Bu Maç Bizim Olacak.....

evet evet pötübörle bulamaç gibi oluyor ben de sevmiyorum genelde kekten yaparım ama fingerle denicem

herkese iyi akşamlar eve gideyim ben bugün cam perde indirmeyi düşünüyorum enerjim yerindeyken aradan çıksın istiyorum görüşürüz byyyyyyyyyyyy

evet evet pötübörle bulamaç gibi oluyor ben de sevmiyorum genelde kekten yaparım ama fingerle denicem

tamam ama muhallebin koyu kıvamlı olsun..yazmıştım gerçi tarifte.

labne yaptım ben biliyon mu bi kere de ..denedim ..tiramisuya koydum..ama 2. kez yapıp öyle tarifini ekliyeyim diyorum..

tramisular için..

aslında orijinali marcaspone peyniri ile yapılıyormuş..o peynirle tiramisu güzel olur diyorlar..onun tarifini de buldum ama yapmak nasip olmadı..

herkese iyi akşamlar eve gideyim ben bugün cam perde indirmeyi düşünüyorum enerjim yerindeyken aradan çıksın istiyorum görüşürüz byyyyyyyyyyyy

iyi akşamlar canım ne güzel erken gidiyorsun benimde 3 makina ütüm var dün yıkadım hepsini bugün ütü yapacağım

ben çıplak ayak valla yazları, daralıyom ozaman

aynı ben de etek ve elbise altına çorap giymem..

ben de çıkıyorum birazdan..kendinize iyi bakın..umarım yarın daha kolay bi gün olur..

ramazanda günler sanki 36 saat..

buarada enişte golü atmış diyenlere seleniyorum bir kii bir kiii

lili ve kelebek

babam geleli bizde tık yok

babam UEFA maçlarını izliyo eşimle geceleri

oda babamı kandırıp gelemiyor

bak dedi bu akşam kaçacaz babama diyecem maçın 20.dakikasından sonra bırak baba ya gol mol yok kapatalım böle maç çekilmez dicem dedi

bende çekirdekleri kolaları hazırladım yanlarına oturdum eşimin tepkisini merak ediyorum

goller peşpeşe geldi ilk 20 dakikada 4 gol oldu

eşime diyorum aaa yine mi gol

eşim diyo baba mücadele kalmadı bırakalım diyo

babamda tarihi maç müthişşş bırakılıp yatılırmı hiç diyo

maç 7-1 bitti saat 1e geldi

bizim maç 0-0

sen geç onu ..

baban yeni geldi..senin yumurlamanda baban burda değellldi

Ahahahaha yazıkk la adama
aynı ben de etek ve elbise altına çorap giymem..

ben de çıkıyorum birazdan..kendinize iyi bakın..umarım yarın daha kolay bi gün olur..

ramazanda günler sanki 36 saat..
Ewett aynen zaman geçmiyiiii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…