Allah yardımcın olsun kuzummm işin zorrr vallahiiiselam millet bugün pek takılamadım
şimdi de küp gibiyim telefonlar hiç susmadı maşallah çenem ağrıdı konuşmaktan
gece de yatılı misafir geliyor
vay anam vayyy ben nerelere gidem bilemedim
şimdi geldi haber
akşama arkadaşın kızının d.gününe gidicem eve gelicem yemek yapıcam, balkon yıkarım, evi bir daha silerim
inşallah çocuk uyurda fırsatım olur dua edin nolur
kelebekim "göçebe"yi okudun mu senbu kadınlara hayat ne kadar zor ya..
kelebekim "göçebe"yi okudun mu sen
canım o tarz kitaplar pek tarzım değil okuyunca beğeniyorum yorumlarda çok harika kitapla ilgili meyer in kalemide sağlam ama o kitabı okumadım çünkü nasıl anlatayım o kitapları anca zorda kalırsam okurum ama etkilenir beğenirim aynı tarz bi kitabı okumak için gene zorda kalmam gerekir çekmiyor o kurguda ki kitaplar beni..
bilim kurgu benim tarzım değil ben olabilecek şeyleri seviyorum nedense..
hımmm anladım canım, bende severim aksine ve çok beğendim bu kitabı, ayrıca yeni yeni polisiye de ilgimi çekmeye başladı...
bende polisiye severim hatta bayılırım ama bunun kitaplarında hep bi olmayan varlıklar var hayal ürünü çok fazla..
sana hem polisiye hem romantizm olarak nora roberts ın eve dallas serisini şiddetle tavsiye ediyorum her kitap birbirinden güzel di hele o roarke ve eve nin aşkı off offf tadı hala damağımda..
BENDEEEE sabah beri izliyorummmm yaaaa :) ossurur diyo birde hahahahahah :dahahahahha fallleeeen koptumn
kelebekim bana kitap tavsiye et hadi :)bende polisiye severim hatta bayılırım ama bunun kitaplarında hep bi olmayan varlıklar var hayal ürünü çok fazla..
sana hem polisiye hem romantizm olarak nora roberts ın eve dallas serisini şiddetle tavsiye ediyorum her kitap birbirinden güzel di hele o roarke ve eve nin aşkı off offf tadı hala damağımda..
kelebekim bana kitap tavsiye et hadi :)
Kuzummm burda denk gelemiyozzz yafallenim inşallah yaaaaaa
Öpüyorum senii kokulu kokuluo zaman bendende son 1 saat 5 dakka
Öpüyorum senii kokulu kokulu
HIÇ FARK ETMEZ AMA BENI KASMASIN BEYNIM COK DOLU AKICI SÜRÜKLEYİCİ OLSUNne tarz seviyorsun canım???
Günaydın kuzum nedenki ben alıştımgünaydınn
kızlarrrrr
ben hala bu siteye adapte olamadım yawwwwwwww
Günaydın kuzum nedenki ben alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?