ama senin o zamanlar whatsapp yoktu babybana atmadın hiç
eminmisin benim whatsappım var cnmama senin o zamanlar whatsapp yoktu baby
a niye kızlardan biri yazdıya senikızlar daha öncede yazdım ama okumadınız sanırım
kızgınım hepinize
pompişe hediye olayına beni neden dahil etmediniz
bu hediye olayını ilk çıkaran bendim oysa
ay ne kadar uygunmuş fiyat.bana şimdi mesaj geldi denize sıfır bella pino otel 4 gece 5 gün herşey dahil 445 tl BİR BAK İSTERSEN KUZUCUM
kızlar daha öncede yazdım ama okumadınız sanırım
kızgınım hepinize
pompişe hediye olayına beni neden dahil etmediniz
bu hediye olayını ilk çıkaran bendim oysa
zeliş hiç yemeğim yok..ne yapsam diye düşünüyorum..yoğurt var evde..3 gün önce mayaladım..az kullanıldı..onu tüketmek için yoğurtlu biber yapsam ..patates kızartsamdiye düşündümne yapıcaksın bakalım akşama vefacan
ben dünden bezelye yemeği pişirdim hemde gece gece yaptım bugüne hazır olsun diye
akşam geç gidicem eve bir arkadaşla buluşaup bişeyler içicez eee birazda dedikodu tabi
elbette kasıtlı değildir uzatmıyorum da zatenBen okudum yazdığını ama sana daha önce yazdım diye yazmadım aslında,
Hediye planlamaları yapılırken bende çok girmiyordum siteye canım, hatta öyleki o gün beni lili aradığında ve yasmin mesaj yazdığında ben trafikteydim elim ayağıma dolandı parayı o gün içinde göndermek için...
Açıkçası 8 kişi olduğunu biliyordum ama bi kendimi bide lili ile yasmini biliyordum diğerlerinin kimler olduğunu bilmiyordum...
Ama kasıtlı yapıldığını da sanmıyorum yağmurum
hıım o yoğurtla soğuk çorbada güzel olur canımmmzeliş hiç yemeğim yok..ne yapsam diye düşünüyorum..yoğurt var evde..3 gün önce mayaladım..az kullanıldı..onu tüketmek için yoğurtlu biber yapsam ..patates kızartsamdiye düşündüm
aaaaaa .bak benim de patlıcanım çok..ondan da yoğurtlarım ...bahçeaden patlıcanlar biberler ...ayyy arkadaş sohbetii ii gelir insana ne güzelll
bayat ekmeklerim var onları değerlendirip pizza yapmayı düşünüyorum
yanına da malum patates kızartması
birde canım közlenmiş patlıcan yoğurtlaması çekiyor ondan yapacağım
yavaş yavaş kışlık hazırlamaya başladım
bu akşam difrize bamya koyacağım
biber kurutuyorum
patlıcanlarım var onları kurutmalık hazırlıcam
çok işim var zelişşş çokk
elbette kasıtlı değildir uzatmıyorum da zaten
ama sadece bu kadar çabuk unutulmak üzdü beni
hatırlarsan eskiden birimiz nete girmesek telaşlaır haber alana kadar da durmazdık
öle sadece kırılmıştım
zeliş hiç yemeğim yok..ne yapsam diye düşünüyorum..yoğurt var evde..3 gün önce mayaladım..az kullanıldı..onu tüketmek için yoğurtlu biber yapsam ..patates kızartsamdiye düşündüm
yarın da o yapılabilir diyorsun..akşam ıslarım yarma buğdayıhıım o yoğurtla soğuk çorbada güzel olur canımmm
yasemin yazdı pompişe hediye alıcaz kararlaştıralım ben seni ararım dedia niye kızlardan biri yazdıya seni
dur biraz sana bununla ilgili cevap yazıcam da önce emin olmam lazım
CANIM YORUMLAR HİÇ İÇ AÇICI DİİL SANIRIM BELEKTE Bİ OTEL VAR ORAYA GİDİCEZ MAYA MELİSSA GARDEN
SİTE UÇTU KUZUM
buna bi kebap diyorlar canım..harika olur..tam adını hatırlayamadım..uydurma yemeklerim çoktur benimde..afiyet olsun size ..BENDE hafta sonu atmasyon bişeyler yaptım
patates patlınacı kızarttım
soğanı kavurdum kavurma buzlukta vardı onu ilave ettim
domates kup kup doğradım üzerine az salça ( çok az ) su pişirdim
dehşet oldu :)))
ohhh mis valla annen yapsın sen ye
dur bakalım olmuş mu
allahım çorba olmuş la bu siteyasemin yazdı pompişe hediye alıcaz kararlaştıralım ben seni ararım dedi
ama bidaha dönmedi kkya girişim yasaklı oldugundan da göremedim
yalnız diet topiğinde dietten başka herşey konuşuluyo farkındamısınızyarın da o yapılabilir diyorsun..akşam ıslarım yarma buğdayı
bende karıştıra karıştıra bulunyorum ama imzayı bilemedimallahım çorba olmuş la bu siteimzamı nasıl değişrim bilen varmı
otel yorumları çok önemli hatta neydi o bir uluslararası site var dur bakimaman kuzum amannn bende yorumlara çok önem veririm siz neresini düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?