canım 12 de yemek yedim bir de de soda içiyorumule mısır dün yememiş miydinmısır kolik misin bakem biz de şehriyeli tavuk çorba+biber dolma+salata+yoğurt vardı.
ben de sevemedim maalesef
afiyet olsun canım, soda mı bu ne hız kızzz
olabilir. ben de çok severim haşlanmış mısırı, hele de közde mısırı, dün annem de pişiriyormuş ama beklicek vaktim yoktu alamadım. Bugün uğrayıp da alabilirim aslında.evet canım mısır hastasıyım..
ama kilo yapar galiba benim gibi çok yiyince..nişasta çok mısırda çünkü..
tamam öğrendim alıntıyı..tenk yuuu
ben hala yemek bekliyorumcanım 12 de yemek yedim bir de de soda içiyorum
canım ya ..ben de alışkanlıklarımı kolay kolay terk edemem.
benim de yemeğim yok.akşamdan yoğurtlu biber kalmıştı..bi o ..yanına makarna yapsam ,yine yoğrutlu sarımsaklı..çünkü yoğurtu tüketmek istiyorum ki yenisini yapem.
evet canım benim..çok sever küçük oğluşum abisini..büyük çok bi düşkün değildir..ama onsuz da yapamaz..şimdi babaanneyle tokata doğru yoldalar..varmak üzeredirler..
eşimin halasının oğlunun düğünü var..eşimi dün aramış halası demiş siz de gelin..biz gidemeyiz ama eşimle konuştuk da eğer biz gidersek . ediz de abisini görürse bi daha bırakmaz yakasını..tekrar kaybederim diye ..abimizle eve dönmek zorunda kalırız..abimiz tatilde çok mutlu canım..
bende çok severim pazar günü yedim közde mısırben hala yemek bekliyorum
bu arada mısırı bende çok severim
közde olsun mümkünseee
olur genic cim..kahvaltı olur..tost yaparsın belki..belki ekmek kızartırsın..mis gibi
evde maydonoz, taze nane, pazı yaprağı var onları koyarımneler koyuyorsun otlu omlete.
valla yesin de ne yerse yesin derdindeyim dilekoo nefis..oğluşun yiyorsa problem yok.afiyet olsun paşama
evet hem de çok seçiyor napiyim bende çözümü böyle buldumhahah..bak ya..senin oğluş yemek seçiyor mu..benim büyük de öyle..ama sen iyi kandırmışsın oğluşu..özel sos haaa
canım ben de çocukların gönlüne göre , sevdikleri besinlere göre bi yol çizdim ,öyle gidiyor..şükür bu günümüze..sağlıkları yerinde olsun da zayıf olsunlar..yeter ki sağlıkları iyi olsun.valla dilek senin blog a da değişik bir şeyler var mı diye bakmıştım ilkin
çünkü ihtiyacım var böyle çocuklara neyi nasıl yedireceğimi şaşırdım
gerçekten çok zor canım, inşallah sağ salim gönderir kardeşinicanım ben de çocukların gönlüne göre , sevdikleri besinlere göre bi yol çizdim ,öyle gidiyor..şükür bu günümüze..sağlıkları yerinde olsun da zayıf olsunlar..yeter ki sağlıkları iyi olsun.
tamam canım görüşürüz yine..kenidne iyi bak.
ben de kelebek i merak ettim..onun işi de zor ..nasıl halletti acaba..
kızlarrrr of canım sıkılıyor, daha da 1, saat 15 dakika var,nire gittiniz bakem?gerçekten çok zor canım, inşallah sağ salim gönderir kardeşiniAaaaa gülücüklerimiz gelmiş yaşasın oh be şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?