Bu Maç Bizim Olacak.....

LİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
nerdesin kıızzz bişey sorucam sana

hımm sorayım mı?

Beylikdüzünde kuğulu park varya orayı soracaktım kız

ona yakın ya gitti mi acaba

nasıl bir yer birde nasıl gidilir diye
hee ..bilmiyorum..ankara da ki kuğulu parkı sor bilirim..çok güzeldir mesela..oturursun ağaçların altında mis gibi..kuğuları izlersin..muhabbet edersin sevdiceğinle...çıkarken çok giderdik kocişimlen

emir in 1. sınıfı okuduğu yerdeki sınıf arkadaşının babası vefat etmiş kuzum..hem de komşumuzlardı..
ona üzüldüm ben de günlerdir..adam dağ gibiydi ..ölüm dağ falan dinlemiyor ne yazık..geride 3 çocuk bıraktı..en küçüğü benim oğluşumun sınıf arkadaşıydı

hee ..bilmiyorum..ankara da ki kuğulu parkı sor bilirim..çok güzeldir mesela..oturursun ağaçların altında mis gibi..kuğuları izlersin..muhabbet edersin sevdiceğinle...çıkarken çok giderdik kocişimlen
vayy baya romantik yerden sormuşum

ama ben oğluşumla gidicem :)))))

Allah rahmet eylesin canım

sanırım genç vefat etmiş değilmi

hastalığımı vardı acaba

allah geride kalanlara sabır versin

zeliş durumlar aynımı yaaa ( anam sende çok inatsın benım gibi

Aynı canım..

Aslında biliyomusun bende tam bu inatlaşmalara artık son verelim alttan alan bende olsam bu kadar uzun süremesin buna alıştırayım kendimi ve eşimi diye düşünmeye başlamıştım son zamanlarda ama bu sefer farklı gerçekten kırgınım hemde çokkk geri adım atmayada niyetim yok açıkçası

vayy baya romantik yerden sormuşum

ama ben oğluşumla gidicem :)))))
hee..
5 yıl çıktık zeliş..ne romantikti benim koca..ne romantik..bilemezsin..şiirler şarkılar..kendimi prenses gibi hissederdimm..ama köprüyü geçip de tapuyu alınca..romantiklik falan bitti gitti..:)

hee..
5 yıl çıktık zeliş..ne romantikti benim koca..ne romantik..bilemezsin..şiirler şarkılar..kendimi prenses gibi hissederdimm..ama köprüyü geçip de tapuyu alınca..romantiklik falan bitti gitti..:)

hahahaaaaa

Demek öyle he, vardır hala ruhunda romantiklik canım ama dediğin gibi sevgililikten evliliğe geçince sahiplik duygusu bitiriyor bu erkeklerdeki romantiklik ruhunu

çarşamba gününden sonra 12 ya da 14 gün yokum bana bağlı..
patronla konuştum izin işini istediğin zaman çık hatta sen geldiğinde ofisi kapatmış bile olabilirim dedi.
iş bakmaya başlamadıysanız başlayın dedi ..
çok mutsuzum şuanda..
tazminatlarınızı hesaplattım herşey hazır dedi..
bilmiyorum ya eylül sonu demişti şimdi ağustos sonu oldu bide bunu telde söylüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…