Bu Maç Bizim Olacak.....

hoca yakışıklı mı

sen bu işi baya ciddiye aldın bakalım hadiii aferin sanaaa

bizde kurbana kadar 2 kilo verirsek veririzzz
bayramda 2 kiloyu alırıssss

PİLATES DERSİN DE ÇOK GÜZEL BİR MÜZİK AÇIYOR HOCA DİNLENDİRİYOR SENİ O MÜZİK,
BİRDE TAVAN KISMINA DEĞİŞİK IŞIKLANDIRMALAR VERİYOR GÖKYÜZÜ GİBİ, HUZURLU OLUYORSUN O AN

PİLATES DERSİN DE ÇOK GÜZEL BİR MÜZİK AÇIYOR HOCA DİNLENDİRİYOR SENİ O MÜZİK,
BİRDE TAVAN KISMINA DEĞİŞİK IŞIKLANDIRMALAR VERİYOR GÖKYÜZÜ GİBİ, HUZURLU OLUYORSUN O AN

süper demi, bu azim devam eder inşallah ve sende bizim gibi spor salonları en sevdiği müşteri grubuna dahil olmazsın

siz böyle rejimden spordan bahsedince aklıma bizim komşu kadınlar geldi.
Sabahları benle birklikte çıkıyorlar evden ( bu arada ben çok erken çıkıyorum ) ellerinde bir şişe su.
tahmini 20 km yol yapıyorlar.eve geliyorlar 3 er tane sıcak ekmek yutuyorlar kahvaltıda bir duş hoppp öğlene kadfar uyu.
eee ama oyle demeyin spor yapıyorlar hehehehe :)

süper demi, bu azim devam eder inşallah ve sende bizim gibi spor salonları en sevdiği müşteri grubuna dahil olmazsın
Valla param olursa 12 seans bitince dewam ettiririm bi 12 seans daha eklettiririm...
Çok iyi geliyor zelişşş

avcılarda E5 üzerinde üst geçit çökmüş kızlar ya 2 kişi ölmüş sabah sabah ya canım sıkıldı off

sabah işe diye çıktı bu insanlarr belki daha aileleri bile bilmiyor

ONLARA GÖRE ONLAR HAREKET YAPIYORLAR İŞTE YETER ONLARA
spor hocana sarkma gamze sen bugune bugun nişanlı kızsın
KIZ AKŞAM Kİ HOCANIN ERKEK OLDUĞUNU BİLMİYO BENİMKİ
ERKEK VARSA SALONDA BU İŞİ UNUT DEMİŞTİ..
ODA GELDİ BENİMLE SPORA YAZILIRKEN İNCELEDİ ETRAFI FELAN BAYAN GÖRÜNCE HEP ETRAFTA SES ÇIKARTMADI, BENDE DÜN AKŞAM SPORDAN ÇIKINCA ÖĞRENDİM ERKEK OLACAĞINI..
KANGOO JUMPS HOCASI AYRIYMIŞ, PİLATES HOCASI AYRIYMIŞ MEĞERSE

fallencim maillerin gelmiş balım çok teşekkür ederim sana

avcılarda E5 üzerinde üst geçit çökmüş kızlar ya 2 kişi ölmüş sabah sabah ya canım sıkıldı off

sabah işe diye çıktı bu insanlarr belki daha aileleri bile bilmiyor
ayyyy çok kötü Allahım yaşatmasınnnnn çokk zorrrrr ne acııı yarabbimm

DÜN BU SAATLERDE ANNEMLE EGE AVCILAR TARAFINA GİTMİŞLERDİ,
YA ONLARA BİŞİ OLSAYDI KÖPRÜ ÇÖKSEYDİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…