Haziranın 118'de açmıştım.. sayfalar bayağı ilerlemişti...
Ama ben son kısma bişi yazdım ona bak...
Haziranın 118'de açmıştım.. sayfalar bayağı ilerlemişti...
Ama ben son kısma bişi yazdım ona bak...
şimdi benim anlamadığım bişi var sen bu kişiyle 3 yıldır mı birlikteydin ben daha kısa süreli diye biliyordum:44::44:
şimdi benim anlamadığım bişi var sen bu kişiyle 3 yıldır mı birlikteydin ben daha kısa süreli diye biliyordum:44::44:
yok canım 1 yıl olmadı daha ben öyle biliyorum
cnb ben 4 senedir ailemle yaşıyorum ama resmi boşanmam geçen sene nisan ayında oldu..
Bu kişide benim 8 aydır hayatımda..
Ama bitti
hala niye bittiğini sölemedin kuzum ne oldu ne geçti aranızda kütfen üzülme bu kadar
gözne çok güzel cnm bizimkiler çamlıyaylaya çıkıyorla namıdiğer namrun a yani
cnm evet öle edirne tekirdağ filan en geç açıyor orucunu allah sabır versin kuzuşumm
moralimmmmmmmmmm bozukkk çöktümmm
Yazdım oteki tarafa açtığım konuya gir bak cnm..
cnb ben 4 senedir ailemle yaşıyorum ama resmi boşanmam geçen sene nisan ayında oldu..
Bu kişide benim 8 aydır hayatımda..
Ama bitti
canım konunu okudum, inan ki şaşırdım kaldım, resmen kendine köle arıyor bu adam. Sen 1 kez yanmışsın zaten, 2.ci de mutlu olmak için evlenmen lazım, ama okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla bu adam sana resmen hayatı zindan edecek, etmişte zaten, lütfen artık taviz verme, sakın geri dönüş yapma. Emin ol geri dönersen daha çok pişman olacaksın, nedir bu yaaa, ikili ortama girmeyeceksin, bu kadar saçmalayabilir bir insan.
Umarım canım kararından dönmezsin ve tez zamanda kurtulursun bu işten, yoksa gerçekten üzülen sen olacaksın.
bak canım 1 ay geçsin iyiki kurtulmuşun diyeceksin, şimdi üzülüyorsun tabii ama bu adamdan sana hayır gelmez. Lütfen toparla kendini.
İyiyim canım, kararımında arkasındayım, o kaybetti ben değil...
Çünkü ben elimden geleni yaptım..
Sewgi yetmiyor bazen, benim mantığım daha ağır bastı
helal sana
defolsun gitsinnn
allah büyük canm
seninde bir gün yüzün gülecekkk çok mutlu olacaksınnnnnnn
Hiç sıkma canını, zaman geçtikçe ferahlayıp rahatlayacaksın canım arkadaşım, inan ki, şu an sağlıklı düşünemiyorsun üzülüyorsun belki ama gerçeten doğru yoldasın.İyiyim canım, kararımında arkasındayım, o kaybetti ben değil...
Çünkü ben elimden geleni yaptım..
Sewgi yetmiyor bazen, benim mantığım daha ağır bastı
Sen de tahlil falan mı yaptırsan canım acaba?kızla gözlerim açılmıyor yanıyo ve kapanıyor ve esnemekten ağzım yırtılacak
Hiç sıkma canını, zaman geçtikçe ferahlayıp rahatlayacaksın canım arkadaşım, inan ki, şu an sağlıklı düşünemiyorsun üzülüyorsun belki ama gerçeten doğru yoldasın.
Sen de tahlil falan mı yaptırsan canım acaba?
kızla gözlerim açılmıyor yanıyo ve kapanıyor ve esnemekten ağzım yırtılacak
İnşallah canım.
Sende yakalayacaksın o mutluluğu inşallah....
Gazze'deki olaylar çok acı ya o küçücük çocukların resimlerini gördükçe mafoldum ağlıyorummm karıştı herşey
bilmiyorum ama gerçekten iyi değilim normalde bana 5 saatlik uyku bile yeter uykudan yana sıkıntım yok ama şu son zamanlarda çok kötüyüm başımda çok ağrıyo gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi sanki üzerimde 3 kişi oturuyo boğuluyorum resmen..
hay Allah canım yaaa, niye böyle oldun acaba? Allah tez zamanda acil şifalar versin, guatr falan da olabilir bak. İstersen bir dahiliye veya endokrinoloji uzmanına gözük canım.bilmiyorum ama gerçekten iyi değilim normalde bana 5 saatlik uyku bile yeter uykudan yana sıkıntım yok ama şu son zamanlarda çok kötüyüm başımda çok ağrıyo gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi sanki üzerimde 3 kişi oturuyo boğuluyorum resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?