ayyy ne güzelll myheartla tanıştınız demek
nasip canım görüyorsun evdeki hesap çarşıya uymuyor gelince mutlaka bende isterim seni görmek
senin şu rahmetli lafına bitiyorum yaaa
dizginleri elinde tut yasemin zaten eminim adam fırsat kolluyordur çocuğu sana karşı kullanmayaa
canım kyv ile devamlı evde olmak zor gelmiyorsa en mantıklısı senin evine yakın okul olması
çocuğa en iyi okul en yakın olan okuldurr
sadece bu yılı düşünme
artık önünde uzun bir okul hayatı başlayacak ve karma karışık bir eğitim sistemi var günümüzdeee (örneğin bizim mahalle "x" okula gidenleri 3 ve 4 sınıf öğrenciler sen al bu yıl "y" okula gönder x okul 1km iken y okul 5km nerden bakarsan)
yarınımız ne göstereceğini hiç bilmezsin belki ikinci bebek yapacaksın 4-5 yıl sonra belki kv hastalanacak bakamayacak sen bakıcı tutmak zorunda
kalacaksınn ee ozaman tekrar mı okul değiştireceksinnn bunları düşünerek karar verrr tatlımmmmm
evet kv sizde kalması seni gerecek olabilir seni yorabilir ama oğlun okuldan geldiğinde evinde odasında ödev yapmaya sorumluluklarını öğrenecek
babaaannede kaldığı sürece kesinlikle sorumluluk sahip olmaz ben çok sıkıntısı yaşadımm o yüzdenn
haklısınız kızlarrr inan beynim yorgun
eminim bizde kalırsa beni gerecek evimiz gerilecek,k.validem ii biri ama düzeni tertipi benim gibi değil
birde yakınlaştıkça daha çok yönlendirmeyi seven biri
tabi k.validemin düşüncemden haberi yok bir şey demedim ona
akşamları bırakmayı düşünmüyorum
oğlumun geleceği kesinlikle önemli
2.çocuk olursa k.validem bakamaz bunu kendi söyledi daha önceden zaten
bende evde olmayı seven biri değilimkiiii
nasıl yapacağım bilmiyorum
eşimde 2 yıl anasınıfına annemin orda gitsin diyor
1.sınıfa geldiğinde durumumumuzu değerlendiririz diyor
o zaman oğluşunu oraya ver eşin doğru demiş o zaman değerlendirirsiniz
vefacım en doğru kararı vereceğine eminim oğlun içinn
"Keyfi Kaynana
Siz bulunması en zor kaynana tipi olacaksınız. Gelininize veya damadınıza hiç karışmayacaksınız. Her türlü sorun için bir çözümünüz olacak. Sorun çıkarmak yerine sorunları çözen bir kaynana olacaksınız. Kimseden iş beklemeyeceksiniz. Kırılsanız bile kimseye bir şey belli etmemeye çalışacaksınız.Her şeye gülüp geçmeyi başaracaksınız. Allah herkese sizin gibi bir kaynana nasip etsin, maşallah nazar değmesin.
bana bu çıktııı
bana da keyfi kaynana çıktı
Cici Anne Kaynana
"Siz şartlar ne olursa olsun her durumda, sürekli birilerine yardım eden bir kaynana olacaksınız. Yardımseverlik adına her şeyi yapabilecek bir karakteriniz var. Hastanelerde hasta bakıcı, kabul günlerinde pasta yapıcı, bulaşık yıkayıcı olarak hep sizi bulacaklar ve siz de bundan hiç gocunmayacaksınız. Bazen bunu o kadar abartacaksınız ki iyilikten maraz doğar sözü kafanıza dank edecek. Kaynanalık yapmayayım, kötü olmayayım diye o kadar uğraşacaksınız ki sonunda yine kötü olma tehlikesi ile yüz yüze gelebilirsiniz.
