normalde resmi tatiller çalışmıyoruz ama c.tesileri 12ye kadar çalışıyoruzKUZUM awn cumaRTESİLERİ ÇALIŞIYORMUSUN ? yarın zaten resmi bayram 30 ağustos :S
KIZLARRR HAFTASONU PLANLARINIZI ALAYIM, HEPİNİZ BANA HESAP VERECEKSİNİZZ,
BEN İZİN VERİRSEM YAPARSINIZ PLAN
NİYE YATION YATMA OKADARRbenim yeğenım geliyor 17 yaşında.süper tatlı kek börek yapar.
onunla zaman geçircem ama önce yarın öğlene kadfar yatacam.....
HMM PİKNİK HAnormalde resmi tatiller çalışmıyoruz ama c.tesileri 12ye kadar çalışıyoruz
yarın patron geliyormuş istdan toplantı varmış o yüzden bende çakılabilirimmm canımm
bu akşam düğün var arkadaşımızın oğlunun sünneti oraya gidiyoruz
yarın akşam üzeri gölette piknik yapmaya gideceğiz nasipse
pazar günü eşime bıraktım o nereye götürüşe biz orayaaa
senin planlarr nedirrr
bENİMDE CEP DELİKCEPKEN DELİK HAHAHAHAHMM PİKNİK HA
BEN YUKARIDA YAZDIM OKU BEBEĞİMM
anladım kuzum prosedur yani ayyyynormalde resmi tatiller çalışmıyoruz ama c.tesileri 12ye kadar çalışıyoruz
yarın patron geliyormuş istdan toplantı varmış o yüzden bende çakılabilirimmm canımm
bu akşam düğün var arkadaşımızın oğlunun sünneti oraya gidiyoruz
yarın akşam üzeri gölette piknik yapmaya gideceğiz nasipse
pazar günü eşime bıraktım o nereye götürüşe biz orayaaa
senin planlarr nedirrr
HMM PİKNİK HA
BEN YUKARIDA YAZDIM OKU BEBEĞİMM
aynen öle kuzummanladım kuzum prosedur yani ayyyy
Vefam bir kekler bir pastalar yapıo aklın şaşar gıda mühendisi olucak inşallahyeğen çok tatlıdır yaa maşallah kızzz yeğenin büyüklmüşşş
KİME DİYON BANA MIyeğen çok tatlıdır yaa maşallah kızzz yeğenin büyüklmüşşş
LİLYNA BAKIYOMDA BUGUN ÇENEN DÜŞMÜŞŞŞ
SANA GERİ GELECEK ONLARbENİMDE CEP DELİKCEPKEN DELİK HAHAHAHA
BU ARA PASO DÜĞÜNE GİDİYORUM ALTIN PARA İMANIM GEVREDİ LAAAAA
HADİ BAKALIM PEK SANMIYORUM AMA HEHEHEHEHEKİME DİYON BANA MI
SANA GERİ GELECEK ONLAR
Vefam bir kekler bir pastalar yapıo aklın şaşar gıda mühendisi olucak inşallah
benim kız 14 yaşında Vefacan, daha öğrendiği makarna ve yumurta kırmak, hazır çorba yapmak. Hiç ilgi alakası yok mutfakla, bana diyorlar ki öğret, ayy zorla mı öğreteceğim, hiç uğraşasım gelmiyor, bir kere içinden gelecek ama, hiç ben annemin gel şunu öğren, bunu yap dediğini hatırlamıyom. Bir de iş yaptırmıyom diye kızıyorlar, zaten büyüyünce çocuğum yorucu bir hayata atılacak, ne gerek var şimdiden yormaya değil mi, elimden geleni yapıyorum. Ha zannetmeyin hiç iş vermiyorum, evi süpürür, çamaşır katlama işi onundur, tuvalet-lavabo yıkatıyorum. İşte ufak ufak veriyorum.maşallahh yaaa ben o yaşta makarna yapıyordummm tekkk
ohhh maşallah maşallah, dün sen bize bişey anlatacaktın ama anlatmadın bak yazdım bir kenara haaabenim yeğenım geliyor 17 yaşında.süper tatlı kek börek yapar.
onunla zaman geçircem ama önce yarın öğlene kadfar yatacam.....
benim kız 14 yaşında Vefacan, daha öğrendiği makarna ve yumurta kırmak, hazır çorba yapmak. Hiç ilgi alakası yok mutfakla, bana diyorlar ki öğret, ayy zorla mı öğreteceğim, hiç uğraşasım gelmiyor, bir kere içinden gelecek ama, hiç ben annemin gel şunu öğren, bunu yap dediğini hatırlamıyom. Bir de iş yaptırmıyom diye kızıyorlar, zaten büyüyünce çocuğum yorucu bir hayata atılacak, ne gerek var şimdiden yormaya değil mi, elimden geleni yapıyorum. Ha zannetmeyin hiç iş vermiyorum, evi süpürür, çamaşır katlama işi onundur, tuvalet-lavabo yıkatıyorum. İşte ufak ufak veriyorum.
yaaa tabii ki yaptıracaksın da, her zaman her zaman da çocuğun üstüne gitmiyorsundur herhalde değil mi, bişey oldu mu eşim hemen der kıza yaptır, öğret, yapmıyon etmiyon diye. Çok da çocuğun üstüne gitmeye gerek yok ama değil mi?HA HA KIZZ BEN OĞLUMA BİLE YAPTIRIRIM
ODASINI KENDİ TEMİZLER
TOZ ALIR
EVİ SÜPÜRÜR
SOFRA KURARKEN YARDIM EDER TABİ BUNLARI KİMSE YOKKEN YAPAR BİRİ VARKEN KALKMAZ YERİNDEN
yaaa tabii ki yaptıracaksın da, her zaman her zaman da çocuğun üstüne gitmiyorsundur herhalde değil mi, bişey oldu mu eşim hemen der kıza yaptır, öğret, yapmıyon etmiyon diye. Çok da çocuğun üstüne gitmeye gerek yok ama değil mi?
spor ve yeme içme işleri ne alemde Yasmin, pazartesi kilo bildiriyoruz değil mi?
yaaa tabii ki yaptıracaksın da, her zaman her zaman da çocuğun üstüne gitmiyorsundur herhalde değil mi, bişey oldu mu eşim hemen der kıza yaptır, öğret, yapmıyon etmiyon diye. Çok da çocuğun üstüne gitmeye gerek yok ama değil mi?
neden acaba diyecektim ki demir eksikliğinden kaynaklanıyor, kuruyemiş tüket yasmin, cevz-fındık-badem ama sınırlı sayıda, tatlı isteğini bastırır. İnşallah tekrar irade kazanıp, eski günlerimize döneriz, 60 kg. görsem yetecek şu aşamada.SPOR GÜZEL GİDİYOR
YEME İŞLEMİ DE FENA DEĞİL
BEN BUGUNLERDE FAZLA MEYVE TÜKETİYOM MEYVEDE ŞEKER FAZLAAAA(ÖZELLİKLER İNCİR)
CNM SÜREKLİ TATLI İSTİYORR
ASLINDA SUYUN İÇİNE BİR TARÇIN KABUĞU ATIP İÇSEMMM FAYDASI OLURDA NERDDEEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?