Bu Maç Bizim Olacak.....

KUZUM awn cumaRTESİLERİ ÇALIŞIYORMUSUN ? yarın zaten resmi bayram 30 ağustos :S
normalde resmi tatiller çalışmıyoruz ama c.tesileri 12ye kadar çalışıyoruz
yarın patron geliyormuş istdan toplantı varmış o yüzden bende çakılabilirimmm canımm
KIZLARRR HAFTASONU PLANLARINIZI ALAYIM, HEPİNİZ BANA HESAP VERECEKSİNİZZ,
BEN İZİN VERİRSEM YAPARSINIZ PLAN

bu akşam düğün var arkadaşımızın oğlunun sünneti oraya gidiyoruz
yarın akşam üzeri gölette piknik yapmaya gideceğiz nasipse
pazar günü eşime bıraktım o nereye götürüşe biz orayaaa

senin planlarr nedirrr

benim yeğenım geliyor 17 yaşında.süper tatlı kek börek yapar.
onunla zaman geçircem ama önce yarın öğlene kadfar yatacam.....
NİYE YATION YATMA OKADARR
BENDE YARIN PAŞAMLA VAKİT GEÇİRİCEM,
GERÇİ AY SONU CEPTE PARA KALMADI
PAZAR GÜNÜDE SEVDİCEĞİMLE BULUŞUCAM

HMM PİKNİK HA
BEN YUKARIDA YAZDIM OKU BEBEĞİMM

anladım kuzum prosedur yani ayyyy

biz de yarın dayımın kızına ev mübareklemeye gideceğiz, üstü porselen altı emaye desenli güzel çaydanlıklar oluyorya, onlardan aldım arkadaşlar, umarım beğenir. Pazar günü de muhtemelen annemlerde mangal keyfi yapacağız. Ayyy aslında canım deniz istiyor ama belki sabahtan denize gider, öğleden sonra annemlere geçeriz, benim koca üşenmezse.

maşallahh yaaa ben o yaşta makarna yapıyordummm tekkk
benim kız 14 yaşında Vefacan, daha öğrendiği makarna ve yumurta kırmak, hazır çorba yapmak. Hiç ilgi alakası yok mutfakla, bana diyorlar ki öğret, ayy zorla mı öğreteceğim, hiç uğraşasım gelmiyor, bir kere içinden gelecek ama, hiç ben annemin gel şunu öğren, bunu yap dediğini hatırlamıyom. Bir de iş yaptırmıyom diye kızıyorlar, zaten büyüyünce çocuğum yorucu bir hayata atılacak, ne gerek var şimdiden yormaya değil mi, elimden geleni yapıyorum. Ha zannetmeyin hiç iş vermiyorum, evi süpürür, çamaşır katlama işi onundur, tuvalet-lavabo yıkatıyorum. İşte ufak ufak veriyorum.

benim yeğenım geliyor 17 yaşında.süper tatlı kek börek yapar.
onunla zaman geçircem ama önce yarın öğlene kadfar yatacam.....
ohhh maşallah maşallah, dün sen bize bişey anlatacaktın ama anlatmadın bak yazdım bir kenara haaa
yeğeninle günün tadını çıkar bakalım.

HA HA KIZZ BEN OĞLUMA BİLE YAPTIRIRIM

ODASINI KENDİ TEMİZLER

TOZ ALIR

EVİ SÜPÜRÜR
SOFRA KURARKEN YARDIM EDER TABİ BUNLARI KİMSE YOKKEN YAPAR BİRİ VARKEN KALKMAZ YERİNDEN

HA HA KIZZ BEN OĞLUMA BİLE YAPTIRIRIM

ODASINI KENDİ TEMİZLER

TOZ ALIR

EVİ SÜPÜRÜR
SOFRA KURARKEN YARDIM EDER TABİ BUNLARI KİMSE YOKKEN YAPAR BİRİ VARKEN KALKMAZ YERİNDEN
yaaa tabii ki yaptıracaksın da, her zaman her zaman da çocuğun üstüne gitmiyorsundur herhalde değil mi, bişey oldu mu eşim hemen der kıza yaptır, öğret, yapmıyon etmiyon diye. Çok da çocuğun üstüne gitmeye gerek yok ama değil mi?
spor ve yeme içme işleri ne alemde Yasmin, pazartesi kilo bildiriyoruz değil mi?

SPOR GÜZEL GİDİYOR

YEME İŞLEMİ DE FENA DEĞİL

BEN BUGUNLERDE FAZLA MEYVE TÜKETİYOM MEYVEDE ŞEKER FAZLAAAA(ÖZELLİKLER İNCİR)

CNM SÜREKLİ TATLI İSTİYORR

ASLINDA SUYUN İÇİNE BİR TARÇIN KABUĞU ATIP İÇSEMMM FAYDASI OLURDA NERDDEEEE

neden acaba diyecektim ki demir eksikliğinden kaynaklanıyor, kuruyemiş tüket yasmin, cevz-fındık-badem ama sınırlı sayıda, tatlı isteğini bastırır. İnşallah tekrar irade kazanıp, eski günlerimize döneriz, 60 kg. görsem yetecek şu aşamada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…