Bu Maç Bizim Olacak.....

herkese iyi tatiller kızlarrrrr

bol kalori yakmalarrr kızlarrr:18::18::18::18::18:

selam kızlaröncelikle hayırlı olsun topiğinizbenimde 5 kg fazlam var ve aburcuburlarla dahada artıyor kilolar...bende bu maçta olmak
ve 5 kg yi şutlamak istiyorummmmmmmm...

günaydın sevgili konu sahibem.. sabah 06:45 uyanış 07:20 kahvaltı saati kahvalyıda 1 fincan sallama türk çayı 1 ince dilim yarım yağlı beyaz peynir 5 adet yeşil zeytin 3 adet siyah zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 yemek kaşığı kadar süzme bal 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1.5 dilim çavdar ekmeği ile kahvaltımı yapmış bulunuyorum şu anda da işteyim ve öğlene kadar sadece yarım litre su ve 1 avuç çiğ badem yiyeceğimm hadi hayırlısı bakalım haa bu arada sabah kalkar kalklmaz da 1 büyük bardak oda sıcaklığındaki suyumu içtim yaklaşık olarak 400 ml alıyor içi

bu arada an itibariyle 64.00 kiloyum hedef 61-62 ama 61 olsa daha mutlu olurum sanırım boy:1.68 tabi sabah aç karnına tartılmıştım haftasonu c.tesi full ev temizliği yaptım 4-5 saat pazar da 1 saat tempolu yürüyüş ve koşu yaptım yeme durumu da normaldi abrtmadım zaten ne yediysem fazlasıyla yaktım sanırım

selam kızlaröncelikle hayırlı olsun topiğinizbenimde 5 kg fazlam var ve aburcuburlarla dahada artıyor kilolar...bende bu maçta olmak
ve 5 kg yi şutlamak istiyorummmmmmmm...

inşallah damla hepimizin tek isteği bu zaten Allah yardımcımız olsun..

günaydın kızlarr,
ben de katılıuyorum aranıza inşallah, hedefim 60 kg.
başlangıç kg. :68,2 kg.

sabah:1 kase sütün içerisine 10 kuru üzüm-2 ceviz kırdım+yulaf ezmesi

herkese bool eksili günler diliyorum, hayallerimize kavuşmak ümidiyle.

günaydın kızlarrr

1 yıldır kilomu koruyan ben nedendir bilmem 20 günde 5kg almış bulunuyorummm

ama pes etmek yok önce ilk 5 kg vermek sonra diğer 5 kg vermek

şuan kilom 70 kg

1. hedef 65 kg

2.hedef 60 kg

boyum 1.65 cm

sizlere bugun menü paylaşamıyacağıım

çünkü bu haftayaı allah kabul ederse eğer oruçlu geçermeyi planlıyorumm

herkese bol eksili günler diliyorummmmm

Son düzenleme:

günaydın canım,
neden öyle oldu acaba yaa, ödemdir canım, sıkma canını, inşallah hedeflerimize ulaşacağız burada.

boyun kaç??boy kilo orantısı da önemlii

afiyet olsun cnmmm

inşallah kilolarımız veririz

1 yıldır görmediğim kiloyu görüyorum

aslında içten içe sinir oluyorum

ama sinir oldukça

kendime yapıyorum

önce başardım şimdide başaracağım inş

süre çok kısa 20 gün ne değişti hayatınızda bir sağlık sorunu filan yoktur umarım boyunuz kaç bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…