Siz bulunması en zor kaynana tipi olacaksınız. Gelininize veya damadınıza hiç karışmayacaksınız. Her türlü sorun için bir çözümünüz olacak. Sorun çıkarmak yerine sorunları çözen bir kaynana olacaksınız. Kimseden iş beklemeyeceksiniz. Kırılsanız bile kimseye bir şey belli etmemeye çalışacaksınız.Her şeye gülüp geçmeyi başaracaksınız. Allah herkese sizin gibi bir kaynana nasip etsin, maşallah nazar değmesin.
kızlar ben geldim.,
fazla cici olma yaranamazsın diyooo test canım sanaaaaCici Anne Kaynana
"Siz şartlar ne olursa olsun her durumda, sürekli birilerine yardım eden bir kaynana olacaksınız. Yardımseverlik adına her şeyi yapabilecek bir karakteriniz var. Hastanelerde hasta bakıcı, kabul günlerinde pasta yapıcı, bulaşık yıkayıcı olarak hep sizi bulacaklar ve siz de bundan hiç gocunmayacaksınız. Bazen bunu o kadar abartacaksınız ki iyilikten maraz doğar sözü kafanıza dank edecek. Kaynanalık yapmayayım, kötü olmayayım diye o kadar uğraşacaksınız ki sonunda yine kötü olma tehlikesi ile yüz yüze gelebilirsiniz.
hoş geldin canımm nasılsınnnbana da keyfi kaynana çıktı
kızlar ben geldim.,
bana da bundan çıktı
fazla cici olma yaranamazsın diyooo test canım sanaaaa
hoş geldin canımm nasılsınnn
bana da aynısı çıktııı
iyiyimişşşş
kızlar ben geldim.,
bana da bundan çıktı
iyiyim şekerim.sen nasılsın..kızın tercihlerini yaptınız mı..küçük napıyor..camiye devam mı..bizim emir yan gelip yatıyormuş babaannedehoşgeldin canım, nasılsın?
ikimiz aynıyız desene vefam.fazla cici olma yaranamazsın diyooo test canım sanaaaa
hoş geldin canımm nasılsınnn
bana da aynısı çıktııı
iyiyimişşşş
güzelmiş canım..hamarat kaynanaCİCİ ANNE KAYNANA
Siz şartlar ne olursa olsun her durumda, sürekli birilerine yardım eden bir kaynana olacaksınız. Yardımseverlik adına her şeyi yapabilecek bir karakteriniz var. Hastanelerde hasta bakıcı, kabul günlerinde pasta yapıcı, bulaşık yıkayıcı olarak hep sizi bulacaklar ve siz de bundan hiç gocunmayacaksınız. Bazen bunu o kadar abartacaksınız ki iyilikten maraz doğar sözü kafanıza dank edecek. Kaynanalık yapmayayım, kötü olmayayım diye o kadar uğraşacaksınız ki sonunda yine kötü olma tehlikesi ile yüz yüze gelebilirsiniz.
bana da bu çıktı
hoş buldum..iiyiyiz..şükür Allah'a.hoşgeldin güzelim naber
maşallah oğluşların hanımlarına şanslı kyv olacak
fadime kader arkadaşım gel yamacıma gel dertleşelim
çok şükür iyiyimmm paşam köyde kaldı yarın almaya gideceğizzz aklım ondaa çok özledim oğlumuuuaynen öyle diyor yaaa
iyiyim canım ne olsun şükür bu haftayıda bitiriyoruz
sen nasılsın paşam nasıl
cici gelinden cici kaynana olur tabiiiiCİCİ ANNE KAYNANA
Siz şartlar ne olursa olsun her durumda, sürekli birilerine yardım eden bir kaynana olacaksınız. Yardımseverlik adına her şeyi yapabilecek bir karakteriniz var. Hastanelerde hasta bakıcı, kabul günlerinde pasta yapıcı, bulaşık yıkayıcı olarak hep sizi bulacaklar ve siz de bundan hiç gocunmayacaksınız. Bazen bunu o kadar abartacaksınız ki iyilikten maraz doğar sözü kafanıza dank edecek. Kaynanalık yapmayayım, kötü olmayayım diye o kadar uğraşacaksınız ki sonunda yine kötü olma tehlikesi ile yüz yüze gelebilirsiniz.
bana da bu çıktı
evet canım tıpkısının aynısıiyiyim şekerim.sen nasılsın..kızın tercihlerini yaptınız mı..küçük napıyor..camiye devam mı..bizim emir yan gelip yatıyormuş babaannede
bisiklet almışlar emir e 500tl verip..vardı bisikleti ama vitesli değildi..
ediz abisini özlemeye devam..uyku düzeni bozuldu..geceleri uyanıp dolaşıyor..uyku tutmuyor
ikimiz aynıyız desene vefam.
güzelmiş canım..hamarat kaynana
hoş buldum..iiyiyiz..şükür Allah'a.
sen nasılsın..ne dertleşiyorsunuz bakem..neden kader arkadaşınmış fadime..söyle bakam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?