hay Allah canım yaaa, niye böyle oldun acaba? Allah tez zamanda acil şifalar versin, guatr falan da olabilir bak. İstersen bir dahiliye veya endokrinoloji uzmanına gözük canım.
bende millet cumaya gitmişti burda 10dk uyudum ama şu an rahatımmmmm
ay o gazze bakmak istemyiorum moralim ço bozuluyor
bugunumuze şükür edelimmmm
artıkım sana baya doktor yolu görüktüüü
git artıkk bi
b12 baktır
kanına baktııı
bilmiyorum ama gerçekten iyi değilim normalde bana 5 saatlik uyku bile yeter uykudan yana sıkıntım yok ama şu son zamanlarda çok kötüyüm başımda çok ağrıyo gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi sanki üzerimde 3 kişi oturuyo boğuluyorum resmen..
Hayat seni yoruyor canım, vitamin almaya çalış ve doktor tavsiyesiyle tabii..
Git bi doktora bence lütfen...
Hayat seni yoruyor canım, vitamin almaya çalış ve doktor tavsiyesiyle tabii..
Git bi doktora bence lütfen...
hayatın beni yorduğunu nerden anladın kızzz
canım benim kanım zaten düşük yani kansızım ama onun dışında başka bi sorun yok sadece kansızlık var..
guatr-tiroit hotmonları tüm vücudun dengesini sağlıyor canım, eğer hormonların yüksekse böyle belirtiler verebiliyor, dahiliye veya endokronolijiye gitmen gerekiyor, belirtilerini bir oku istersen, sende benzer belirtiler var.onunla bademcik aynıysa ben aldırdım bademciklerimi guatr neydi ya unuttum hiç yabancı değil ama..
eşim bile fark etti 1 hafta önce ki senle şuanki sen arasında çok fark var diyo..
konuşurken bile sanırsın ki uykudan yeni kalkmışım konuşmaya mecalim yok..
çok sağ ol iyi dileklerin için canım..
arada bana oluyodu böyle ama bu defaki çok yoğun oldu emdi tüm enerjimi
fadime
bugun hava güzel demi
klıma açmadım dahaaaaaaaaaaaaaaaaa
camlar açık sıcak yok gibiiiiiii
Dewamlı koşturmaca içindeyim diyen sendin kuzum,
Hayat seni yoruyor dedim bende :26:
guatr-tiroit hotmonları tüm vücudun dengesini sağlıyor canım, eğer hormonların yüksekse böyle belirtiler verebiliyor, dahiliye veya endokronolijiye gitmen gerekiyor, belirtilerini bir oku istersen, sende benzer belirtiler var.
Ay bilmiyorum canım yaaa, bizim burda sabahtan açılır klima, dışarıyla hiç irtibatım yok. Serinse ne güzel doğal doğal çalış canım, ben de sevmiyom klimayı ama ne yapcan, biz kalabalık bir ortamdayız, o yüzden çoğunluğa uyuyorum.
cnm nasılsın kilon ne durumda
paşan nasıllllllll
[ı][sıze=3]kızla gözlerim açılmıyor yanıyo ve kapanıyor ve esnemekten ağzım yırtılacak[/sıze][/ı]
geçen hafta chekup yaptırmıştımm
kanım normalde 14-15 olması gereken kan seviyem 7-8 seyir ediyor
doktor ilaç tedavi yapalım dedi
bende bana kandan başka probleme bakalımm
ben kendi bildim bileli kansızlık yaşıyorum
haplar şuruplar serumlar hepsini kullandım ama bırkatım yine düşüyor
kanım en güzel yürüş ile yükseltiyorumm
yürüşe yine başladım ve kendimi iyi hissediyorumm
kanını yükseltmek için
çay kahve tüketme
bol bol badem fındık ceviz kuruüzmüz leblebi tüket
hafta en iki kez yeşilmercimek tüket
süt günlük tüketimin 1 çay bardağını geçmesin
bol bol yeşil sebzeleri çiğ olarak tüket
birde regl döneminde kan ilacı almaya bakkkk
aklıma geldikçe yazarımmm
yasemincim fulya diyebilirsin bana
kiloya girmeyelim ben 77,5-78,00 kilo arasında gidip gemiyorum
veremiyorum ben yaaa
sen nasılsın oğluşun nasıl
benimde uykum var ama işlerden dinlenemiyorum kiii
sebze tüketirim çiğde pişmişte..
çay kahve hergün 1 demlik çay içerim akşam eve giderim gene çay içerim içmezsem olmaz..
güne kahve ile başlarım..
mercimek hayatta ağzıma sürmem hiç bir şeyin içinde yemem..
süt her gece içerim yumurta ve ballı olarak..
yürüyüşte her sabah ve akşam yarım saat yürüyorum canım..
yasemincim fulya diyebilirsin bana
kiloya girmeyelim ben 77,5-78,00 kilo arasında gidip gemiyorum
veremiyorum ben yaaa
sen nasılsın oğluşun nasıl
benimde uykum var ama işlerden dinlenemiyorum kiii
teşekkürler iyiyiiz bugunumüze şükür
oğlan iyi maşallah bugun kuran geçecekti bakalım
az sonra gelir
o zaman yavaş yavaş çayı bırakmaya bakk
limonlu içmeyi dene
çay kanı çok düşürüyorrrrr
guatr-tiroit hotmonları tüm vücudun dengesini sağlıyor canım, eğer hormonların yüksekse böyle belirtiler verebiliyor, dahiliye veya endokronolijiye gitmen gerekiyor, belirtilerini bir oku istersen, sende benzer belirtiler var.
Ay bilmiyorum canım yaaa, bizim burda sabahtan açılır klima, dışarıyla hiç irtibatım yok. Serinse ne güzel doğal doğal çalış canım, ben de sevmiyom klimayı ama ne yapcan, biz kalabalık bir ortamdayız, o yüzden çoğunluğa uyuyorum.
sen c.tesi çalışmıyon yarın dinlenirsin ama ben amaaa bennnn çalışıyorum
ben de benzettim de o yüzden dedim canım, bende de var guatr 5 sene kadar önce tesadüfen kadın doğum doktorumdan öğrendim ve senin dediğin gibi o derece bıkkındım ki hayattan, ameliyat olman gerekiyor dediler, nodül varmış ben de, sonra uzun araştırmalar yaptım, bitkisel ilaçlar uyguladım ama çare olmadı ve sonunda ameliyatımı oldum, şimdi hapım var hergün içmem gereken, 3-4 ayda bir de tahlil yaptırıyorum, ama çok daha iyiyim o günlere göre.okudum tüm belirtiler mevcut..
bide kısır yapıyomuş bu hastalık..
vefa
yağız bebiş nasıl oldu varmı haberrrrrr
ben de benzettim de o yüzden dedim canım, bende de var guatr 5 sene kadar önce tesadüfen kadın doğum doktorumdan öğrendim ve senin dediğin gibi o derece bıkkındım ki hayattan, ameliyat olman gerekiyor dediler, nodül varmış ben de, sonra uzun araştırmalar yaptım, bitkisel ilaçlar uyguladım ama çare olmadı ve sonunda ameliyatımı oldum, şimdi hapım var hergün içmem gereken, 3-4 ayda bir de tahlil yaptırıyorum, ama çok daha iyiyim o günlere göre.
Sen de biran önce bir tahlil yaptır bakalım, tüm kan tahlillerini, D vitaminini, B12 vitaminlerini ve guatr tahlillerini yaptır. İnşallah bişeyin yoktur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?