Bu Maç Bizim Olacak.....

kolay kolay yalan söyliyemem
söledimmi de hakkını vermek lazım
yakalanmak prensibimmm değill

ben de bol ev yoğurdu ve bol kornflaks yedim.
afiyet olsun şekerim.

benim bi dünya işim var kı zlar.görüşürüz
kolay gelsin canım.

kısmen canım öğleden sonraya kaldı asıl mevzu halledicem bakalım işte

sen nasılsın nasıl gidiyor

afiyet olsun canımmm
tmm canım inşallah halledersin. İyiym ben de canım yaa, eşimin işi haricinde iyiyim, 2.ci ay sonu geliyor adamın verdiği daha 500 tl para, deli olacam yahu, offff of

selam kızlar bende siteye giriş yapamayanlardandım sabahhh
aynen biz de yaşadık canım.

kızlar benim de çok işim var gelip gitmek durumundayım
ve hala adet olmadımm

pztesi yaptım negatif dedi
ya benim iğne yapıyor sanırsamm
iyice düzensizleştii
doktora gitmeden de adet sökütürücü kullanamıyorum ya bişey varsa
sonuşçta herşey testte çıkmıyorrr
pofff
doktora gitmelisin bence.

bizim patronda c.tesi gelip toplantı yapacakmış resmi tatilll uleeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
bize her resmi tatil iş var canım.

kolay kolay yalan söyliyemem
söledimmi de hakkını vermek lazım
yakalanmak prensibimmm değill

prensibe bak
presnipsiz prensip denir yanlış bir hareket kanımca
yarın hastanelik olmayasın

bence de, böyle durumlarda hep tırsarım.

bende hep tırsarımmmmm

ama napimmmm millet keyif çakarken ben burda kös kös oturimmiii

ne zaman böle bişey desem başıma bi iş gelir ya o da ayrı mesele

doktota gidilecek yerlerim var ama o bölümlerde kapalıı ben napimm şimdiii

hayırlısı canım, inşallah yakalanmazsın.

off düzelmedi eşinin işi he zo bi sana bakıyor bütün masraflar değil mi

Allah kolaylık versin canım

peki düzelme umudu varmı eşinin işinin sanırım eski patrounun yanına dönmüştü değil mi

Selam kızlar annemde yatıyorum sabahdan beri kocadan bana da geçti hastalık bogazlarim kulaklarım ve vucudum fena halde ağrıyor
Az kaynatın yarin görüşuruz
Dr gittim antibiyotik, gargara ve ağrı kesici verdi kullanıyorum
Hepinizi öptüm

oyyy canım çok geçmiş olsunnnn

iyi bari annenin yanındasın yat dinlen görüşürüz

oyyy geçmiş olsun canım benim yazın grip fena oluyor şifalar tez zamanda.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM

aminnn.
Hiç bilmiyorum ki canım, bişeyler yapmaya çalışıyorlar, ama adamın parası yok, sipariş geliyor misal, mal üretemiyorlar, bir başlangıcı yapılsa, dönmeye başlasa, ne bileyim inşallah olur. Dedim zati eşime 1 ay daha sabredelim, daha da olmazsa, çık ordan diyeceğim, bana da yazık ama 2-3 senedir evi ben döndürüyorum gibi bişey

geçimiş olsun canım yaaa, ıhlamur da iç varsa evde, nane-limon iç. Bol su içmeye çalış.

hadi yaaa bütün yük sende yani çok zor Fadime yaaa Allah yine sağlık problemi vermesin illa düzelir ama zor gerçekten tek başına

ne iş yapıyor ki işinnnnn
allah sana güç kuvvet versinnn

ne iş yapıyor ki işinnnnn
allah sana güç kuvvet versinnn
canım tarım üzerine, gübre üretimi, daha önce 10 yıl kadar benim de çalıştığım grup şirketlerinin birinde gübre üretim müdürüydü, orda alavere dalavere yaptılar, bunu müdürlükten alıp eleman yaptılar, neyse o zaman evimizin borcu vardı, sabretti yapacak bişey yoktu, sonra işleri bozuldu, tekrar buna sorumluluk verdiler, sonra işte iyi idare ediyon, teşekkür ederizler falan neyse, zam zamanı geldi mi ama yok 50 TL bir zam dalga geçer gibi, artık eşim de dayanamadı istifa etti. Neyse şükür ki tazminatını falan aldı, ev borcumuzu kapattık, ama ondan sonra da düzenli bir iş bulamadı maalesef. Bir kuyumcuya girdi, haftalık 200 tl veriyordu, yemek yok-yol yok, düşün gerisini, sigorta yok, e baktık orda da olmuyor, neyse çıktık ordan, tekrar bir tarım firmasında çalışmaya başladı, 1 yıl kadar güzel gitti, sonra adamlar battı, neyse işte orda da 300-500 derken az az paralar alıp, çalıştı yine de, patronu başka bir şirketle birleşti, yine 5-6 ay kadar düzenli maaş aldı, hooop orası da battı. Eşim ordan da alamadı mı maaş 3-5 ay beleşe çalıştı, 1 ay evde oturdu işte haziran gibiydi. Baktı olmuyor, tekrar bu batan ilk patronun yanına gitti iş istemeye, neyse adam zati batık, yeniden bir düzen oturtmaya çalışıyo falan ama durumu ortada, benim eşim işte saf mıdır artık ne diyeyim bile bile lades dedi yani, 1 temmuzdan beri gidiyor aldığı 500 tl para, benzin ve araba kendimizdn zaten 500 tl de aylık benzine gidiyor, yani külliyen zarar

günaydın haayırlı cumaların olsunn

anladım cnm bir şansızlıktır gitmiş inş sonrası hayırlı olurrr

Burdan mı konuşulacak artık, öyle yazılmışta özelden..

öle gözüküyorrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…