Bu Maç Bizim Olacak.....

evet evet tanıştıkkkk

sıra genic ile fadime de

herzaman beklerimm cnm benimmm

canım kyv ile devamlı evde olmak zor gelmiyorsa en mantıklısı senin evine yakın okul olması

haklısınız kızlarrr inan beynim yorgun

eminim bizde kalırsa beni gerecek evimiz gerilecek,k.validem ii biri ama düzeni tertipi benim gibi değil

birde yakınlaştıkça daha çok yönlendirmeyi seven biri

tabi k.validemin düşüncemden haberi yok bir şey demedim ona

akşamları bırakmayı düşünmüyorum

oğlumun geleceği kesinlikle önemli

2.çocuk olursa k.validem bakamaz bunu kendi söyledi daha önceden zaten

bende evde olmayı seven biri değilimkiiii

nasıl yapacağım bilmiyorum

eşimde 2 yıl anasınıfına annemin orda gitsin diyor

1.sınıfa geldiğinde durumumumuzu değerlendiririz diyor

o zaman oğluşunu oraya ver eşin doğru demiş o zaman değerlendirirsiniz

"Keyfi Kaynana

Siz bulunması en zor kaynana tipi olacaksınız. Gelininize veya damadınıza hiç karışmayacaksınız. Her türlü sorun için bir çözümünüz olacak. Sorun çıkarmak yerine sorunları çözen bir kaynana olacaksınız. Kimseden iş beklemeyeceksiniz. Kırılsanız bile kimseye bir şey belli etmemeye çalışacaksınız.Her şeye gülüp geçmeyi başaracaksınız. Allah herkese sizin gibi bir kaynana nasip etsin, maşallah nazar değmesin.

bana bu çıktııı

Cici Anne Kaynana

"Siz şartlar ne olursa olsun her durumda, sürekli birilerine yardım eden bir kaynana olacaksınız. Yardımseverlik adına her şeyi yapabilecek bir karakteriniz var. Hastanelerde hasta bakıcı, kabul günlerinde pasta yapıcı, bulaşık yıkayıcı olarak hep sizi bulacaklar ve siz de bundan hiç gocunmayacaksınız. Bazen bunu o kadar abartacaksınız ki iyilikten maraz doğar sözü kafanıza dank edecek. Kaynanalık yapmayayım, kötü olmayayım diye o kadar uğraşacaksınız ki sonunda yine kötü olma tehlikesi ile yüz yüze gelebilirsiniz.

ne güzel çıkmış vefam yaaa
bana baksana gelinin hizmetçisi olacam ama yaranayıp çirkefleşemmm

bana da keyfi kaynana çıktı

Siz bulunması en zor kaynana tipi olacaksınız. Gelininize veya damadınıza hiç karışmayacaksınız. Her türlü sorun için bir çözümünüz olacak. Sorun çıkarmak yerine sorunları çözen bir kaynana olacaksınız. Kimseden iş beklemeyeceksiniz. Kırılsanız bile kimseye bir şey belli etmemeye çalışacaksınız.Her şeye gülüp geçmeyi başaracaksınız. Allah herkese sizin gibi bir kaynana nasip etsin, maşallah nazar değmesin.

kızlar ben geldim.,

bana da bundan çıktı

hoşgeldin canım, nasılsın?

fazla cici olma yaranamazsın diyooo test canım sanaaaa
hoş geldin canımm nasılsınnn

bana da aynısı çıktııı
bana da bundan çıktı

iyiyimişşşş

bana da aynısı çıktııı

iyiyimişşşş

aynen öyle diyor yaaa

iyiyim canım ne olsun şükür bu haftayıda bitiriyoruz

sen nasılsın paşam nasıl

CİCİ ANNE KAYNANA

Siz şartlar ne olursa olsun her durumda, sürekli birilerine yardım eden bir kaynana olacaksınız. Yardımseverlik adına her şeyi yapabilecek bir karakteriniz var. Hastanelerde hasta bakıcı, kabul günlerinde pasta yapıcı, bulaşık yıkayıcı olarak hep sizi bulacaklar ve siz de bundan hiç gocunmayacaksınız. Bazen bunu o kadar abartacaksınız ki iyilikten maraz doğar sözü kafanıza dank edecek. Kaynanalık yapmayayım, kötü olmayayım diye o kadar uğraşacaksınız ki sonunda yine kötü olma tehlikesi ile yüz yüze gelebilirsiniz.

bana da bu çıktı

hoşgeldin güzelim naber

maşallah oğluşların hanımlarına şanslı kyv olacak

bana da bundan çıktı

fadime kader arkadaşım gel yamacıma gel dertleşelim

hoşgeldin canım, nasılsın?
iyiyim şekerim.sen nasılsın..kızın tercihlerini yaptınız mı..küçük napıyor..camiye devam mı..bizim emir yan gelip yatıyormuş babaannede

bisiklet almışlar emir e 500tl verip..vardı bisikleti ama vitesli değildi..

ediz abisini özlemeye devam..uyku düzeni bozuldu..geceleri uyanıp dolaşıyor..uyku tutmuyor

bana da aynısı çıktııı

iyiyimişşşş
ikimiz aynıyız desene vefam.
güzelmiş canım..hamarat kaynana

hoşgeldin güzelim naber

maşallah oğluşların hanımlarına şanslı kyv olacak

fadime kader arkadaşım gel yamacıma gel dertleşelim
hoş buldum..iiyiyiz..şükür Allah'a.
sen nasılsın..ne dertleşiyorsunuz bakem..neden kader arkadaşınmış fadime..söyle bakam.

aynen öyle diyor yaaa

iyiyim canım ne olsun şükür bu haftayıda bitiriyoruz

sen nasılsın paşam nasıl
çok şükür iyiyimmm paşam köyde kaldı yarın almaya gideceğizzz aklım ondaa çok özledim oğlumuuu
cici gelinden cici kaynana olur tabiiii
evet canım tıpkısının aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…