Bu Maç Bizim Olacak.....

Günaydınlarrrrrr

bu haftayı da atlatıp diyete başlamayı planlıyorum kendimce bakalım yoksa ipin ucu zaten kaçtı hepten kaçacak yakala sonra yakalayabilirsen...

orası öyle dilekçim derdim tombiş olması değil zaten sadece sağlıklı olması

günaydın canım. evet dün akşam çok fenaydı
evin içi daha serindi dışarıdan ben de balkona çıkınca farkettim

yehuuuuuuuuuu ehm smile larımız geri gelmiş hemde çoklu alıntımızzzz yaşasınnnn

günaydın zeliş naber.....
teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın
evet sen söyleyince farkettim süper birde üyelerin online olup olmadıklarını görebilseydik iyi olacaktı ama bakalım gelir belki oda

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın

evet sen söyleyince farkettim süper birde üyelerin online olup olmadıklarını görebilseydik iyi olacaktı ama bakalım gelir belki oda
kız cidden onu da yazacaktım sen benden önce davrandın

bende iyiyim çok şükür sadece çok sıcak burası yine bunaltıcı

kız cidden onu da yazacaktım sen benden önce davrandın

bende iyiyim çok şükür sadece çok sıcak burası yine bunaltıcı

Sıcak zor Allah yardımcınız olsun canım oğlanlar nasıl, dün benim sıpa yanımda yattı gece gece uyandım üstüne çarşafı çektim döndü kolunu bacağını dolayıp yattı kuzucum mis kokulum...

hadi çalışırken evet sıkıntı değil
ama evde sabit bir odada kalamıyorsun mecbur hareket halinde olunca daha çok hissediliyor
küçükle herşey yolunda maşallah gülücükler, ses çıkarmalar görsen sevdiriyor kendini kereta bir de güler yüzlü anlatamam
büyük de hastalık geçince tabii daha iyi canavar gibi maşallah

Günaydınlarrrrrr

bu haftayı da atlatıp diyete başlamayı planlıyorum kendimce bakalım yoksa ipin ucu zaten kaçtı hepten kaçacak yakala sonra yakalayabilirsen...
Günaydınnn kızçelerimmm nasılsınız, bu hafta bitsinn yaa

Günaydınlarrrrrr

evet canım hepimiz için geçerli sanırım bu durum

değil mi ama yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…