Bu Maç Bizim Olacak.....

Haziranın 118'de açmıştım.. sayfalar bayağı ilerlemişti...
Ama ben son kısma bişi yazdım ona bak...

şimdi benim anlamadığım bişi var sen bu kişiyle 3 yıldır mı birlikteydin ben daha kısa süreli diye biliyordum:44::44:

şimdi benim anlamadığım bişi var sen bu kişiyle 3 yıldır mı birlikteydin ben daha kısa süreli diye biliyordum:44::44:

yok canım 1 yıl olmadı daha ben öyle biliyorum

cnb ben 4 senedir ailemle yaşıyorum ama resmi boşanmam geçen sene nisan ayında oldu..
Bu kişide benim 8 aydır hayatımda..
Ama bitti

gözne çok güzel cnm bizimkiler çamlıyaylaya çıkıyorla namıdiğer namrun a yani

ohhh mis gibi vallahi yayla havası ben çok severim buz gibi havada yorganın altında uyumak harika

cnm evet öle edirne tekirdağ filan en geç açıyor orucunu allah sabır versin kuzuşumm

amin canım

moralimmmmmmmmmm bozukkk çöktümmm

lili hakkında ne hayırlısı ise o olsun canım bende hayırlı olan buydu ben en baştan beri bunu diyorum
ama gönlün dinlemez acır üzülürsün o konuda gerçekten üzgünüm rabbim tez zamanda bu günleri unuttursun sana

Yazdım oteki tarafa açtığım konuya gir bak cnm..

canım konunu okudum, inan ki şaşırdım kaldım, resmen kendine köle arıyor bu adam. Sen 1 kez yanmışsın zaten, 2.ci de mutlu olmak için evlenmen lazım, ama okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla bu adam sana resmen hayatı zindan edecek, etmişte zaten, lütfen artık taviz verme, sakın geri dönüş yapma. Emin ol geri dönersen daha çok pişman olacaksın, nedir bu yaaa, ikili ortama girmeyeceksin, bu kadar saçmalayabilir bir insan.
Umarım canım kararından dönmezsin ve tez zamanda kurtulursun bu işten, yoksa gerçekten üzülen sen olacaksın.

cnb ben 4 senedir ailemle yaşıyorum ama resmi boşanmam geçen sene nisan ayında oldu..
Bu kişide benim 8 aydır hayatımda..
Ama bitti

bak canım 1 ay geçsin iyiki kurtulmuşun diyeceksin, şimdi üzülüyorsun tabii ama bu adamdan sana hayır gelmez. Lütfen toparla kendini.

bak canım 1 ay geçsin iyiki kurtulmuşun diyeceksin, şimdi üzülüyorsun tabii ama bu adamdan sana hayır gelmez. Lütfen toparla kendini.

İyiyim canım, kararımında arkasındayım, o kaybetti ben değil...
Çünkü ben elimden geleni yaptım..
Sewgi yetmiyor bazen, benim mantığım daha ağır bastı

helal sana

defolsun gitsinnn

allah büyük canm

seninde bir gün yüzün gülecekkk çok mutlu olacaksınnnnnnn

kızla gözlerim açılmıyor yanıyo ve kapanıyor ve esnemekten ağzım yırtılacak

Son düzenleme:
helal sana

defolsun gitsinnn

allah büyük canm

seninde bir gün yüzün gülecekkk çok mutlu olacaksınnnnnnn

İnşallah canım.
Sende yakalayacaksın o mutluluğu inşallah....

Gazze'deki olaylar çok acı ya o küçücük çocukların resimlerini gördükçe mafoldum ağlıyorummm karıştı herşey

Hiç sıkma canını, zaman geçtikçe ferahlayıp rahatlayacaksın canım arkadaşım, inan ki, şu an sağlıklı düşünemiyorsun üzülüyorsun belki ama gerçeten doğru yoldasın.

Sen de tahlil falan mı yaptırsan canım acaba?

bilmiyorum ama gerçekten iyi değilim normalde bana 5 saatlik uyku bile yeter uykudan yana sıkıntım yok ama şu son zamanlarda çok kötüyüm başımda çok ağrıyo gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi sanki üzerimde 3 kişi oturuyo boğuluyorum resmen..

bende millet cumaya gitmişti burda 10dk uyudum ama şu an rahatımmmmm

İnşallah canım.
Sende yakalayacaksın o mutluluğu inşallah....

Gazze'deki olaylar çok acı ya o küçücük çocukların resimlerini gördükçe mafoldum ağlıyorummm karıştı herşey

ay o gazze bakmak istemyiorum moralim ço bozuluyor

bugunumuze şükür edelimmmm

artıkım sana baya doktor yolu görüktüüü

git artıkk bi

b12 baktır

kanına baktııı

hay Allah canım yaaa, niye böyle oldun acaba? Allah tez zamanda acil şifalar versin, guatr falan da olabilir bak. İstersen bir dahiliye veya endokrinoloji uzmanına gözük canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…