sonuçta sen oruçluydun canım, o kadar da suçlama kendini, tatlı yememişin, poğaça da ekmek yerine saydık mı
Sahur da da niye hiçbişey yemedin canım yaaa, hasta olursun Allah korusun, çorba içebilirdin en azından.
burada herkese bişeyler söylemek istiyorum, myheart yani üstüne alınma lütfen,
Sağlığımızı koruyarak kilo vermek hedefimiz olsun arkadaşlar, lütfen dikkat edelim, kaçamak yapınca öbür öğünü atlamayalım, ekstradan spor yapalım, yemeden kısarak kilo veremeyiz, yani su kaybeder belki vücut ama 2 gün sonra normal yemeye başlayınca hoop kilolar geri gelir. Sağlıklı zayıflamak hedefimiz olsun.
sonuçta sen oruçluydun canım, o kadar da suçlama kendini, tatlı yememişin, poğaça da ekmek yerine saydık mı
Sahur da da niye hiçbişey yemedin canım yaaa, hasta olursun Allah korusun, çorba içebilirdin en azından.
Sağlığımızı koruyarak kilo vermek hedefimiz olsun arkadaşlar, lütfen dikkat edelim, kaçamak yapınca öbür öğünü atlamayalım, ekstradan spor yapalım, yemeden kısarak kilo veremeyiz, yani su kaybeder belki vücut ama 2 gün sonra normal yemeye başlayınca hoop kilolar geri gelir. Sağlıklı zayıflamak hedefimiz olsun.
dünkü kurabiyemm (melül melül bakıyordu bana)
bir parça peynir bir adet zeytin minik salatalık
2şekersiz çay ,bir şekersiz yeşil çay
3 bardak su
günaydın zelişimmm
dün akşam mıhlama yaptım ama ucundan bile bakmadım
bide baktım dolapta taze fasulyem varmış onu yedim yoğurt ve salata ile ekmek sıfır
başkada bişiy yemedim
günaydın canımmm afiyet olsun ne yedin kıs bakimmm
günaydın canımm afiyet olsunnn
günaydın kızlarrr kk soma için yardım kampanyası başlatmış destek olmak istermisiniz birazdan link atarım...
bende akşam makarna yaptım eşimle kızıma
bende ıspanak ve salata yedim
vefa dün aklıma sen geldin eşin naptı iş durumunu devam ediyormu izne
cankuşum zaten o kadar pogaçadan sonra sahurda yiyecek yerim yoktu emin olabilirsinn
he 2 adet de mercimek köfresi yedim atlamim onları daaa
evet bol salata ile bir avuç kavurma yiyebilirimmmhe yaaa anlaşmış gibi, bu ara heryerde taze fasulye
Canım yemeden olmaz tabii ki, yağsız yerlerinden yersin sen de, yanına bolca salata+yoğurt misss.
Bir de yemeğe başlamadan evvel 2 bardak su içelim kızlarr, diyetisyen tavsiyesi, ama kesinlikle yemek esnasında su içilmeyecek, yemeğe de salata+yoğurt+çorba en son olarak ana yemekle devam edelim.
evet yenecekilla o kurabiye yenecek dimii
günaydın canım ,at linki canımmmgünaydın kızlarrr kk soma için yardım kampanyası başlatmış destek olmak istermisiniz birazdan link atarım...
evet canım aynııymışşgünaydın cnm benm sana da günaydınn menümüz nerdeyse aynıymış bebemmm bend e pilav vardı ama salata yoktu
yasmin görüşürss babyyy
ben bunların başını bekliyom merak etmee
kaçamak yapanı yakarım heee
ama poğaça az yedim demiştin sankim de, tamam o zaman bişey demiyorum.cankuşum zaten o kadar pogaçadan sonra sahurda yiyecek yerim yoktu emin olabilirsinn
he 2 adet de mercimek köfresi yedim atlamim onları daaa
aynen.az sık ne yediğimizi bilerek doğru diyosun vallaaa
maşallah canım makarna yemediğin için tebrik ederim.günaydın kızlarrr kk soma için yardım kampanyası başlatmış destek olmak istermisiniz birazdan link atarım...
aynen öyle.ben de sana aynen katılıyorum bebeğim az yemek çok kilo vermek değildir tam tersine vücut savunmaya geçer hiç kilo veremeyiz ben normal yiyorum yemekleri ama biraz azaltmam lazım bunu hissdeiyorum
günaydın canım.günydınnn şekerlemelerimmmmm
tamam canım, bakıyorum.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638
arkadaşlar soma için,kk da yardım kampanyası başlatıldı. desteklerseniz sevinirim
evet en güzeli öyle yoğurt da ye, yoğrdun yağ yakıcı özelliği var kızlar, her öğün yemek lazım aslında, 2-3 kaşık .evet bol salata ile bir avuç kavurma yiyebilirimmm
evet yenecek
ya düşerseay pardon bi yerim şişersee
günaydın canım ,at linki canımmm
yağmur haberin yok senin canım galiba
eşim ücretsiz izne ayrılmadı
izinlerinin 10 gününü kullandı
4 gün izni kala işyerinden bölümünden arkadaşı hapse girdi 4,5 ay yatacak
o yüzden ücretsiz izin olmadı sevinemedik bile
hakaret davasından eşi kendi ablası annesi hepsi içeri girdi düşünebiliyomusun çoluk çocuk ortada kaldı
evet canım aynııymışş
ben öyle yapıyorum ftemiz yemekten yarım saat bir saat önce mutlaka su içerim bir de ben her sabah 1 haşlanmış yumurta yiyorum protein açısından sence doğru mu yapıyorum ama hergün istisnasız hafta içi hafta sonu bileevet bol salata ile bir avuç kavurma yiyebilirimmm
evet yenecek
ya düşerseay pardon bi yerim şişersee
günaydın canım ,at linki canımmm
yağmur haberin yok senin canım galiba
eşim ücretsiz izne ayrılmadı
izinlerinin 10 gününü kullandı
4 gün izni kala işyerinden bölümünden arkadaşı hapse girdi 4,5 ay yatacak
o yüzden ücretsiz izin olmadı sevinemedik bile
hakaret davasından eşi kendi ablası annesi hepsi içeri girdi düşünebiliyomusun çoluk çocuk ortada kaldı
evet canım aynııymışş
ama poğaça az yedim demiştin sankim de, tamam o zaman bişey demiyorum.
Aynen.
Maşallah canım makarna yemediğin için tebrik ederim.
Aynen öyle.
Günaydın canım.
Tamam canım, bakıyorum.
Evet en güzeli öyle yoğurt da ye, yoğrdun yağ yakıcı özelliği var kızlar, her öğün yemek lazım aslında, 2-3 kaşık .
günaydın kızlarrrrr
hayırlı cumalarınız olsunnnnnnn
dün akşam menüm
1 kase şehriye çorbası
5 adet ızgara köfte
5 yk taze fasulye
salata+cacık
1 tane etimek
3 kayısı
1 avuç kadar bademm
2 lt su
spor 20 dk yürüş
5 dk ip atlama
5 dk mekik çektimmm
meyve ve bademi iftardan 1 saat sonra türkettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?