kızlarrrr nerdesiniz yaaaa offffff
ben de ara ara bakıyorum.kızlarrrr nerdesiniz yaaaa offffff
bana sor :)LİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
nerdesin kıızzz bişey sorucam sana
bana sor :)
kızlar çok canım sıkılıyuor çok halsizim uykum var
hee ..bilmiyorum..ankara da ki kuğulu parkı sor bilirim..çok güzeldir mesela..oturursun ağaçların altında mis gibi..kuğuları izlersin..muhabbet edersin sevdiceğinle...çıkarken çok giderdik kocişimlenhımm sorayım mı?
Beylikdüzünde kuğulu park varya orayı soracaktım kız
ona yakın ya gitti mi acaba
nasıl bir yer birde nasıl gidilir diye
neden sıkılıyor canın de bakem ..kızlar çok canım sıkılıyuor çok halsizim uykum var
heeeee yok kuzum kotu bişiy yok :)halsizlik ve uyku fiziksel ihtiyaç olabilirde canın niye sıkkın onu söyle hele
neden sıkılıyor canın de bakem ..
ya bizim face youtubeleri kapatıyorlarmı birde kuş olan neydi twiter
ben zaten face twiti girmöiyorumda youtubeyi çok seviyordum yaaa offffffffffffffffff
vayy baya romantik yerden sormuşumhee ..bilmiyorum..ankara da ki kuğulu parkı sor bilirim..çok güzeldir mesela..oturursun ağaçların altında mis gibi..kuğuları izlersin..muhabbet edersin sevdiceğinle...çıkarken çok giderdik kocişimlen
zeliş durumlar aynımı yaaavayy baya romantik yerden sormuşum
ama ben oğluşumla gidicem :)))))
Allah rahmet eylesin canımemir in 1. sınıfı okuduğu yerdeki sınıf arkadaşının babası vefat etmiş kuzum..hem de komşumuzlardı..
ona üzüldüm ben de günlerdir..adam dağ gibiydi ..ölüm dağ falan dinlemiyor ne yazık..geride 3 çocuk bıraktı..en küçüğü benim oğluşumun sınıf arkadaşıydı
zeliş durumlar aynımı yaaa( anam sende çok inatsın benım gibi
hee..vayy baya romantik yerden sormuşum
ama ben oğluşumla gidicem :)))))
hee..
5 yıl çıktık zeliş..ne romantikti benim koca..ne romantik..bilemezsin..şiirler şarkılar..kendimi prenses gibi hissederdimm..ama köprüyü geçip de tapuyu alınca..romantiklik falan bitti gitti..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?