Bu Maç Bizim Olacak.....

hee..
5 yıl çıktık zeliş..ne romantikti benim koca..ne romantik..bilemezsin..şiirler şarkılar..kendimi prenses gibi hissederdimm..ama köprüyü geçip de tapuyu alınca..romantiklik falan bitti gitti..:)

ohhhh ne ala dimi alana kadar anasını satayım

canım üzülme hakkında hayırlısı olsun elbette iş buluırsun Unutma rızkı veren Allahtır

hakkınızda hayırlısı olsun canım

üzülme görünenin arkasında neler olduğunu bilmiyoruz ne yazık ki ama

yeni güzel bir iş için bu bir başlangıçtır belki

hem seninde benim gibi yol problemin vardı inşallah çok daha iyi bir iş bulursun

bende çok dolmuş öok birikmişsem senın gibi oluyorum
içimde fırtınalar kopsada çok dingin oluyorum sesim çıkmıyor karşımdakini çıldırtabiliyorum bile sakinliğimle...

içimde fırtınalar kopsada çok dingin oluyorum sesim çıkmıyor karşımdakini çıldırtabiliyorum bile sakinliğimle...

iyimi değil ama ne yapayım herkesin yapısı farklı işte kimisi bağırıp çağırıp deşarj olur rahatlar ama bende böyleyim işte

sağ olun kızlar umarım her şey güzel olur..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Allah rahmet eylesin canım

sanırım genç vefat etmiş değilmi

hastalığımı vardı acaba

allah geride kalanlara sabır versin
Amin .
yok hasta falan değildi.tüp bayileri vardı .
biz de onlardan alırdık tüpü..
bizim oralarda doğal gaz yok..o yüzden tüp var .
neyse arife günü alacağını almak için gitmiş.
adam ummadık zamanda bıçak çekmiş..bakkal sahibi yani..ona tüp veriyormuş vefat eden.
adam dağ gibi ya..bıçağı sokacağını düşünmemiş.
o da sallamış bıçağı .Malesef şah damarı kesilmiş. öyle olmuş zelişim..
3 çocuk kaldı canım. 15 yaşında , 13 yaşında , 8 yaşında.
yıllık iznimde gideceğim . emir de okulun ilk güünü orda okula gidecek..arkadaşlarına ve öğretmenine doysun diye.

iyimi değil ama ne yapayım herkesin yapısı farklı işte kimisi bağırıp çağırıp deşarj olur rahatlar ama bende böyleyim işte
valla ben çok yoruldum zeliş artık ne kavga ne tartışma hiç bişey için gücüm yok
yan gelip yatmak istiyorum sadece

ayyy dilek çok üzüldüm çok kötü bir ölüm olmuş Allahım sabır versin çocuklarda küçük off offff

vay adi şerefsiz vayyyyy üç kuruş için nasıl kıymış o adama yazıklşar olsun Allah bildiği gibi yapsın

valla ben çok yoruldum zeliş artık ne kavga ne tartışma hiç bişey için gücüm yok
yan gelip yatmak istiyorum sadece

Biliyormusun bende yok saymayı öğrendim artık

Her zaman olmuyor ama yok sayıyorum bu olumsuzluğu

Özellikle eşimle olanları çünkü çok sık oluyor bizde kendi hayatıma devam ediyorum

Ama tavrım değişmiyor ona karşı

Hayatımda başka bşka uğraşlar meşguliyetler edindim sayesinde

Düşünmüyorum çoğu zaman...

canım benim yaaaa..
daha iyi bir iş bulacaksın eminim.

canım iyi hoşta zamanla bu ara açılır ve aranızda mesafe çoğalır die tırsıyorum ama

ayyy dilek çok üzüldüm çok kötü bir ölüm olmuş Allahım sabır versin çocuklarda küçük off offff
malesef canım..ben de duydum şok oldum.
tanıdık aile.
Allah böylelerinin elinden ölüm vermesin kimseye.
Aile perişan tabi.çocuklardan saklanacak gibi değil..küçük değiller..hemen o an duymuşlar zaten..Allah sabır versin..güzel aileydi..hayat ne kadar kısa ..

canım iyi hoşta zamanla bu ara açılır ve aranızda mesafe çoğalır die tırsıyorum ama

eğer o mesefelerle yaşayamayacak duruma gelirsek canım o zaman herkes yoluna bakar ne yapabilirim ki kimse kimseyi zorla elinde tutamamaz heleki benim karakterimdeyse zor çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…