Bu Maç Bizim Olacak.....

ule mısır dün yememiş miydin mısır kolik misin bakem biz de şehriyeli tavuk çorba+biber dolma+salata+yoğurt vardı.
ben de sevemedim maalesef

afiyet olsun canım, soda mı bu ne hız kızzz
canım 12 de yemek yedim bir de de soda içiyorum

evet canım mısır hastasıyım..
ama kilo yapar galiba benim gibi çok yiyince..nişasta çok mısırda çünkü..

tamam öğrendim alıntıyı..tenk yuuu
olabilir. ben de çok severim haşlanmış mısırı, hele de közde mısırı, dün annem de pişiriyormuş ama beklicek vaktim yoktu alamadım. Bugün uğrayıp da alabilirim aslında.

yerim onları ben
benimde yok yemeğim sanırım kahvaltı hazırlayacağım bugün akşam

olur genic cim..kahvaltı olur..tost yaparsın belki..belki ekmek kızartırsın..mis gibi

oo nefis..oğluşun yiyorsa problem yok.afiyet olsun paşama
valla yesin de ne yerse yesin derdindeyim dilek
ama birazda beslensin istiyorum bu yüzden
olabildiğince herşeyi böyle karıştıyorum
allahtan anlamıyor anladığında da özel sos diyorum
o neyse öyle diyorum :):)

hahah..bak ya..senin oğluş yemek seçiyor mu..benim büyük de öyle..ama sen iyi kandırmışsın oğluşu..özel sos haaa

valla dilek senin blog a da değişik bir şeyler var mı diye bakmıştım ilkin
çünkü ihtiyacım var böyle çocuklara neyi nasıl yedireceğimi şaşırdım

kızlar ben kaçar çok işim var çokkkkkkkkk
herkes kendine iyi baksın görüşürüz

bu arada kelebek merak ettim seni naptın

valla dilek senin blog a da değişik bir şeyler var mı diye bakmıştım ilkin
çünkü ihtiyacım var böyle çocuklara neyi nasıl yedireceğimi şaşırdım
canım ben de çocukların gönlüne göre , sevdikleri besinlere göre bi yol çizdim ,öyle gidiyor..şükür bu günümüze..sağlıkları yerinde olsun da zayıf olsunlar..yeter ki sağlıkları iyi olsun.
tamam canım görüşürüz yine..kenidne iyi bak.
ben de kelebek i merak ettim..onun işi de zor ..nasıl halletti acaba..

gerçekten çok zor canım, inşallah sağ salim gönderir kardeşini Aaaaa gülücüklerimiz gelmiş yaşasınoh be şükür.

günaydın kızlarrr,
sıcak bir yaz gününden selamlar, akşam burası çok sıcaktı, sanki yaz yeni gelmiş gibi, daha ne kadar ısınacağız acaba? Ramazan hürmetine havalar serin gidiyormuş demek ki dedim yani anlatılabilir bişey değildi.
gerçi kış geldi mi de bugünleri ararızya, insanoğlu işte.
akşam taze fasulyem vardı, onu yedim, salata-yoğurt yedim, ama sonraaaa revani yapmıştım, eşim ne zamandan beri istiyor ondan 1 dilim yedim dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…