çok doğru düşünüyorsunuz ara öğün kilo vermede olmazsa olmaz daha dün haberlerde dinledi günde 6 öğün olmadan kilo verilemiyormuş ben de son 2 yıldır kendimi alıştırdım ara öğün yapmaya gerçekten çok faydalı hiç açlık hissetmeden kilolar gidiyor ve enerjin de tam gaz yerinde oluyor kuru meyvenin yanında çiğ badem ve çiğ fındık filan da al bence çok tutuyor
aminn inşallah veririz kilocukları,,,sizinde bişeyiniz kalmamış maşallahhhh bizimle devam edebilirsinizzzhayırlı uğurlu olsun topiğinizz inşallah ben de olucam sadce 2 kg fazlam var aslında 4tü de 2sini verdim yarısı kaldı o da illet gibi yapışmış üzerime veremiyorum yaaa sporumu da akasatıyorum son bir haftadır olumsuz hava şartlarından dolayı... hayırlısı olsun diyelim
Bende yeşil çay aldım şimdi
Haftaya kuru meyve alıcam kızlar
normalde sıfır şeker tüketiyorum ekmekde yok zaten biliyorsunuz
ama meyveyle bu şeker eksiğini gidereyim diyorum
incie düşünüyorum bir sabah la öğle arası
bir de öğle ile akşam arası yerimmmm diyeeee
Cidden tartı şartt ya
Birde her tartı doğru tartmıyor..
Onu nasıl anlıcam ben..
çerez işi beni bozuyor aslında elimin ayarı yok aldımmı illa bitiricem ama aslında leblebi ve kuru üzüm alıp günlük 2 avuç yanımda getirebilirim daha garanti olur.....
ahhh o tarçını bir sevebilsem varyaaaa
afedersin ama kusacak gibi oluyorum tarçının kokusu bile yaramıyo bana yasminnnn
[sıze=3]cidden tartı şartt ya
Birde her tartı doğru tartmıyor..
Onu nasıl anlıcam ben..[/sıze]
bunlarr omega 3 yani sağlıklı yağlarrrr
ara öğünde herkes kendi avuçu bütüklüğünde bir avuç tüketebilir
benim de favorım leblebi ve kuru üzümmmm
aminn inşallah veririz kilocukları,,,sizinde bişeyiniz kalmamış maşallahhhh bizimle devam edebilirsinizzz
zeliş bende öle düşünüyorum kuru meyve ve taze meyve getireyim
kuru üzüm kilo yaprmı yaaa birdee
aminn inşallah veririz kilocukları,,,sizinde bişeyiniz kalmamış maşallahhhh bizimle devam edebilirsinizzz
zeliş bende öle düşünüyorum kuru meyve ve taze meyve getireyim
kuru üzüm kilo yaprmı yaaa birdee
şimdiden herekse bol eksili günlerrrr
güzel bir haftasonu geçirmeniz dileği ileeee
pazartesi kilolar lütfen unutulmasınnnnn
lilynn en tombik benim ne olacakkkkkkkk
şimdiden herekse bol eksili günlerrrr
olur mu canım yaa çerez değil ki onlar ama özellikle çiğ alacaksan mesela badem ya da fındık cevizi de kabuklu al en azından yediğin miktarı bilirsin diğerlerinden de günde badem 24 tane fındık 10-12 adet ceviz 2-3 adet yiyebilirsin ama avuç avuç yemeyeceksin
hımmm olabilir aslında deneyebilirim ama bakalım benim aklımda şuan incir varrr canım tatlı istediğinden midir bilmem
haftaya ara öğünü bu şekilde ayarlayayımda sonrasında tavsiyelerinizi dikkate alacağımmmmm
canın çok tatlı istiyorsa yaban mersinini tek geçerim bu kadar tatlı bir meyve olamaz hem c vitamin deposu hem de antioksidan ben de canm ne zaman tatlı istese birara ondan yerdim bir avuç
acıkıldııı sanırsammmmmmmm
Anladım cnmm sağol şekerimmevine alabilirsin bir tane dijital olanından beyaz eşya satılan mağazalarda satılıyor en fazla 50 lira filan ben 2 yıl önce 40 liraya almıştım hatta marketlere bile geliyor arasıra takip edersen daha uyguna getirirsin ama tartı şart
hmmmmmmmmmmm :26:lilicannnnn hep aynı tartıda tartıldığın sürece sorun yok şekerim doğru demektir....
Ben cimriyim 50 TL vermemhımmm olmadı ozaaman
sende meyveden kuru yiyeceklerden alırısınnnnnnn
tartatar kısss
bende 2 yıl koçtaştan 20tl aldım
Valla işin zor bebeğiimmmşimdiden herekse bol eksili günlerrrr
hımmm denemedim daha önce hiçççç
eskiden varya ben çay bardağına 2 şeker atardım kupaki çaya 5-6 küp şekerle içerdim
şimdi tamamen kestimmm ama hiç şeker almayınca da olmuyorkiii
bu yüzden kuru meyve alayım diyorum şimdilik
çünkü normal meyvelerde mesela elma muz gibi severim ama çok şekerli geliyor bana artık
bende de 0 şeker artık eskiden çok atmazdım çayıma ama şimdi hiç atmıyorum hatta bazen yanlışlıkla şeker atılmış olsa bile çayıma içemiyorum artık midem bulanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?