günaydın yasminim naber nasılsınnngünaydın kızlarrr
Ne oldu yawgünaydınn hepinize de kızlarrr
günaydın yasminim naber nasılsınnn
günaydınn hepinize de kızlarrr
Günaydınn ciğerlerimm
günaydın zeliş, yasemin, lili, vefa güzel bir gün olsun
vefa ne oldu hayırdır
Günaydınn ciğerlerimm
günaydınn hepinize de kızlarrr
günaydın zeliş, yasemin, lili, vefa güzel bir gün olsun
vefa ne oldu hayırdır
Hay allah neye kızdın ki bu kadardün gece benim oğlana kızıp yeni aldığımız oyuncağını sinirlenip kırdım
çok pişman oldum nasıl böyle bi tepki verdim bende anlamadım ama çok ağladı üzüldü
babaanneme söylicem seni bana alır o sevmiyorum seni diyerek ağlaya ağlaya uyudu
dün gece benim oğlana kızıp yeni aldığımız oyuncağını sinirlenip kırdım
çok pişman oldum nasıl böyle bi tepki verdim bende anlamadım ama çok ağladı üzüldü
babaanneme söylicem seni bana alır o sevmiyorum seni diyerek ağlaya ağlaya uyudu
ay canım kıyamam, bazen olabiliyor böyle zamanlar hepimizde yaşıyoruz. Üzme kendini o kadar, kendini affettirirsin sen akşam erken çıkıp alabilirsin mesela oyuncağını, böylece barışırsınız.dün gece benim oğlana kızıp yeni aldığımız oyuncağını sinirlenip kırdım
vefacım tabii ki olacak böyle şeyler lütfen üzme kendinidün gece benim oğlana kızıp yeni aldığımız oyuncağını sinirlenip kırdım
günaydın kızlarrrr,
dün yine kendime karbonhidrat yüklemesi yaptım, pöffff, olmadı biliyorum ama dayanamadım annem bişi yapmış, bilenler vardır, hamur kızartması diyeyim, 1-2 derken 3 tane yiyivermişim. Nasıl yapacağız bu rejim işini yaaa, spor da yapmadım, akşam bari leslie yapabilsem. sizler de durumlar nasıl?
sabah
1 dilim tam buğday ekmek
domates-peynir-4 zeytin.
dün gece benim oğlana kızıp yeni aldığımız oyuncağını sinirlenip kırdım
günaydın kızlarrrr,
dün yine kendime karbonhidrat yüklemesi yaptım, pöffff, olmadı biliyorum ama dayanamadım annem bişi yapmış, bilenler vardır, hamur kızartması diyeyim, 1-2 derken 3 tane yiyivermişim. