burdayım annehişttt nerdesin sen bakiyim
yeni siteyi sevmedmmburdayım anne
kızlar ..kilo veriyoruz..en başta da fulya verecek kiloyu ..yine ekmek arasını götürmüş..fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne yediniz kızlar bugün bakem..ben mısır yedim..
ya siz
bende alışamadım sinir oldum kimler var kimler yok göremiyorumyeni siteyi sevmedmm
neyin kimin nerde olduğu belli diil
yeniliklere kapalıyım ben
kızlar ..kilo veriyoruz..en başta da fulya verecek kiloyu ..yine ekmek arasını götürmüş..fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya siz
ne diyorsun..an itibari ile kurfasülye pilav söyledim
senin menünü çok sevdim..sevdiğim yimeklerz.yağlı kabak, yoğurt ve iki dilim çavdar ekmeği
şimdide soda içiyorum
ule mısır dün yememiş miydinkızlar ..kilo veriyoruz..en başta da fulya verecek kiloyu ..yine ekmek arasını götürmüş..fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya siz
ben de sevemedim maalesefyeni siteyi sevmedmm
neyin kimin nerde olduğu belli diil
yeniliklere kapalıyım ben
afiyet olsun canım, soda mı bu ne hız kızzzz.yağlı kabak, yoğurt ve iki dilim çavdar ekmeği
şimdide soda içiyorum
ya bir açıklama yapmayacaklar mı, alıntıları eskisi gibi yapamaacak mıyız?senin menünü çok sevdim..sevdiğim yimekler
ben de zorlanıyorum..mesela kim saat kaçta yazmış..bunu bile çok aramam gerekiyor şimdilik..ne bilim ya..alışcaz mecbur geniccim..oğluşların nasıl bakem..iyi oldu mu büyük oğluş
afiyet olsun baby protein almışsın sonuçta.bende köfte yedim pişman degilimmmmmmmmmmmmmmmm
senin menünü çok sevdim..sevdiğim yimekler
ben de zorlanıyorum..mesela kim saat kaçta yazmış..bunu bile çok aramam gerekiyor şimdilik..ne bilim ya..alışcaz mecbur geniccim..oğluşların nasıl bakem..iyi oldu mu büyük oğluş
afiyet olsunbende köfte yedim pişman degilimmmmmmmmmmmmmmmm
cevaplaya basıp, tekrar diğer alıntı yapcağım kişiye gidip bir daha cevapla basıyorum, zor oluyor ama böyle, takip etmesi.afiyet olsun
fadime kız alıntıları yapmışsın peş peşe nası yaptın
canım ya ..ben de alışkanlıklarımı kolay kolay terk edemem.teşekkür ederim canım. napiyim vdekiler mantı yiyor bende sebze :):):):)
şaka bir tarafa hiç içimden gelmiyor valla ne yemek yapmak ne de yemek
işte bende ona takıldım. aslında aram iyidir böyle teknolojik şeylerle ama
sadece alışkanlıklarımı değiştirmede sorun yaşıyorum.
oğluşlarımın iyi çok şükür tatlım bayağı toparladı kendini.
bende dün senin blog a baktım son yazdıklarını okudum
edizin maşallahı var. inşallah benimkilerde seninkiler gibi olurlar
çünkü okudukça keyiflendim
ne blogu ya nerden giriliyo bende bakayımteşekkür ederim canım. napiyim vdekiler mantı yiyor bende sebze :):):):)
şaka bir tarafa hiç içimden gelmiyor valla ne yemek yapmak ne de yemek
işte bende ona takıldım. aslında aram iyidir böyle teknolojik şeylerle ama
sadece alışkanlıklarımı değiştirmede sorun yaşıyorum.
oğluşlarımın iyi çok şükür tatlım bayağı toparladı kendini.
bende dün senin blog a baktım son yazdıklarını okudum
edizin maşallahı var. inşallah benimkilerde seninkiler gibi olurlar
çünkü okudukça keyiflendim
evet canım mısır hastasıyım..ule mısır dün yememiş miydinmısır kolik misin bakem biz de şehriyeli tavuk çorba+biber dolma+salata+yoğurt vardı.
ben de sevemedim maalesef
afiyet olsun canım, soda mı bu ne hız kızzz
sen bilmiyon mu canımcım..sağır sultan duydu galiba..o ara yoktun belkide.ne blogu ya nerden giriliyo bende bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?