of ne diyosunnn..şahaneeeeeeeee.canım benım çok güzel geçti
çok ince proğramlar yapmış :)
başımdan aşağı güller döktü güvercinler uçurdu :))))
canım benim yaaaa..
daha iyi bir iş bulacaksın eminim.
hb fallenimmconemmmmm hoşş geldin balımm
öyle olacak canım.inşallah bulurum canım..
rabbim hayırlı bi kapı açar inşallah..
evet kuzummm cocuklar gibiydi yaaa görsennnof ne diyosunnn..şahaneeeeeeeee.
benımkiler ole yaptı ya 8 gün erken geldi kuzumhb fallenimm
memlüklerim agrıyor benim ya havuzda dalıp dalıp durdum ondan zaar yoksa hasta olmama 10 gün var
geçmiş olsun.memlük de nedir.benim bildiğim tarihte kurulan ilk türk islam devletlerinden memlükler.hb fallenimm
memlüklerim agrıyor benim ya havuzda dalıp dalıp durdum ondan zaar yoksa hasta olmama 10 gün var
hahahahahaha birde ön kısımda olan ikizler hahahahahahageçmiş olsun.memlük de nedir.benim bildiğim tarihte kurulan ilk türk islam devletlerinden memlükler.
ya bizim face youtubeleri kapatıyorlarmı birde kuş olan neydi twiter
ben zaten face twiti girmöiyorumda youtubeyi çok seviyordum yaaa offffffffffffffffff
emir in 1. sınıfı okuduğu yerdeki sınıf arkadaşının babası vefat etmiş kuzum..hem de komşumuzlardı..
ona üzüldüm ben de günlerdir..adam dağ gibiydi ..ölüm dağ falan dinlemiyor ne yazık..geride 3 çocuk bıraktı..en küçüğü benim oğluşumun sınıf arkadaşıydı
hee..
5 yıl çıktık zeliş..ne romantikti benim koca..ne romantik..bilemezsin..şiirler şarkılar..kendimi prenses gibi hissederdimm..ama köprüyü geçip de tapuyu alınca..romantiklik falan bitti gitti..:)
çarşamba gününden sonra 12 ya da 14 gün yokum bana bağlı..
patronla konuştum izin işini istediğin zaman çık hatta sen geldiğinde ofisi kapatmış bile olabilirim dedi.
iş bakmaya başlamadıysanız başlayın dedi ..
çok mutsuzum şuanda..
tazminatlarınızı hesaplattım herşey hazır dedi..
bilmiyorum ya eylül sonu demişti şimdi ağustos sonu oldu bide bunu telde söylüyor..
Amin .
yok hasta falan değildi.tüp bayileri vardı .
biz de onlardan alırdık tüpü..
bizim oralarda doğal gaz yok..o yüzden tüp var .
neyse arife günü alacağını almak için gitmiş.
adam ummadık zamanda bıçak çekmiş..bakkal sahibi yani..ona tüp veriyormuş vefat eden.
adam dağ gibi ya..bıçağı sokacağını düşünmemiş.
o da sallamış bıçağı .Malesef şah damarı kesilmiş. öyle olmuş zelişim..
3 çocuk kaldı canım. 15 yaşında , 13 yaşında , 8 yaşında.
yıllık iznimde gideceğim . emir de okulun ilk güünü orda okula gidecek..arkadaşlarına ve öğretmenine doysun diye.
huhuuuuuuuuu bebişleeeeeer
canım benım çok güzel geçti
çok ince proğramlar yapmış :)
başımdan aşağı güller döktü güvercinler uçurdu :))))
heeee..memişler yanihahahahahaha birde ön kısımda olan ikizler hahahahahaha
kuzucum sen hangi semttesinbizim bakanlıkta her haltı kapatmış durumda canım burayıda kapatacak diye aklım çıkıyo
ooyy allahım ne kötü allah rahmet eylesin yavruları küçücük babasız kaldı(
aman aman ben bunun yarısını anca gördüm yaavvvv, hemende kapılmışım ne varsa benimkine
kelebekcim üzüldüm yaaa allah hayırlı kapılar açsın inşallah haklarını tam olarak alırsın
offff allahım ne insanlar varyaaa cinnet geçirmiş adam allah ıslah etsin
hoşgeldin arkadaşım
aaayyy çokkk güzel yaaa, helal olsun
canımcım aslında bakkal kişi de cinnet geçirmemiş..o da yaptığının farkında değilmiş..öylesine sallamış bıçağı..ama şah damarına denk gelmiş adamın..tartışma falan çıkmamış doğru düzgün..parasını istemiş o da yok demiş kapmış bıçağı..sonra sallamaya başlamış öylesine..korkutmak istemiş sanıyorum..bizim bakanlıkta her haltı kapatmış durumda canım burayıda kapatacak diye aklım çıkıyo
aman aman ben bunun yarısını anca gördüm yaavvvv, hemende kapılmışım ne varsa benimkine
kelebekcim üzüldüm yaaa allah hayırlı kapılar açsın inşallah haklarını tam olarak alırsın
hoşgeldin arkadaşım
öldüren adamın gözünde tavuk karası varmış..çok iyi göremediğinden yakın sallamış bıçağı..bu yüzden olmuş kesik..canımcım aslında bakkal kişi de cinnet geçirmemiş..o da yaptığının farkında değilmiş..öylesine sallamış bıçağı..ama şah damarına denk gelmiş adamın..tartışma falan çıkmamış doğru düzgün..parasını istemiş o da yok demiş kapmış bıçağı..sonra sallamaya başlamış öylesine..korkutmak istemiş sanıyorum..
ölen adam da bir tarafının kesileceğini düşünmemiş zaten..ama olan olmuş..
fulya tekirdağda şekerim..kuzucum sen hangi semttesin
bizim bakanlıkta her haltı kapatmış durumda canım burayıda kapatacak diye aklım çıkıyo
hoşgeldin arkadaşım
kuzum lili kayıp elo ( yani benım topraaaammm bugun hiç görünmedi ) vefa yoğun sanırımadildemir agzımda çay vardı okurken pıskırdım ahahahhaa
falleeeen bizim lili vefa zeliş nirdeler bakayım elenora felan
canım taşındım oralardan.1 yıldır düzce deyim..sen balıkesirdemiydin dilek
adildemir agzımda çay vardı okurken pıskırdım ahahahhaa
falleeeen bizim lili vefa zeliş nirdeler bakayım elenora felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?