geçmiş olsun kuzummm ii akşamlarrrkızlar kendinize çokkkkkkkkkkkkkkk iyi bakın
ben kaçarrrr azıcık iş yapayımmmm
yarın görüşürüzzz
şuan inanılmaz başım ağrıyorrrrr
birde ilaç içeyimmmm
iyi akşamlarrrrrrrrr
sağol canım.
kız mıhlama unla yapılmıyomuydu, cısss, yeme onu
memnun oldum canım. Allah bağışlasın oğulcuğunu.
Afiyet olsun şekerim, getir getir, sebze-meyve ne varsa.
hımmm anladım canım.geçmiş olsun kuzummm ii akşamlarrr
yok canım bu soğan biber domates kıyma ile yapılandan
günaydın canım,Şimidenn günaydınlarrrr fıstıklarımmm
yarın sabah toplantım var muhtemelen öğlen gibi gelirim
bende yazayım dedim şimdidennn
bu akşam çarşıda dolaştım biraz
akşam yemeği olarak yarım lahmacun ve külahta iki top dondurma yedimmmm
aslında lahmacun çok güzeldi ama tuttum kendimi valla yemedeim diğer yarısını oğluşa verdim
bende durumlar böylee
az evvelde yeşil çay içtimmm
günü kapattım yaniii
ama aç hissediyorum şuan
kızzz yemiceksen kaldır bari gözünün önünden yaaaaa
çaycı tatlıyı getirip bıraktı masayaaaaa
teldeydim bişey demedim
demek de istemedim
aynı durumdayız vefacan
tatlı bana ben ona bakıyorum şuannnnn
günaydın kızlarr,
akşam güzel güzel fasulye yemeği+az çorba+salata ile yemişken, gecenin 10 unda cısss yaptım maalesef. Hep eşimin yüzünden ama benim suçum yok
bu akşam ceza olarak mutlaka spor yapacağım inşallah.
günaydın zelişimm ne kadar düşüncelisin geceden bize günaydın demişsin bize seviyorum senin bu hallerini.. ben de akşam dünden kalan taze fasülyeden yedim küçük bir tabak 3-4 yemek kaşığı etli dövme pilavı yedim ve 1 kase yoğurt yedim ekmek sıfır ama sonradan acıktım ve 1 kivi yedim 1 fincan da yeşil çay içtim benden bu kadarŞimidenn günaydınlarrrr fıstıklarımmm
aslında lahmacun çok güzeldi ama tuttum kendimi valla yemedeim diğer yarısını oğluşa verdim
bende durumlar böylee
günü kapattım yaniii
ama aç hissediyorum şuan
hımmm anladım canım.
günaydın canım,
lahmacun için
iyi dayanmışsın yarım lahmacun da insanın neresine yetcek anam
1 bardak süt içseydin keşke akşam, açlığını bastırırdı.
