- 30 Aralık 2009
- 24.059
- 97.408
- 1.123
canım eğer yorulduysan ve kızınla kendin bir süre ilgilenmek istiyorsan çık ..işşizlik maaşını al..sonra yine bir iş bulur çalışırsan..güzel olur..Ya adilemir çok sıkıldım bu ortamdan yeni işyerimize tasındık tasınalı patronlarımıza bir haller oldu..
Uzaklıgı ayrı dert kızımın okul mevzusu ayrı dert 3 yıldır sürekli kreşlerde kaldı..
İşten çıktıgımda işten kendileri çıkarmış gibi gösterip 10 ay işsizlik maaşı alabilecegim sanırım yoruldum
kuzummmmm o zamannn hiç düşünme yavrucağızınla kendin ilgilen benımfallenim yok canım zorlamaz ben aldıgım maaşı hep kızıma eşime kendime birşeyler alarak harcadım birikim yaptım araba alırken 4000 tlsini ben verdim eşime felan öyle yani.
Artık eşim kendi işini kendi yapıyor aylık maaş şeklinde degilde toplu şekilde alıyor aylıga vursan 5000-6000 gibi ediyor fallenim
canım benim ya..üzülmeYa adilemir çok sıkıldım bu ortamdan yeni işyerimize tasındık tasınalı patronlarımıza bir haller oldu..
Uzaklıgı ayrı dert kızımın okul mevzusu ayrı dert 3 yıldır sürekli kreşlerde kaldı..
İşten çıktıgımda işten kendileri çıkarmış gibi gösterip 10 ay işsizlik maaşı alabilecegim sanırım yoruldum
güzel paraymış canım.. çok sıkıntı yapma kendine..kızınla güzel vakit geçir o zaman..fallenim yok canım zorlamaz ben aldıgım maaşı hep kızıma eşime kendime birşeyler alarak harcadım birikim yaptım araba alırken 4000 tlsini ben verdim eşime felan öyle yani.
Artık eşim kendi işini kendi yapıyor aylık maaş şeklinde degilde toplu şekilde alıyor aylıga vursan 5000-6000 gibi ediyor fallenim
annen sağ olsun..ne güzel..bizim de bakıcımız var.kuzummmmm o zamannn hiç düşünme yavrucağızınla kendin ilgilen benım
öyle bir şansım olsaa hiç bırakmam yavrumuuu
yavrum benım bensiz büyüdü kapıda bacada oyun oynaya oynaya şükürler olsunki annem var
sağ ol canım benımmmmannen sağ olsun..ne güzel..bizim de bakıcımız var.
kuzummmmm o zamannn hiç düşünme yavrucağızınla kendin ilgilen benım
öyle bir şansım olsaa hiç bırakmam yavrumuuu
yavrum benım bensiz büyüdü kapıda bacada oyun oynaya oynaya şükürler olsunki annem var
eşimin maaşı iyi canım hamdolsun zaten 10 ay işsizlik alacagım o bana yeter ve artar bilecanım benim ya..üzülme
maaşı az gibi demi..bi de uzak diyorsun..e çocuğun da bakıcıya kalacak..o da bir para yani..
annenler yok yakında galiba..eşinin maaşı iyiyse ayrıl canım işinden..
güzel paraymış canım.. çok sıkıntı yapma kendine..kızınla güzel vakit geçir o zaman..
keşke canım benım keşkeeeeeah fallenim keşke annem olsa yanımda gerçekten devam ederdim çalışmaya kızımın kreşi sabah uykudan uyandırması erkenden kreş kapısına dikmesi derken yıprandım ben
eşimin maaşı iyi canım hamdolsun zaten 10 ay işsizlik alacagım o bana yeter ve artar bile
evet adilemir kızıma da soruyorum anne artık evde kalalım nolur beni uyandırma erkenden diyor usandı yavrum
keşke canım benım keşkeeeee
ama senim maddi sorunun yoksa ayrıl işten hemde hiç düşünmeeeee
hadi yüzünüz gülsün biraz hahahahahahah :)
hiç kararsız kalmaaaa yavrunla zaman geçir birlikte zaman geçiray fallen sagol ya sürekli kararsızları oynayıp duruyorum zaten eylül 5 inde bırakmayı düşünüyorum 8 inde okullar açılıyor
alırsın kuzum evde işte sakin kafayla sonrada araba sürersin ohhh :)İnşallah fallenim yaaa ehliyet almadım daha ehliyet alıp mali muşavirlik için sınavlara hazırlanıcam sı
fallenim inşallah yaaaaaaalırsın kuzum evde işte sakin kafayla sonrada araba sürersin ohhh :)
selam millet bugün pek takılamadım
şimdi de küp gibiyim telefonlar hiç susmadı maşallah çenem ağrıdı konuşmaktan
gece de yatılı misafir geliyor
vay anam vayyy ben nerelere gidem bilemedim
şimdi geldi haber
akşama arkadaşın kızının d.gününe gidicem eve gelicem yemek yapıcam, balkon yıkarım, evi bir daha silerim
inşallah çocuk uyurda fırsatım olur dua edin nolur
ahahahahha fallleeeen koptumn
hadi yüzünüz gülsün biraz hahahahahahah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?