Bu Maç Bizim Olacak.....

bunlarr omega 3 yani sağlıklı yağlarrrr

ara öğünde herkes kendi avuçu bütüklüğünde bir avuç tüketebilir

benim de favorım leblebi ve kuru üzümmmm

aminn inşallah veririz kilocukları,,,sizinde bişeyiniz kalmamış maşallahhhh bizimle devam edebilirsinizzz

zeliş bende öle düşünüyorum kuru meyve ve taze meyve getireyim

kuru üzüm kilo yaprmı yaaa birdee

çerez işi beni bozuyor aslında elimin ayarı yok aldımmı illa bitiricem ama aslında leblebi ve kuru üzüm alıp günlük 2 avuç yanımda getirebilirim daha garanti olur.....

olur mu canım yaa çerez değil ki onlar ama özellikle çiğ alacaksan mesela badem ya da fındık cevizi de kabuklu al en azından yediğin miktarı bilirsin diğerlerinden de günde badem 24 tane fındık 10-12 adet ceviz 2-3 adet yiyebilirsin ama avuç avuç yemeyeceksin

ahhh o tarçını bir sevebilsem varyaaaa

afedersin ama kusacak gibi oluyorum tarçının kokusu bile yaramıyo bana yasminnnn

hımmm olmadı ozaaman

sende meyveden kuru yiyeceklerden alırısınnnnnnn

[sıze=3]cidden tartı şartt ya
Birde her tartı doğru tartmıyor..
Onu nasıl anlıcam ben..
[/sıze]

tartatar kısss

bende 2 yıl koçtaştan 20tl aldım

bunlarr omega 3 yani sağlıklı yağlarrrr

ara öğünde herkes kendi avuçu bütüklüğünde bir avuç tüketebilir

benim de favorım leblebi ve kuru üzümmmm

aynen öyle yasemin hanım beni de favorim çiğ badem ve fındık hergün yerim olmazsa olmazzz..

az yedinmi sorun yokkkkkkkk

şimdiden herekse bol eksili günlerrrr

güzel bir haftasonu geçirmeniz dileği ileeee

pazartesi kilolar lütfen unutulmasınnnnn

lilynn en tombik benim ne olacakkkkkkkk

eğer az yermeyi başarırsak kilo yapmaz kızzz leblebi yada fındık ile birlikte işte bir avuş kadar ara öğün niyetine yiyebiliriz

hımmm olabilir aslında deneyebilirim ama bakalım benim aklımda şuan incir varrr canım tatlı istediğinden midir bilmem

haftaya ara öğünü bu şekilde ayarlayayımda sonrasında tavsiyelerinizi dikkate alacağımmmmm

canın çok tatlı istiyorsa yaban mersinini tek geçerim bu kadar tatlı bir meyve olamaz hem c vitamin deposu hem de antioksidan ben de canm ne zaman tatlı istese birara ondan yerdim bir avuç

canın çok tatlı istiyorsa yaban mersinini tek geçerim bu kadar tatlı bir meyve olamaz hem c vitamin deposu hem de antioksidan ben de canm ne zaman tatlı istese birara ondan yerdim bir avuç

hımmm denemedim daha önce hiçççç

eskiden varya ben çay bardağına 2 şeker atardım kupaki çaya 5-6 küp şekerle içerdim

şimdi tamamen kestimmm ama hiç şeker almayınca da olmuyorkiii

bu yüzden kuru meyve alayım diyorum şimdilik

çünkü normal meyvelerde mesela elma muz gibi severim ama çok şekerli geliyor bana artık

Anladım cnmm sağol şekerimm
lilicannnnn hep aynı tartıda tartıldığın sürece sorun yok şekerim doğru demektir....
hmmmmmmmmmmm :26:
hımmm olmadı ozaaman

sende meyveden kuru yiyeceklerden alırısınnnnnnn

tartatar kısss

bende 2 yıl koçtaştan 20tl aldım
Ben cimriyim 50 TL vermem
şimdiden herekse bol eksili günlerrrr

güzel bir haftasonu geçirmeniz dileği ileeee

pazartesi kilolar lütfen unutulmasınnnnn

lilynn en tombik benim ne olacakkkkkkkk
Valla işin zor bebeğiimmm

bende de 0 şeker artık eskiden çok atmazdım çayıma ama şimdi hiç atmıyorum hatta bazen yanlışlıkla şeker atılmış olsa bile çayıma içemiyorum artık midem bulanıyor..

bende de 0 şeker artık eskiden çok atmazdım çayıma ama şimdi hiç atmıyorum hatta bazen yanlışlıkla şeker atılmış olsa bile çayıma içemiyorum artık midem bulanıyor..

evet evet benimde midemi bulandırıyor şeker artık zerresine tahammülüm yok çay ve kahvenin içinde

ama misal kahvenin yanında çikolataya asla hayır demen çok güzel olur

neskafeyi de artık süt tozu olursa içemiyorum oda iyi gelmiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…