günaydın kızlarr,
akşam güzel güzel fasulye yemeği+az çorba+salata ile yemişken, gecenin 10 unda cısss yaptım maalesef. Hep eşimin yüzünden ama benim suçum yok
ayyyy nasıl desem ki, eşim et almış, arkadaşıyla birlikte ortak kuzu almışlar, kızım da anne bugün pişirmeyecek misiniz dedi, azıcık pişiriverelim dedik, yemeyecektim lafta, pişirdik ettik derken saat 10 oldu, oturduk o saatte kavurma yedik, çok yemedim ama kokmuştu dayanamadım yedim, sonuçta saat 10 da bişey yemek hiç iyi değil, yaptım bir kere.günaydın güzell insan ne yedin kızz ekstradan menün de güzelmişş
günaydın zelişimmmŞimidenn günaydınlarrrr fıstıklarımmm
bende durumlar böylee
günü kapattım yaniii
ama aç hissediyorum şuan
günaydın kızlarr,
günaydın zelişimm ne kadar düşüncelisin geceden bize günaydın demişsin bize seviyorum senin bu hallerini.. ben de akşam dünden kalan taze fasülyeden yedim küçük bir tabak 3-4 yemek kaşığı etli dövme pilavı yedim ve 1 kase yoğurt yedim ekmek sıfır ama sonradan acıktım ve 1 kivi yedim 1 fincan da yeşil çay içtim benden bu kadar
günaydın zelişimm ne kadar düşüncelisin geceden bize günaydın demişsin bize seviyorum senin bu hallerini.. Ben de akşam dünden kalan taze fasülyeden yedim küçük bir tabak 3-4 yemek kaşığı etli dövme pilavı yedim ve 1 kase yoğurt yedim ekmek sıfır ama sonradan acıktım ve 1 kivi yedim 1 fincan da yeşil çay içtim benden bu kadar
şimidenn günaydınlarrrr fıstıklarımmm
Bende durumlar böylee
günü kapattım yaniii
ama aç hissediyorum şuan
sahurda yemeden olurmu myhearttt sende yaGünaydın Kızlar
Malum dün iftara davetliyidm anam bi baktım pgaçalar börekler tatlılar mercimek köfteleri
ama ben biraz zeytinyağlı fasülye
birkaç adet de küçük ebatlı pogaça ile idare ettim
ama poğaçaa yedim itiraf edim çünkü ekmek yoktuuu
tuzağa düşürdüler beniii :2::2::2::2::2::2::2:
bu arada tatlı yemedmm
sadece 2 kayısı yiyip kaçtımm
poğaçalar için ceza olarak da bu gece sahurda bişi yemedmm
ayyyy nasıl desem ki, eşim et almış, arkadaşıyla birlikte ortak kuzu almışlar, kızım da anne bugün pişirmeyecek misiniz dedi, azıcık pişiriverelim dedik, yemeyecektim lafta, pişirdik ettik derken saat 10 oldu, oturduk o saatte kavurma yedik, çok yemedim ama kokmuştu dayanamadım yedim, sonuçta saat 10 da bişey yemek hiç iyi değil, yaptım bir kere.
bende fasulye yedimkızlar bu arada hepimiz taze fasülye yemişiss heee
Bende akşama yapıcam fasülyeee
ne özlemişizz bee :)
Günaydın Kızlar
Malum dün iftara davetliyidm anam bi baktım pgaçalar börekler tatlılar mercimek köfteleri
ama ben biraz zeytinyağlı fasülye
birkaç adet de küçük ebatlı pogaça ile idare ettim
ama poğaçaa yedim itiraf edim çünkü ekmek yoktuuu
tuzağa düşürdüler beniii :2::2::2::2::2::2::2:
bu arada tatlı yemedmm
sadece 2 kayısı yiyip kaçtımm
poğaçalar için ceza olarak da bu gece sahurda bişi yemedmm
ayyyy nasıl desem ki, eşim et almış, arkadaşıyla birlikte ortak kuzu almışlar, kızım da anne bugün pişirmeyecek misiniz dedi, azıcık pişiriverelim dedik, yemeyecektim lafta, pişirdik ettik derken saat 10 oldu, oturduk o saatte kavurma yedik, çok yemedim ama kokmuştu dayanamadım yedim, sonuçta saat 10 da bişey yemek hiç iyi değil, yaptım bir kere.
he yaaa anlaşmış gibi, bu ara heryerde taze fasulyekızlar bu arada hepimiz taze fasülye yemişiss heee
Bende akşama yapıcam fasülyeee
ne özlemişizz bee :)
Canım yemeden olmaz tabii ki, yağsız yerlerinden yersin sen de, yanına bolca salata+yoğurt misss.sahurda yemeden olurmu myhearttt sende ya
kahvaltı yapsaydın en ezındann
haftasınu eşimde istiyo ya kavurma yaparken yemeden nasıl durcam ben:26::26::26::26:
bende fasulye yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?