tahtalar çürüyor diye şimdi tahta ebatlarında mermer yapıyorlar.mezar çökmesin diye..yani kemiklerin üstüne defnedecekler o zaman. hiç duymamıştım daaha önce.babasını çok seviyormuş demek ki:26::26:
kız noldiiiii
öhüm öhüm..hepimiz yaptık böyle kaçamaklar az çok..
üstüne gitmeyin..
oğlan neyin nesi onu araştırın bence..helal süt emmişse korkmayın.
kardeşine kötülük etmez.
napimmm herkes paçasını kurtarma peşindeseni çakallll
şüpheleniyorum canım kesin değilkız vefa hamilemisin :44::44:
anladım canımda belki ailen biliyor diye
ciddiye bindi iş diye hareketlerine dikkat eder
oglan kaç yaşında
ay ben de kocamla 5 yıl çıktım
okul askerlik derken ancak oldu..
sonunde evlendik tabi..
1999 da çıkmaya başladık sevgülü kocamla..ne günlerdi be...
vefacım sana katılıyorum o yaşlarda kendimizin bile yaptıkları bugünki aklımızla yanlış geliyor ama onlar anlamıyşor malesef
o günkiii yaşımmm bugünkiii aklım olsaydııı ahh ahhhh keşkemmmm
ayyyyyy ayyyy ayyyy
hıçkırık tuttuuu kurbağa gibi ses çıkarıyorum resmen yaaa
niyetliyimmm suda içemiyorum napcam benn
ayyyyyy ayyyy ayyyy
hıçkırık tuttuuu kurbağa gibi ses çıkarıyorum resmen yaaa
niyetliyimmm suda içemiyorum napcam benn
vefa şimdi bi yakınımla konuştum kendisi jinekolog reglisi senin gibi düzensiz olanların hamile kalma olasılığı çok yüksekmiş..
ve vefa kaç gün geçiktiğini söyledim dünkü yediklerini söyledim bana dedi ki hayırlı olsun hamile
Ahh ahh o bende de var..
Şimdi ki aklım olsa ewlilik düşünmezdim hala
ben yine kocamı seçerdim çok şükürdee
ama erken evlenmezdim yaşardım hayatımı sorumlulukların altına budenli girmezdim
yaşam standartlarımı çevremi değiştirmezdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?