ben de benzettim de o yüzden dedim canım, bende de var guatr 5 sene kadar önce tesadüfen kadın doğum doktorumdan öğrendim ve senin dediğin gibi o derece bıkkındım ki hayattan, ameliyat olman gerekiyor dediler, nodül varmış ben de, sonra uzun araştırmalar yaptım, bitkisel ilaçlar uyguladım ama çare olmadı ve sonunda ameliyatımı oldum, şimdi hapım var hergün içmem gereken, 3-4 ayda bir de tahlil yaptırıyorum, ama çok daha iyiyim o günlere göre.
Sen de biran önce bir tahlil yaptır bakalım, tüm kan tahlillerini, D vitaminini, B12 vitaminlerini ve guatr tahlillerini yaptır. İnşallah bişeyin yoktur canım.
İçim yanarrr içim kanardaaa isyaaaannnnnnnnnnnnnnnnn
benim bu derdimmm
ne yağan yağmurda
ne yalancı sonbaharda
ne de bomboş sokaklarda.....
Anladım canım, ama ben de dıştan belirgin bişey yoktu, boğaz yanması falan da yoktu, dediğim gibi ben tesadüfen öğrendim, kadın doğum doktoru, baştan sona tüm vücudumu ultrasonla tarayınca çıktı ortaya. Benim nodüllerin hepsi alındı, tekrar olma ihtimali yok ama hormonlarımı hep hapla takviye ediyorum, çünkü vücut artık bu hormonları üretemiyor.çok geçmiş olsun canım ..
bi gün teyzeme gittim düğünüme 15 gün felan var nişanlım annem ben felan gittik teyzem genç 32 yaşında çay içerken dikkat ettim boğazında bi şişlik var dedim teyze senin boğazın şişmiş oda bademciğim şişmiştir belki dedi yok ya bu öyle değil dedim zorla iki gün içinde hastaneye yolladım ..
ameliyat ettiler atom diye bi tedavi var onu uyguladılar 15-20 gün tek yaşadı yanına kimseyi akmadılar günlerce karanlık bi odada beklettiler tuzu yasakladılar farklı bir tuz kullandı zayıf olduğu halde diyet yaptırdılar..
şimdide tekrardan nüksede bilirmiş sık sık doktora gidiyor..
ama benimde aylardır yutkunurken boğazımda çok hafif bi ağrı var ben hiç o açıdan bakmamıştım olaya sağ ol canım izne çıkınca halledeceğim herşeyi..
Sağol canım aynen öyle.geçmiş olsun fadimecim insanın yaşam kalitesini etkilediğini duymuştum benimde eşimin teyzesinde vardı o sorun o da ameliyat oldu kontrolüne gidiyor şimdi
Kız toparla kendini lütfen ama yaaa, nedir sendeki bu baygın haller, o kadar çok mu sevmiştin anlamıyom o kadar da belli etmiş adam kendini ama olayın içinde olunca göremiyor musun acaba diye düşünüyorum?
Yıllar nasıl su gibi aktı geçti pamuğum, biz anlayamadık nasıl büyüdüğümüzü ki ,ben anne oldum sonrası senin varlığınla teyzen
İlk teyze olma mutluluğunu sen verdin pamuğum bana sen yaşattın
Daha sarılıp koklayamasam da seni, içime ala ala cennet kokunu ,pamuk tenini değdiremesem de tenime
Özlemlerimin gurbetimin acısındasın yavrum
Ama inanıyorum ki kavuşacağız birbirimize, ışıl ışıl bakan gözlerin yakan yüreğimi serinletsin teyzecim
Annen o kadar güçlü ki senle, o kadar varlığınla mutluki teyzecim sımsıkı tut elimizi bırakma canım
Diyorki bana annen,onun soyadı ŞİMŞEK teyzesi
Benim oğlum Şimşek hızıyla çıkacak hastaneden
Çifte Bayram yaşatacak bize
Bizim neşemizde bayramımızda sensin yavrum
Diren Kuzum yalvarırım diren
Rabbim senin şefaatine sığınıyoruz
Yaradanım ayırma yavrumuzu bizden
Anladım canım, ama ben de dıştan belirgin bişey yoktu, boğaz yanması falan da yoktu, dediğim gibi ben tesadüfen öğrendim, kadın doğum doktoru, baştan sona tüm vücudumu ultrasonla tarayınca çıktı ortaya. Benim nodüllerin hepsi alındı, tekrar olma ihtimali yok ama hormonlarımı hep hapla takviye ediyorum, çünkü vücut artık bu hormonları üretemiyor.
