Zeliş alıntıya mıçmışsın şekerim, yaniii hocanın ağızından obozite değilmişsini duymak hoşuma gitti
Vefaa göbek bölgede yağ var yağ onu napıcaz..
bol protoin ile besleneceksin dedi..
Yumurta ve tavukk dedi..
Sabah haşlanmış yumurta yedim, beyazı ağırlıklı olsun dedi hoca..
Öğle yemeğinde tavuk yoksa, çorba ve salata yiyeceğim sadece
Pilates hocası bayan, hatta adı Gamzehoca yakışıklı mı
hahahaaaaa zıplayın bakalımmmPilates hocası bayan, hatta adı GamzeKangoo jumps hocası erkek, zıplıcaz akşamm
sen bu işi baya ciddiye aldın bakalım hadiii aferin sanaaaZeliş alıntıya mıçmışsın şekerim, yaniii hocanın ağızından obozite değilmişsini duymak hoşuma gitti
Vefaa göbek bölgede yağ var yağ onu napıcaz..
bol protoin ile besleneceksin dedi..
Yumurta ve tavukk dedi..
Sabah haşlanmış yumurta yedim, beyazı ağırlıklı olsun dedi hoca..
Öğle yemeğinde tavuk yoksa, çorba ve salata yiyeceğim sadece
Ciddiye alıcam tabii para veriyozzzsen bu işi baya ciddiye aldın bakalım hadiii aferin sanaaa
bizde kurbana kadar 2 kilo verirsek veririzzz
bayramda 2 kiloyu alırıssss
PİLATES DERSİN DE ÇOK GÜZEL BİR MÜZİK AÇIYOR HOCA DİNLENDİRİYOR SENİ O MÜZİK,
BİRDE TAVAN KISMINA DEĞİŞİK IŞIKLANDIRMALAR VERİYOR GÖKYÜZÜ GİBİ, HUZURLU OLUYORSUN O AN
Valla param olursa 12 seans bitince dewam ettiririm bi 12 seans daha eklettiririm...süper demi, bu azim devam eder inşallah ve sende bizim gibi spor salonları en sevdiği müşteri grubuna dahil olmazsın
spor hocana sarkma gamze sen bugune bugun nişanlı kızsınCiddiye alıcam tabii para veriyozzz
Ahahahaha aynennn
KIZLARR DÜN PİLATES YAPTIM, PİLATES DEYİP GEÇMEYİN ACAYİP ZOR VÜCUT HAMLAMIŞŞ..
BU AKŞAMDA KANGOO JUMPS YAPICAM İZLEYİN
//www.youtube.com/watch?v=iyxkG8KNA6o
ONLARA GÖRE ONLAR HAREKET YAPIYORLAR İŞTE YETER ONLARAsiz böyle rejimden spordan bahsedince aklıma bizim komşu kadınlar geldi.
Sabahları benle birklikte çıkıyorlar evden ( bu arada ben çok erken çıkıyorum ) ellerinde bir şişe su.
tahmini 20 km yol yapıyorlar.eve geliyorlar 3 er tane sıcak ekmek yutuyorlar kahvaltıda bir duş hoppp öğlene kadfar uyu.
eee ama oyle demeyin spor yapıyorlar hehehehe :)
KIZ AKŞAM Kİ HOCANIN ERKEK OLDUĞUNU BİLMİYO BENİMKİspor hocana sarkma gamze sen bugune bugun nişanlı kızsın
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEavcılarda E5 üzerinde üst geçit çökmüş kızlar ya 2 kişi ölmüş sabah sabah ya canım sıkıldı off
sabah işe diye çıktı bu insanlarr belki daha aileleri bile bilmiyor
EWET AKŞAM İLK DEFA DENİCEM, ORDA Kİ KIZLAR İLK BAŞ ÇOK ZORLANICAN CANIN ÇIKACAK DİYİLERRKIZ NE GÜZELMİŞ BU KANGOO
fallencim maillerin gelmiş balım çok teşekkür ederim sanasiz böyle rejimden spordan bahsedince aklıma bizim komşu kadınlar geldi.
Sabahları benle birklikte çıkıyorlar evden ( bu arada ben çok erken çıkıyorum ) ellerinde bir şişe su.
tahmini 20 km yol yapıyorlar.eve geliyorlar 3 er tane sıcak ekmek yutuyorlar kahvaltıda bir duş hoppp öğlene kadfar uyu.
eee ama oyle demeyin spor yapıyorlar hehehehe :)
ayyyy çok kötü Allahım yaşatmasınnnnn çokk zorrrrr ne acııı yarabbimmavcılarda E5 üzerinde üst geçit çökmüş kızlar ya 2 kişi ölmüş sabah sabah ya canım sıkıldı off
sabah işe diye çıktı bu insanlarr belki daha aileleri bile bilmiyor
BENDE GÖRDÜM BİZE ÇOKK YAKINN YA ORASIIhaberde var avcılarda diyorrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?