Bu Maç Bizim Olacak.....

kızlar ..kilo veriyoruz..en başta da fulya verecek kiloyu ..yine ekmek arasını götürmüş..fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne yediniz kızlar bugün bakem..ben mısır yedim..
ya siz

kızlar ..kilo veriyoruz..en başta da fulya verecek kiloyu ..yine ekmek arasını götürmüş..fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya siz

z.yağlı kabak, yoğurt ve iki dilim çavdar ekmeği
şimdide soda içiyorum

an itibari ile kurfasülye pilav söyledim
ne diyorsun..

kuru üstü pilovvv

afiyet olsun bakalım

bu siteyi ben de kullanmakta zorluk çekiyorum..son yazılan mesajları okuyabiliyorum
geçmişi okumak söyle dursun takip bile edemiyorum..zorlanıyorum..teknoloji düşmanıyım ben de..

şimdide soda içiyorum
senin menünü çok sevdim..sevdiğim yimekler

ben de zorlanıyorum..mesela kim saat kaçta yazmış..bunu bile çok aramam gerekiyor şimdilik..ne bilim ya..alışcaz mecbur geniccim..oğluşların nasıl bakem..iyi oldu mu büyük oğluş

ya siz
ule mısır dün yememiş miydin mısır kolik misin bakem biz de şehriyeli tavuk çorba+biber dolma+salata+yoğurt vardı.
yeni siteyi sevmedmm
neyin kimin nerde olduğu belli diil
yeniliklere kapalıyım ben
ben de sevemedim maalesef
şimdide soda içiyorum
afiyet olsun canım, soda mı bu ne hız kızzz

ya bir açıklama yapmayacaklar mı, alıntıları eskisi gibi yapamaacak mıyız?

teşekkür ederim canım. napiyim vdekiler mantı yiyor bende sebze :):):):)
şaka bir tarafa hiç içimden gelmiyor valla ne yemek yapmak ne de yemek

işte bende ona takıldım. aslında aram iyidir böyle teknolojik şeylerle ama
sadece alışkanlıklarımı değiştirmede sorun yaşıyorum.

oğluşlarımın iyi çok şükür tatlım bayağı toparladı kendini.
bende dün senin blog a baktım son yazdıklarını okudum
edizin maşallahı var. inşallah benimkilerde seninkiler gibi olurlar
çünkü okudukça keyiflendim

canım ya ..ben de alışkanlıklarımı kolay kolay terk edemem.

benim de yemeğim yok.akşamdan yoğurtlu biber kalmıştı..bi o ..yanına makarna yapsam ,yine yoğrutlu sarımsaklı..çünkü yoğurtu tüketmek istiyorum ki yenisini yapem.

evet canım benim..çok sever küçük oğluşum abisini..büyük çok bi düşkün değildir..ama onsuz da yapamaz..şimdi babaanneyle tokata doğru yoldalar..varmak üzeredirler..
eşimin halasının oğlunun düğünü var..eşimi dün aramış halası demiş siz de gelin..biz gidemeyiz ama eşimle konuştuk da eğer biz gidersek . ediz de abisini görürse bi daha bırakmaz yakasını..tekrar kaybederim diye ..abimizle eve dönmek zorunda kalırız..abimiz tatilde çok mutlu canım..

ne blogu ya nerden giriliyo bende bakayım

ule mısır dün yememiş miydin mısır kolik misin bakem biz de şehriyeli tavuk çorba+biber dolma+salata+yoğurt vardı.
ben de sevemedim maalesef

afiyet olsun canım, soda mı bu ne hız kızzz
evet canım mısır hastasıyım..
ama kilo yapar galiba benim gibi çok yiyince..nişasta çok mısırda çünkü..

tamam öğrendim alıntıyı..tenk yuuu

salata çorba nohut bulguır pilavı kabak kızartması yaş pasta bugunki menum çok şişdim patlıcam şimdi soda arıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…