Bu Maç Bizim Olacak.....

kolay gelsin bebiş

ara öğn vaktiiii 10 adet badem 1 fincan yeşil çay 1 bardak su

Son düzenleme:
- Yeşil ve siyah çayın zindelik ve dinçlik gibi Uyarıcı etkisinden yararlanmak için 5-8 dakika demlenip süzülerek yaprağından ayrılmalıdır. Bu şekilde kısa süre demlenen çayın Uyarıcı etkisi fazladır, ayrıca tuz ( Elektrolit) kaybına neden olmadan idrar artışı da sağlar.
- Yeşil ve siyah çayın demlenme süresi arttıkça Uyarıcı etkisi azalır, vücudu zararlı maddelerden koruma ( Antioksidan) etkisi artar. Uzun süre demlenen çayın damar sertliğine etkisi daha olumludur.
- Arzu edilen etkiye göre çay demlenerek içilebilir.

Kullanım Miktarı
Günde 3 defa 1 çay kaşığı siyah çay veya 3 defa yarım çay kaşığı yeşil çay.

Kullanım Şekli
Çay fincana konur, üzerine 150 ml kaynar su ilave edilir, kısa süreli demleme için 5-8 dakika, uzun süreli demleme için 15-20 dakika bekletilip süzülerek yaprağından ayrılır. Uzun süre demleme yapıldığında fazla miktarda tanen suya geçeceğinden hassas kişilerde mide şikayetlerine neden olabilir.

BUNU BİLİYOR MUYDUNUZ KIZLAR ??BEN YENİ ÖĞRENDİM NORMALDE 10 DK DEMLEME SÜRESİ İLE DEMLİYORDUM AMA ARTIK 15 DK DEMLİCEM FAZLASI DAHA ETKİLİYMİŞ

bebeğim senin elin mi büyük bir avuç badem nedir ki hem bir avuç 17 tane badem yapıyor ben saydım nasıl oluyor da 250 kalori çok şaşırdımm

internette yazıyor babyyy

hatta bir adeti için 17 kalori yazıyor

17*17=289 kalori

ben hazır paketlerde olandan içiyorum canım, 3-4 dakika yazıyor zaten paketin üzerinde. 15 dakika çok acı olur canım yaaa,:26::26:

ben hazır paketlerde olandan içiyorum canım, 3-4 dakika yazıyor zaten paketin üzerinde. 15 dakika çok acı olur canım yaaa,:26::26:

ben de öyle tahmin ediyordum ama bugün denedim cnm ben kendim yapıyorum yeşilçayımı aktardan aldım 100 gr kadar 15 dk demledim hiç acı olmadı sadece rengi daha koyu oldu 5 dk demlediğimle bend ebilimiyorum yaa

öğlen yemeğivaktiii 1 litre suyumu içmiş bulunuyorum birazdan dışarı çıkıcam arkadaşlar makarna yapmış ama yemek istemiyorum
dışarda daha hafif bişiler yerim hem işlerimde var malum 3 gün yokummm

herkese AFİYET OLSUN YARASINN ama az yiyin haaaa öğleden sonra sayım var ben kaçtın byyy

1 tabak eksili köfte
domates-biber-yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
makarna vardı yemedim.

ben de öyle tahmin ediyordum ama bugün denedim cnm ben kendim yapıyorum yeşilçayımı aktardan aldım 100 gr kadar 15 dk demledim hiç acı olmadı sadece rengi daha koyu oldu 5 dk demlediğimle bend ebilimiyorum yaa
anladım canım, ama 15 dk. demlesen o çay soğur, ben soğuk çay sevmem hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…