Bu Maç Bizim Olacak.....

ben boşlamadım diyet demeyim bana hayatımda yapamayacağın en zor şey ay alıntının içine ettim hehehehee

kuzum lili kayıp elo ( yani benım topraaaammm bugun hiç görünmedi ) vefa yoğun sanırım
zeliş burda

fallenim hoş geldin kuzum buralardayızzzz ama boşladı kızlar iyice topiği

sözde bugün diyete başlıyorduk kimseden ses yok bende de çekip çevirecek takat yok öyleee takılıyoruz işte

Kızlar valla ben sendromdayım haaa şu işten çıkma meselesi içimi kararttı yemin ederim..

bakacak kadın buldular kızım için evime gelecek yarım gün felan ama ben çalışmaktan daha doğrusu bu iş yerinden sıkıldım...

oooofff hala kararsızları oynuyorum

valla bazen bende çok daralıyorummm ama yapacak bişey yok kuzum
senın sorunun ne

işi bırakma gibi bi durumun mu var acep..çocuk için endişe mi ediyorsun

kuzucum sen hangi semttesin

tekirdağ merkezdeyim canım

git allah aşkına korkutmak amacıyla bile bıcak eline alınmaz

Kızlar kızım okula başlayacak bu sene

ben de bu firmada 3 yıldır çalışıyorum muhasebeciyim..

İstanbul'da kimsemiz yok o sebeble kızımı mecburen okula gönderirken bakmam lazım çünkü öglenci olacak

şimdi kreşe gidiyor kızım sabah 7:20 den akşam 7:30 a kadar hemde

okula başladıgında mecburen çalışırsam kreşten okula okuldan kreşe gidip gelmesi lazım serviste tutulacak derken en dogru kararın işten çıkmam olduguna karar verdik

bugün işyerimizin çaycısı olan kadın abla sana bir kadın bulduk dediler kızına baksın sabahtan ögleye kadar okula da götürsün dersde çalıştırsın dedi..

okul çıkısıda evine götürür sen oradan artık alırsın dediler çok kararsız kaldım

neden olmasın..güzel..sen neden kararsızsız..güvenmiyorsan vermezsin kadına

iyide bu kadın kimdir nedir kız çocuğu senınki off çok zor kuzum yaaaa

neden olmasın..güzel..sen neden kararsızsız..güvenmiyorsan vermezsin kadına
Ya adilemir çok sıkıldım bu ortamdan yeni işyerimize tasındık tasınalı patronlarımıza bir haller oldu..

Uzaklıgı ayrı dert kızımın okul mevzusu ayrı dert 3 yıldır sürekli kreşlerde kaldı..

İşten çıktıgımda işten kendileri çıkarmış gibi gösterip 10 ay işsizlik maaşı alabilecegim sanırım yoruldum

iyide bu kadın kimdir nedir kız çocuğu senınki off çok zor kuzum yaaaa
fallenim işte bu da var sonuçta kadını eve alacagım...Daha önceden bir avukatın çocuguna bakmış iyi kadındır diyor ama insanları bilemiyorsun işte.

Çık sıkıldım fallenim 1280 tlye sabahın 7:45 inde gel 18:00 da çık eve 1 saat sonra gel böyle işte

peki kuzum maddi durumun nedir en azından cocuğun okuluna biraz alışana kadar biraz ara versen bu süreçte belki güvenilir birisi çıkar ne dersin zorlarmıs eni bu çalışmadığun süreç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…