belek düşünüyorumaman kuzum amannn bende yorumlara çok önem veririm siz neresini düşünüyorsunuz ?
belek düşünüyorum
maya melissa garden belek
sanırım son karar
yorumlar çok iyiy
çocuk mönüsü falan var
PATLICANIN İÇİNDE OLDUĞU HERŞEY SÜPERDİR EMİNİMBENDE hafta sonu atmasyon bişeyler yaptım
patates patlınacı kızarttım
soğanı kavurdum kavurma buzlukta vardı onu ilave ettim
domates kup kup doğradım üzerine az salça ( çok az ) su pişirdim
dehşet oldu :)))
aynen canım geç gidecegimiz için antalya iyi olur bakalım.çok ihtiyacım var bu tatile çokKuzum belek güzeldir.tavsiye ederim.zaten gideceğin tarih eylülse Antalya süper tercih.
sarımsaklı izmir felan serinleyebilir çünki.:)
günaydın kızlarrr,
zelişim dün müsait olamadım bir türlü? iyisindir inşallah, konuşalım demişsin ama kısmet olmadı.
Akşam ben de etli nohut yaptım kızlar, önceden de az bulgur pilavım vardı. 2 gün daha yeter o yemek bize, çünkü epey bereketli oldu. Regli olacam su topluyor sanırım vücut, sabah 69 kg. çıktım
kızlarrr günaydınnn
hayırlı sabahlarr
bugün oğluşu görümceme bıraktım
yavrum he akşam soruyor anne ben yarın nerde kalacam diye
aynen öyle canımmmm sefil oluyor kuzularrrgünaydın kuzum bişey olmaz canım regli olunca rahatlarsın regli olup bitince bol bol ödem attırıcı bitksel çaylar iç
ada çayı yeşil çay
günaydın kuzum ahh kıyamam yaaaa cocuklar perişan oluyor bize hasret büyüyorlar yaaa
günaydın kızlarrr,
zelişim dün müsait olamadım bir türlü? iyisindir inşallah, konuşalım demişsin ama kısmet olmadı.
Akşam ben de etli nohut yaptım kızlar, önceden de az bulgur pilavım vardı. 2 gün daha yeter o yemek bize, çünkü epey bereketli oldu. Regli olacam su topluyor sanırım vücut, sabah 69 kg. çıktım
kızlarrr günaydınnn
hayırlı sabahlarr
benimkide genelde babaannede kalıyor kuzumGünaydın bir kaç alıntı aynı anda nasıl yapıyonuz la, burda bulamadım ben..
Vefaa çocuklar cidden bizim kadar yoruluyor bi orda bi burda..
Senin durumun benimkinden daha farklı, benim oğlan yine tek bir yerde kalıyor annemin yanında.
Senin paşa hangisi musaitse onda kalıyor, böyle söylemesi çok normal kıyamam..
FallenAnegel'im latii lokumum napıon la özledin mi beni :)
ftemiz kızz adetin bitince iner o şişliğin iner üzülme la ahahaha
yapmazmıyımmm zelişşş yaaaGünaydın vefacan
Kuzuya bak ya nerede kalacağını merak ediyor demek sende tabi hemen vicdan yap...
canım benim kıyamam, sen de üzme canını, elbet bir yolunu bulacaksınız, sen elinden geldiğince iyi vakit geçir, açıklarını kapatırsın böylece. Büyüyüp gidiyorlar, merak etme, benim büyük kızım 14 yaşında mesela ama bana sor o zaman nasıl da çabucak geçip gitti.kızlarrr günaydınnn
hayırlı sabahlarr
ben tartılmak istemiyorum 6olı rakamlarda olduğuma inanıyorumGünaydın herkeslere
Bende dün akşam tartıldım durum pek iç açıcı değil 52 gördüm tartıda hee üzerine birde makarna yedim gece gece
Neyse başlayalaımmı artık diyete tattillerde bitti sayılır bi yağmur kaldı o da zaten pek katılmıyor diyet mevzularına dimi
sağolasın canım, ama benim bayağı bir dikkat etmem gerkiyor artık, çook kilo aldım çokgünaydın kuzum bişey olmaz canım regli olunca rahatlarsın regli olup bitince bol bol ödem attırıcı bitksel çaylar iç
ada çayı yeşil çay
günaydın kuzum ahh kıyamam yaaaa cocuklar perişan oluyor bize hasret büyüyorlar yaaa
52 Mİ BU KİLOYLA BİRDE DİYETMİ YAPACAKSIN KUZUMMMMGünaydın herkeslere
Bende dün akşam tartıldım durum pek iç açıcı değil 52 gördüm tartıda hee üzerine birde makarna yedim gece gece
Neyse başlayalaımmı artık diyete tattillerde bitti sayılır bi yağmur kaldı o da zaten pek katılmıyor diyet mevzularına dimi
inşallah öyle olur fadimecimmmm inşallahhhcanım benim kıyamam, sen de üzme canını, elbet bir yolunu bulacaksınız, sen elinden geldiğince iyi vakit geçir, açıklarını kapatırsın böylece. Büyüyüp gidiyorlar, merak etme, benim büyük kızım 14 yaşında mesela ama bana sor o zaman nasıl da çabucak geçip gitti.
ah sadece şişkinlik olsa iner de, yağları ne yapacağız, her tarafım yağlandıGünaydın bir kaç alıntı aynı anda nasıl yapıyonuz la, burda bulamadım ben..
Vefaa çocuklar cidden bizim kadar yoruluyor bi orda bi burda..
Senin durumun benimkinden daha farklı, benim oğlan yine tek bir yerde kalıyor annemin yanında.
Senin paşa hangisi musaitse onda kalıyor, böyle söylemesi çok normal kıyamam..
FallenAnegel'im latii lokumum napıon la özledin mi beni :)
ftemiz kızz adetin bitince iner o şişliğin iner üzülme la ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?