Sağol canım aynen öyle.
Kız toparla kendini lütfen ama yaaa, nedir sendeki bu baygın haller, o kadar çok mu sevmiştin anlamıyom o kadar da belli etmiş adam kendini ama olayın içinde olunca göremiyor musun acaba diye düşünüyorum?
: çooookm güzel canım benim, Allah tez zamanda kavuştursun bebişinize inşallah.
Anladım canım, ama ben de dıştan belirgin bişey yoktu, boğaz yanması falan da yoktu, dediğim gibi ben tesadüfen öğrendim, kadın doğum doktoru, baştan sona tüm vücudumu ultrasonla tarayınca çıktı ortaya. Benim nodüllerin hepsi alındı, tekrar olma ihtimali yok ama hormonlarımı hep hapla takviye ediyorum, çünkü vücut artık bu hormonları üretemiyor.
Sağol canım aynen öyle.
Karnımda aç benimm birdee
teşekkürler iyiyiiz bugunumüze şükür
oğlan iyi maşallah bugun kuran geçecekti bakalım
az sonra gelir
o zaman yavaş yavaş çayı bırakmaya bakk
limonlu içmeyi dene
çay kanı çok düşürüyorrrrr
sen c.tesi çalışmıyon yarın dinlenirsin ama ben amaaa bennnn çalışıyorum
İçim yanarrr içim kanardaaa isyaaaannnnnnnnnnnnnnnnn
Tamam be uçarımm haaaaaaa varya lilyana yakın olsam gelip seni bi pataklayasım var, niyetliysen dayan canım, ne güzel sevap kazanıcan işte, herşeye bi bahane?
Ewettmaşallah abilmize bizimkide öğreniyor kuranı bakalım
haklısın arkadaşım tam gün mü çalışorsun
hakkınızda hayırlısı ama inan iyi oldu
aaaaa varya lilyana yakın olsam gelip seni bi pataklayasım var, niyetliysen dayan canım, ne güzel sevap kazanıcan işte, herşeye bi bahane?
doğru söze ne denir kendini topla lili aslan gibi evladın var sağlığın yerinde genç ve güzelsin
sevdiklerin yanında kimseye muhtaç değilsin
maşallah abilmize bizimkide öğreniyor kuranı bakalım
haklısın arkadaşım tam gün mü çalışorsun
hakkınızda hayırlısı ama inan iyi oldu
e daha ne istiyon kız, ne güzel akşam git güzel güzel iftarına eğlenmene bak, yemek derdinde yok akşam.Akşam şirketin iftar yemeği var silivri sahil tarafındaa
yarım gün adı altında saat 4 e kadar çalışıyorum
e daha ne istiyon kız, ne güzel akşam git güzel güzel iftarına eğlenmene bak, yemek derdinde yok akşam.
sabır canım biz de çalışıyoruz 1-2 e kadar çalışoyoruz, bazen 3. Sen de çor-çocuk yok daha, hayatının baharındasın canım, akşamüstü al eşini çık markete-avm ye dolaş, bugünleri bir daha bulamayabilirsin, ilerde bebişlerin olunca, hiç kendine zamanın kalmayacak. Ben ne yapayım, evli, 2 çocuklu, 18 senedir çalışan, ev-iş-çocuk üçgeninde yorucu mu yorucu bir hayat ama pozitif olmak zorundayız, yılda 10 gün izin, resmi tatillerde bile çalış.
Varya bu yeni nesil tembel anacım tembel, accık kendinize gelin bakayım, herşeyiniz var, şükretmeniz gereken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?