fıskırma kontescim. ziyan olmasın çay,adildemir agzımda çay vardı okurken pıskırdım ahahahhaa
falleeeen bizim lili vefa zeliş nirdeler bakayım elenora felan
ben boşlamadım diyet demeyim bana hayatımda yapamayacağın en zor şeyfallenim hoş geldin kuzum buralardayızzzz ama boşladı kızlar iyice topiği
ben boşlamadım diyet demeyim bana hayatımda yapamayacağın en zor şey
sözde bugün diyete başlıyorduk kimseden ses yok bende de çekip çevirecek takat yok öyleee takılıyoruz işte
ya çoklu alıntı yapamadım bendesene herkesin işi gücü var benim de öyle baya baya yogunum bu aralar
kuzum lili kayıp elo ( yani benım topraaaammm bugun hiç görünmedi ) vefa yoğun sanırım
zeliş burda
fallenim hoş geldin kuzum buralardayızzzz ama boşladı kızlar iyice topiği
sözde bugün diyete başlıyorduk kimseden ses yok bende de çekip çevirecek takat yok öyleee takılıyoruz işte
ben kocaeli pompişcanım taşındım oralardan.1 yıldır düzce deyim..
balıkesir burhaniye de oturuyordum.
sen nerdesin
oldu bileeeeefıskırma kontescim. ziyan olmasın çay,
valla bazen bende çok daralıyorummm ama yapacak bişey yok kuzumKızlar valla ben sendromdayım haaa şu işten çıkma meselesi içimi kararttı yemin ederim..
bakacak kadın buldular kızım için evime gelecek yarım gün felan ama ben çalışmaktan daha doğrusu bu iş yerinden sıkıldım...
oooofff hala kararsızları oynuyorum
işi bırakma gibi bi durumun mu var acep..çocuk için endişe mi ediyorsunKızlar valla ben sendromdayım haaa şu işten çıkma meselesi içimi kararttı yemin ederim..
bakacak kadın buldular kızım için evime gelecek yarım gün felan ama ben çalışmaktan daha doğrusu bu iş yerinden sıkıldım...
oooofff hala kararsızları oynuyorum
haaa yakınnmışız.ben kocaeli pompiş
kuzucum sen hangi semttesin
canımcım aslında bakkal kişi de cinnet geçirmemiş..o da yaptığının farkında değilmiş..öylesine sallamış bıçağı..ama şah damarına denk gelmiş adamın..tartışma falan çıkmamış doğru düzgün..parasını istemiş o da yok demiş kapmış bıçağı..sonra sallamaya başlamış öylesine..korkutmak istemiş sanıyorum..
ölen adam da bir tarafının kesileceğini düşünmemiş zaten..ama olan olmuş..
tamam kuzucumtekirdağ merkezdeyim canım
git allah aşkına korkutmak amacıyla bile bıcak eline alınmaz
neden olmasın..güzel..sen neden kararsızsız..güvenmiyorsan vermezsin kadınaKızlar kızım okula başlayacak bu sene
ben de bu firmada 3 yıldır çalışıyorum muhasebeciyim..
İstanbul'da kimsemiz yok o sebeble kızımı mecburen okula gönderirken bakmam lazım çünkü öglenci olacak
şimdi kreşe gidiyor kızım sabah 7:20 den akşam 7:30 a kadar hemde
okula başladıgında mecburen çalışırsam kreşten okula okuldan kreşe gidip gelmesi lazım serviste tutulacak derken en dogru kararın işten çıkmam olduguna karar verdik
bugün işyerimizin çaycısı olan kadın abla sana bir kadın bulduk dediler kızına baksın sabahtan ögleye kadar okula da götürsün dersde çalıştırsın dedi..
okul çıkısıda evine götürür sen oradan artık alırsın dediler çok kararsız kaldım
yani..sonuç ortada işte..adam artık hayatta değil.. çocukları babasız kaldı..karısı da kocasız.yaşı da 36-37 olsun yani ..ancak o kadardı.tekirdağ merkezdeyim canım
git allah aşkına korkutmak amacıyla bile bıcak eline alınmaz
iyide bu kadın kimdir nedir kız çocuğu senınki off çok zor kuzum yaaaaKızlar kızım okula başlayacak bu sene
ben de bu firmada 3 yıldır çalışıyorum muhasebeciyim..
İstanbul'da kimsemiz yok o sebeble kızımı mecburen okula gönderirken bakmam lazım çünkü öglenci olacak
şimdi kreşe gidiyor kızım sabah 7:20 den akşam 7:30 a kadar hemde
okula başladıgında mecburen çalışırsam kreşten okula okuldan kreşe gidip gelmesi lazım serviste tutulacak derken en dogru kararın işten çıkmam olduguna karar verdik
bugün işyerimizin çaycısı olan kadın abla sana bir kadın bulduk dediler kızına baksın sabahtan ögleye kadar okula da götürsün dersde çalıştırsın dedi..
okul çıkısıda evine götürür sen oradan artık alırsın dediler çok kararsız kaldım
Ya adilemir çok sıkıldım bu ortamdan yeni işyerimize tasındık tasınalı patronlarımıza bir haller oldu..neden olmasın..güzel..sen neden kararsızsız..güvenmiyorsan vermezsin kadına
fallenim işte bu da var sonuçta kadını eve alacagım...Daha önceden bir avukatın çocuguna bakmış iyi kadındır diyor ama insanları bilemiyorsun işte.iyide bu kadın kimdir nedir kız çocuğu senınki off çok zor kuzum yaaaa
peki kuzum maddi durumun nedir en azından cocuğun okuluna biraz alışana kadar biraz ara versen bu süreçte belki güvenilir birisi çıkar ne dersin zorlarmıs eni bu çalışmadığun süreç ?fallenim işte bu da var sonuçta kadını eve alacagım...Daha önceden bir avukatın çocuguna bakmış iyi kadındır diyor ama insanları bilemiyorsun işte.
Çık sıkıldım fallenim 1280 tlye sabahın 7:45 inde gel 18:00 da çık eve 1 saat sonra gel böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?