canım ben de çocukların gönlüne göre , sevdikleri besinlere göre bi yol çizdim ,öyle gidiyor..şükür bu günümüze..sağlıkları yerinde olsun da zayıf olsunlar..yeter ki sağlıkları iyi olsun.
tamam canım görüşürüz yine..kenidne iyi bak.
ben de kelebek i merak ettim..onun işi de zor ..nasıl halletti acaba..
günaydın kızlarrr,
sıcak bir yaz gününden selamlar, akşam burası çok sıcaktı, sanki yaz yeni gelmiş gibi, daha ne kadar ısınacağız acaba? Ramazan hürmetine havalar serin gidiyormuş demek ki dedim yani anlatılabilir bişey değildi.
gerçi kış geldi mi de bugünleri ararızya, insanoğlu işte.
akşam taze fasulyem vardı, onu yedim, salata-yoğurt yedim, ama sonraaaa revani yapmıştım, eşim ne zamandan beri istiyor ondan 1 dilim yedim dayanamadım
günaydın zeliş naber.....Günaydınlarrrrrr
bu haftayı da atlatıp diyete başlamayı planlıyorum kendimce bakalım yoksa ipin ucu zaten kaçtı hepten kaçacak yakala sonra yakalayabilirsen...
teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsıngünaydın zeliş naber.....
evet sen söyleyince farkettim süper birde üyelerin online olup olmadıklarını görebilseydik iyi olacaktı ama bakalım gelir belki odayehuuuuuuuuuu ehm smile larımız geri gelmiş hemde çoklu alıntımızzzz yaşasınnnn
kız cidden onu da yazacaktım sen benden önce davrandınteşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın
evet sen söyleyince farkettim süper birde üyelerin online olup olmadıklarını görebilseydik iyi olacaktı ama bakalım gelir belki oda
kız cidden onu da yazacaktım sen benden önce davrandın
bende iyiyim çok şükür sadece çok sıcak burası yine bunaltıcı
hadi çalışırken evet sıkıntı değilSıcak zor Allah yardımcınız olsun canım oğlanlar nasıl, dün benim sıpa yanımda yattı gece gece uyandım üstüne çarşafı çektim döndü kolunu bacağını dolayıp yattı kuzucum mis kokulum...
Günaydınlarrrrrr
bu haftayı da atlatıp diyete başlamayı planlıyorum kendimce bakalım yoksa ipin ucu zaten kaçtı hepten kaçacak yakala sonra yakalayabilirsen...
Günaydınnn kızçelerimmm nasılsınız, bu hafta bitsinn yaayehuuuuuuuuuu ehm smile larımız geri gelmiş hemde çoklu alıntımızzzz yaşasınnnn
evet canım hepimiz için geçerli sanırım bu durumGünaydınlarrrrrr
değil mi ama yaniorası öyle dilekçim derdim tombiş olması değil zaten sadece sağlıklı olması
günaydın canım. evet dün akşam çok fenaydı
evin içi daha serindi dışarıdan ben de balkona çıkınca farkettim
yehuuuuuuuuuu ehm smile larımız geri gelmiş hemde çoklu alıntımızzzz yaşasınnnn
kız daha hafta ortasındayız, dur bakemGünaydınnn kızçelerimmm nasılsınız, bu hafta bitsinn yaa
Çok şey istiyoz kazendenteşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın
evet sen söyleyince farkettim süper birde üyelerin online olup olmadıklarını görebilseydik iyi olacaktı ama bakalım gelir belki oda
Bağane ya bağane hep senin yüzündenkız daha hafta ortasındayız, dur bakem
günaydınnnÇok şey istiyoz kazenden
Aynen demiii, napıon lagünaydınnn
niye çok şey isteyelim yahu olana dokunmasalar gayet iyiydik yani
napim yaaa geldik işin başına içimden çalışmak gelmiyor zorla ittiriyorumAynen demiii, napıon la
Şiddetli bir karın ağrısıyla nasıl lavaboya koştuğumu bilemedimm, iyiyim yaniiinapim yaaa geldik işin başına içimden çalışmak gelmiyor zorla ittiriyorum
sen napiyon bakim
Tamam sakin oll
Şiddetli bir karın ağrısıyla nasıl lavaboya koştuğumu bilemedimm, iyiyim yaniii
Tamam sakin oll
Senin badiyi sana ne zaman teslim edeceğim, istersen kargoyla şirkete göndereyim, havalar iyiyken giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?