bende tüm parçalarını almiyayım diyorum ama hazır almak istiyorum gözümle görüp beğeneyim diye bir kaç yer var bakabileceğim başkada gezdim hep bakalımmmcanım bende senin gibi yaptım ama genç odası düşündüm
gittim önce baza yatak ve başlığını aldım önce
sonra bir mobilyacı buldum masasını yaptırdım
kışa allah nasip ederse dolabını yaptıracağım daha sağlam ve uyguna geldi
yani illa marka olsun demiyorum sağlam olsun istiyorum markaların hepsi intden teşhirde çok malları yokbilindik markalardan mı bakıyorsun canım onlarda pek sorun olmaz diye düşünüyorum
canım çok pahalı bilindik marka olanlarbende tüm parçalarını almiyayım diyorum ama hazır almak istiyorum gözümle görüp beğeneyim diye bir kaç yer var bakabileceğim başkada gezdim hep bakalımmm
yani illa marka olsun demiyorum sağlam olsun istiyorum markaların hepsi intden teşhirde çok malları yok
genç odası ağır giden malmış
genelde oda takımları yatak odası teşhirler var
küçük memleket böle oluyo işte
baktım canım konuya ama inan bende dönem dönem yaşıyorum bu sorunu ama bildiğim bir yöntemde yok açıkçası umarım kurtarırsın pantolonunu
inşallah canım onu bende duydum umarım geçirir saolyağmurcum ariel ya da koslanın leke çıkarıcılarını dene önce
genelde bir çok şeyi çıkarıyorlar
vefacım bende düşünüyorum ama önümüzdeki yıl içinbende tüm parçalarını almiyayım diyorum ama hazır almak istiyorum gözümle görüp beğeneyim diye bir kaç yer var bakabileceğim başkada gezdim hep bakalımmm
yani illa marka olsun demiyorum sağlam olsun istiyorum markaların hepsi intden teşhirde çok malları yok
genç odası ağır giden malmış
genelde oda takımları yatak odası teşhirler var
küçük memleket böle oluyo işte
umarım zelişim yaa enveyin ürünleri varmış onları deniycem kuru temizleme yaptır diyen oldu ama zaten 50tlye almıştım bi o kadar da k.temizlemeye vermem saçma olur yenisini alırımbaktım canım konuya ama inan bende dönem dönem yaşıyorum bu sorunu ama bildiğim bir yöntemde yok açıkçası umarım kurtarırsın pantolonunu
ii bir araştırayımmm okullarrr açılmadan canım bakıyorum biyandan nettendecanım çok pahalı bilindik marka olanlar
neticede ev kendi evin
bence internetten güzel bir model beğenip istediğin ölçüde evine göre yaptırsan çok daha kullanışlı olur gibime geliyor
hem ilave parça olursa ekletirsen istemediğini yaptırmazsın
ee evi çocuklara göre planlamak gerekiyor kuzummm yapacak bir şeyimiz yokkkvefacım bende düşünüyorum ama önümüzdeki yıl için
oturma odamı çocuklara çocuk odası yapıp çocuk odasını da
oyun odası yapmayı planlıyorum ve model beğenip yaptırmayı düşünüyorum
aynen canım ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok bakalım yaşayıp göreceğizii bir araştırayımmm okullarrr açılmadan canım bakıyorum biyandan nettende
ee evi çocuklara göre planlamak gerekiyor kuzummm yapacak bir şeyimiz yokkk
aaa yasemin izne mi ayrıldı ne güzel ohh keyif yapıyodur şimdia bir de yasemin izinde
myheart yoğun
kelebek nerede ???????
evet ayrılacağım diyorduaaa yasemin izne mi ayrıldı ne güzel ohh keyif yapıyodur şimdi
kelebeğe mesaj yazdım dönmedi sanırım sitede değil
yoğundur
yaptı yine gıcıklığını desene yaseminnnevet ayrılacağım diyordu
sabah da denizden resim atmış
ohh missssssss
kız deme öyle bende izne ayrıldığımda hergün atıyordum onlarayaptı yine gıcıklığını desene yaseminnn
MİSS valla ya bende bi çıkamadım arkadaşevet ayrılacağım diyordu
sabah da denizden resim atmış
ohh missssssss
bana atmadın hiçkız deme öyle bende izne ayrıldığımda hergün atıyordum onlara
aaaaaaa düşünme öyle pozitif düşünMİSS valla ya bende bi çıkamadım arkadaş
geçen yıl haziranda gittiğimden sanırım
bu yıl eylülde çıkmak zor geldi
ama içimde hep bi kötü his var
bişi olcak tatil iptal olacak gbi
MİSS valla ya bende bi çıkamadım arkadaş
geçen yıl haziranda gittiğimden sanırım
bu yıl eylülde çıkmak zor geldi
ama içimde hep bi kötü his var
bişi olcak tatil iptal olacak gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?