Bu Maç Bizim Olacak.....

kızlar daha öncede yazdım ama okumadınız sanırım
kızgınım hepinize
pompişe hediye olayına beni neden dahil etmediniz
bu hediye olayını ilk çıkaran bendim oysa
a niye kızlardan biri yazdıya seni
dur biraz sana bununla ilgili cevap yazıcam da önce emin olmam lazım

kızlar daha öncede yazdım ama okumadınız sanırım
kızgınım hepinize
pompişe hediye olayına beni neden dahil etmediniz
bu hediye olayını ilk çıkaran bendim oysa

Ben okudum yazdığını ama sana daha önce yazdım diye yazmadım aslında,

Hediye planlamaları yapılırken bende çok girmiyordum siteye canım, hatta öyleki o gün beni lili aradığında ve yasmin mesaj yazdığında ben trafikteydim elim ayağıma dolandı parayı o gün içinde göndermek için...

Açıkçası 8 kişi olduğunu biliyordum ama bi kendimi bide lili ile yasmini biliyordum diğerlerinin kimler olduğunu bilmiyordum...

Ama kasıtlı yapıldığını da sanmıyorum yağmurum

zeliş hiç yemeğim yok..ne yapsam diye düşünüyorum..yoğurt var evde..3 gün önce mayaladım..az kullanıldı..onu tüketmek için yoğurtlu biber yapsam ..patates kızartsamdiye düşündüm

elbette kasıtlı değildir uzatmıyorum da zaten
ama sadece bu kadar çabuk unutulmak üzdü beni
hatırlarsan eskiden birimiz nete girmesek telaşlaır haber alana kadar da durmazdık
öle sadece kırılmıştım

zeliş hiç yemeğim yok..ne yapsam diye düşünüyorum..yoğurt var evde..3 gün önce mayaladım..az kullanıldı..onu tüketmek için yoğurtlu biber yapsam ..patates kızartsamdiye düşündüm
hıım o yoğurtla soğuk çorbada güzel olur canımmm

aaaaaa .bak benim de patlıcanım çok..ondan da yoğurtlarım ...bahçeaden patlıcanlar biberler ...

elbette kasıtlı değildir uzatmıyorum da zaten
ama sadece bu kadar çabuk unutulmak üzdü beni
hatırlarsan eskiden birimiz nete girmesek telaşlaır haber alana kadar da durmazdık
öle sadece kırılmıştım

Evet hepimizde var bu, bende de var farkındayım

BENDE hafta sonu atmasyon bişeyler yaptım
patates patlınacı kızarttım
soğanı kavurdum kavurma buzlukta vardı onu ilave ettim
domates kup kup doğradım üzerine az salça ( çok az ) su pişirdim
dehşet oldu :)))

a niye kızlardan biri yazdıya seni
dur biraz sana bununla ilgili cevap yazıcam da önce emin olmam lazım
yasemin yazdı pompişe hediye alıcaz kararlaştıralım ben seni ararım dedi
ama bidaha dönmedi kkya girişim yasaklı oldugundan da göremedim

buna bi kebap diyorlar canım..harika olur..tam adını hatırlayamadım..uydurma yemeklerim çoktur benimde..afiyet olsun size ..

aman kuzum amannn bende yorumlara çok önem veririm siz neresini düşünüyorsunuz ?
otel yorumları çok önemli hatta neydi o bir uluslararası site var dur bakim

www.tripadvisor.com

bende buraya bakarım neticede gidenler fikirlerini paylaşıyorlar bu yüzden didimdeki otelden vazgeçtim ben aslında

bu arada bende yorum yapayım bari bizim otelle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…