GÜNAYDIN GÜNAYDINNN GÜNAYDINNN BUGÜN CUMAA
VEEEE
ADETT OLDUMM SONUNDA TAM 7 GÜN GEÇMİŞTİ HA
canım tarım üzerine, gübre üretimi, daha önce 10 yıl kadar benim de çalıştığım grup şirketlerinin birinde gübre üretim müdürüydü, orda alavere dalavere yaptılar, bunu müdürlükten alıp eleman yaptılar, neyse o zaman evimizin borcu vardı, sabretti yapacak bişey yoktu, sonra işleri bozuldu, tekrar buna sorumluluk verdiler, sonra işte iyi idare ediyon, teşekkür ederizler falan neyse, zam zamanı geldi mi ama yok 50 TL bir zam dalga geçer gibi, artık eşim de dayanamadı istifa etti. Neyse şükür ki tazminatını falan aldı, ev borcumuzu kapattık, ama ondan sonra da düzenli bir iş bulamadı maalesef. Bir kuyumcuya girdi, haftalık 200 tl veriyordu, yemek yok-yol yok, düşün gerisini, sigorta yok, e baktık orda da olmuyor, neyse çıktık ordan, tekrar bir tarım firmasında çalışmaya başladı, 1 yıl kadar güzel gitti, sonra adamlar battı, neyse işte orda da 300-500 derken az az paralar alıp, çalıştı yine de, patronu başka bir şirketle birleşti, yine 5-6 ay kadar düzenli maaş aldı, hooop orası da battı. Eşim ordan da alamadı mı maaş 3-5 ay beleşe çalıştı, 1 ay evde oturdu işte haziran gibiydi. Baktı olmuyor, tekrar bu batan ilk patronun yanına gitti iş istemeye, neyse adam zati batık, yeniden bir düzen oturtmaya çalışıyo falan ama durumu ortada, benim eşim işte saf mıdır artık ne diyeyim bile bile lades dedi yani, 1 temmuzdan beri gidiyor aldığı 500 tl para, benzin ve araba kendimizdn zaten 500 tl de aylık benzine gidiyor, yani külliyen zarar
GÜNAYDIN GÜNAYDINNN GÜNAYDINNN BUGÜN CUMAA
VEEEE
DAHA OLMADI MI Odarısı myhart başına
canım arabayı işte ikimiz birlikte kullanıyoruzya, ben de gidip geliyorum yanii, sonuçta araba masrafımız hep oluyordu da, 300 tl oluyodu, 500 e çıktı. :Şu mübarek Cuma günü hürmetine Allahım tüm darda kalan kullarına yardımcı olsun inşallah. Kimin nerde bir sıkıntısı derdi var, dermanını ver Ya Rabbim.canım hepsi de üst üste gelmiş umarım en kısa zamanda düzelir eşinin işi. 2 çocuk okutup birde üstüne ev geçindirmek çok zor, peki en azından yakıt masrafından kurtulmak için dolmuşlarla gidemiyormu eşin o geldi aklıma okurken
günaydın canımmm
Allah kolaylık versin canım, inşallah istediğin gibi olur.Günaydın kızlarrr
Evet sonunda cuma geldi çattı
Cuma toplantısınızda atlattık mı eğer bir aksilik olmazsa haftayı bitirdik sayabilirim
Nolur sakin geçsin bugün...
afferin sana büyük sözü dinle...GÜNAYDIN GÜNAYDINNN GÜNAYDINNN BUGÜN CUMAA
VEEEE
hayırlı cumalar kuzum nasılsınızgünaydınn kızlarrrr
hayırlı cumalarrrrr
liliii gözün aydınnnn kuzuuu
canım benimmm duaların kabul olsun inşallah,Rabbim kimseyi darda koymasın hayırlı cumalarcanım arabayı işte ikimiz birlikte kullanıyoruzya, ben de gidip geliyorum yanii, sonuçta araba masrafımız hep oluyordu da, 300 tl oluyodu, 500 e çıktı. :Şu mübarek Cuma günü hürmetine Allahım tüm darda kalan kullarına yardımcı olsun inşallah. Kimin nerde bir sıkıntısı derdi var, dermanını ver Ya Rabbim.
Cumanız mübarek olsun kızlarr.
SAĞOL CİĞERİMMgünaydınn kızlarrrr
hayırlı cumalarrrrr
liliii gözün aydınnnn kuzuuu
DUA EDİCEM SAKİN GEÇSİNNGünaydın kızlarrr
Evet sonunda cuma geldi çattı
Cuma toplantısınızda atlattık mı eğer bir aksilik olmazsa haftayı bitirdik sayabilirim
Nolur sakin geçsin bugün...
sağol canımm benimmm iyiyimm biraz stresliyim sadecehayırlı cumalar kuzum nasılsınız
VALLA CİDDEN ÖYLE OLDU.afferin sana büyük sözü dinle...
bir dahada hemen ilaç alma:.
bas ada çayını anında söker
KUZUM awn cumaRTESİLERİ ÇALIŞIYORMUSUN ? yarın zaten resmi bayram 30 ağustos :Ssağol canımm benimmm iyiyimm biraz stresliyim sadece
yarın tatil olup olmadığım muallakta hala
oğluşla vakit geçirmek istiyordum
bana aşkilotam diyo ağzınıyediğimmmm
tamam şimdi sakın içme bitki çayı kesemezsin valla kanamayı bu kezde hehehehe :)VALLA CİDDEN ÖYLE OLDU.
DÜN 2 FİNCAN ADA ÇAYI İÇTİM, ONDAN ÖNCEKİ GÜNDE İÇMİŞTİM..
YOK İÇİCEM İYİCE İÇİMİ BOŞALTAYIMMtamam şimdi sakın içme bitki çayı kesemezsin valla kanamayı bu kezde hehehehe :)
YA BEN YOĞUNUM BEBEĞİM YABUGUNDE SİZİN SOHBETE DOYUM OLMUYOR LAAAAAAA
benim yeğenım geliyor 17 yaşında.süper tatlı kek börek yapar.KIZLARRR HAFTASONU PLANLARINIZI ALAYIM, HEPİNİZ BANA HESAP VERECEKSİNİZZ,
BEN İZİN VERİRSEM YAPARSINIZ PLAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?