Bu Maç Bizim Olacak.....

Allah yardımcın olsun kuzummm işin zorrr vallahiii

kelebekim "göçebe"yi okudun mu sen

canım o tarz kitaplar pek tarzım değil okuyunca beğeniyorum yorumlarda çok harika kitapla ilgili meyer in kalemide sağlam ama o kitabı okumadım çünkü nasıl anlatayım o kitapları anca zorda kalırsam okurum ama etkilenir beğenirim aynı tarz bi kitabı okumak için gene zorda kalmam gerekir çekmiyor o kurguda ki kitaplar beni..
bilim kurgu benim tarzım değil ben olabilecek şeyleri seviyorum nedense..

hımmm anladım canım, bende severim aksine ve çok beğendim bu kitabı, ayrıca yeni yeni polisiye de ilgimi çekmeye başladı...

hımmm anladım canım, bende severim aksine ve çok beğendim bu kitabı, ayrıca yeni yeni polisiye de ilgimi çekmeye başladı...

bende polisiye severim hatta bayılırım ama bunun kitaplarında hep bi olmayan varlıklar var hayal ürünü çok fazla..
sana hem polisiye hem romantizm olarak nora roberts ın eve dallas serisini şiddetle tavsiye ediyorum her kitap birbirinden güzel di hele o roarke ve eve nin aşkı off offf tadı hala damağımda..

tamam elimdeki kitaplar bitsin bu tavsiyeni ilk sıraya alayım o zaman...

kelebekim bana kitap tavsiye et hadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…