- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
hee..
5 yıl çıktık zeliş..ne romantikti benim koca..ne romantik..bilemezsin..şiirler şarkılar..kendimi prenses gibi hissederdimm..ama köprüyü geçip de tapuyu alınca..romantiklik falan bitti gitti..:)
canım üzülme hakkında hayırlısı olsun elbette iş buluırsun Unutma rızkı veren Allahtırçarşamba gününden sonra 12 ya da 14 gün yokum bana bağlı..
patronla konuştum izin işini istediğin zaman çık hatta sen geldiğinde ofisi kapatmış bile olabilirim dedi.
iş bakmaya başlamadıysanız başlayın dedi ..
çok mutsuzum şuanda..
tazminatlarınızı hesaplattım herşey hazır dedi..
bilmiyorum ya eylül sonu demişti şimdi ağustos sonu oldu bide bunu telde söylüyor..
çarşamba gününden sonra 12 ya da 14 gün yokum bana bağlı..
patronla konuştum izin işini istediğin zaman çık hatta sen geldiğinde ofisi kapatmış bile olabilirim dedi.
çok mutsuzum şuanda..
bilmiyorum ya eylül sonu demişti şimdi ağustos sonu oldu bide bunu telde söylüyor..
bende çok dolmuş öok birikmişsem senın gibi oluyorumAynı canım..
Aslında biliyomusun bende tam bu inatlaşmalara artık son verelim alttan alan bende olsam bu kadar uzun süremesin buna alıştırayım kendimi ve eşimi diye düşünmeye başlamıştım son zamanlarda ama bu sefer farklı gerçekten kırgınım hemde çokkk geri adım atmayada niyetim yok açıkçası
bende çok dolmuş öok birikmişsem senın gibi oluyorum
içimde fırtınalar kopsada çok dingin oluyorum sesim çıkmıyor karşımdakini çıldırtabiliyorum bile sakinliğimle...
hakkınızda hayırlısı olsun canım
üzülme görünenin arkasında neler olduğunu bilmiyoruz ne yazık ki ama
yeni güzel bir iş için bu bir başlangıçtır belki
hem seninde benim gibi yol problemin vardı inşallah çok daha iyi bir iş bulursun
bende çok dolmuş öok birikmişsem senın gibi oluyorum
içimde fırtınalar kopsada çok dingin oluyorum sesim çıkmıyor karşımdakini çıldırtabiliyorum bile sakinliğimle...
Amin .Allah rahmet eylesin canım
sanırım genç vefat etmiş değilmi
hastalığımı vardı acaba
allah geride kalanlara sabır versin
valla ben çok yoruldum zeliş artık ne kavga ne tartışma hiç bişey için gücüm yokiyimi değil ama ne yapayım herkesin yapısı farklı işte kimisi bağırıp çağırıp deşarj olur rahatlar ama bende böyleyim işte
ayyy dilek çok üzüldüm çok kötü bir ölüm olmuş Allahım sabır versin çocuklarda küçük off offffAmin .
yok hasta falan değildi.tüp bayileri vardı .
biz de onlardan alırdık tüpü..
bizim oralarda doğal gaz yok..o yüzden tüp var .
neyse arife günü alacağını almak için gitmiş.
adam ummadık zamanda bıçak çekmiş..bakkal sahibi yani..ona tüp veriyormuş vefat eden.
adam dağ gibi ya..bıçağı sokacağını düşünmemiş.
o da sallamış bıçağı .Malesef şah damarı kesilmiş. öyle olmuş zelişim..
3 çocuk kaldı canım. 15 yaşında , 13 yaşında , 8 yaşında.
yıllık iznimde gideceğim . emir de okulun ilk güünü orda okula gidecek..arkadaşlarına ve öğretmenine doysun diye.
vay adi şerefsiz vayyyyy üç kuruş için nasıl kıymış o adama yazıklşar olsun Allah bildiği gibi yapsınAmin .
yok hasta falan değildi.tüp bayileri vardı .
biz de onlardan alırdık tüpü..
bizim oralarda doğal gaz yok..o yüzden tüp var .
neyse arife günü alacağını almak için gitmiş.
adam ummadık zamanda bıçak çekmiş..bakkal sahibi yani..ona tüp veriyormuş vefat eden.
adam dağ gibi ya..bıçağı sokacağını düşünmemiş.
o da sallamış bıçağı .Malesef şah damarı kesilmiş. öyle olmuş zelişim..
3 çocuk kaldı canım. 15 yaşında , 13 yaşında , 8 yaşında.
yıllık iznimde gideceğim . emir de okulun ilk güünü orda okula gidecek..arkadaşlarına ve öğretmenine doysun diye.
valla ben çok yoruldum zeliş artık ne kavga ne tartışma hiç bişey için gücüm yok
yan gelip yatmak istiyorum sadece
canım benim yaaaa..çarşamba gününden sonra 12 ya da 14 gün yokum bana bağlı..
çok mutsuzum şuanda..
canım iyi hoşta zamanla bu ara açılır ve aranızda mesafe çoğalır die tırsıyorum amaBiliyormusun bende yok saymayı öğrendim artık
Her zaman olmuyor ama yok sayıyorum bu olumsuzluğu
Özellikle eşimle olanları çünkü çok sık oluyor bizde kendi hayatıma devam ediyorum
Ama tavrım değişmiyor ona karşı
Hayatımda başka bşka uğraşlar meşguliyetler edindim sayesinde
Düşünmüyorum çoğu zaman...
canım benım çok güzel geçtiangel nasıl geçti doğum günün arkadaşım nasılsın
conemmmmm hoşş geldin balımmhuhuuuuuuuuu bebişleeeeeer
malesef canım..ben de duydum şok oldum.ayyy dilek çok üzüldüm çok kötü bir ölüm olmuş Allahım sabır versin çocuklarda küçük off offff
canım iyi hoşta zamanla bu ara açılır ve aranızda mesafe çoğalır die tırsıyorum ama
çok şaşkınım ben de ..kıymış şerefsizz..vay adi şerefsiz vayyyyy üç kuruş için nasıl kıymış o adama yazıklşar olsun Allah bildiği gibi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?