Bu Maç Bizim Olacak.....

ya bizim face youtubeleri kapatıyorlarmı birde kuş olan neydi twiter
ben zaten face twiti girmöiyorumda youtubeyi çok seviyordum yaaa offffffffffffffffff

bizim bakanlıkta her haltı kapatmış durumda canım burayıda kapatacak diye aklım çıkıyo

ooyy allahım ne kötü allah rahmet eylesin yavruları küçücük babasız kaldı (

hee..
5 yıl çıktık zeliş..ne romantikti benim koca..ne romantik..bilemezsin..şiirler şarkılar..kendimi prenses gibi hissederdimm..ama köprüyü geçip de tapuyu alınca..romantiklik falan bitti gitti..:)

aman aman ben bunun yarısını anca gördüm yaavvvv, hemende kapılmışım ne varsa benimkine

kelebekcim üzüldüm yaaa allah hayırlı kapılar açsın inşallah haklarını tam olarak alırsın

offff allahım ne insanlar varyaaa cinnet geçirmiş adam allah ıslah etsin

huhuuuuuuuuu bebişleeeeeer

hoşgeldin arkadaşım

canım benım çok güzel geçti
çok ince proğramlar yapmış :)
başımdan aşağı güller döktü güvercinler uçurdu :))))

aaayyy çokkk güzel yaaa, helal olsun

kuzucum sen hangi semttesin

canımcım aslında bakkal kişi de cinnet geçirmemiş..o da yaptığının farkında değilmiş..öylesine sallamış bıçağı..ama şah damarına denk gelmiş adamın..tartışma falan çıkmamış doğru düzgün..parasını istemiş o da yok demiş kapmış bıçağı..sonra sallamaya başlamış öylesine..korkutmak istemiş sanıyorum..
ölen adam da bir tarafının kesileceğini düşünmemiş zaten..ama olan olmuş..

öldüren adamın gözünde tavuk karası varmış..çok iyi göremediğinden yakın sallamış bıçağı..bu yüzden olmuş kesik..
Allah vermesin.

amin canım inşallah..

adildemir agzımda çay vardı okurken pıskırdım ahahahhaa

falleeeen bizim lili vefa zeliş nirdeler bakayım elenora felan

fallenim hoş geldin kuzum buralardayızzzz ama boşladı kızlar iyice topiği

sözde bugün diyete başlıyorduk kimseden ses yok bende de çekip çevirecek takat yok öyleee takılıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…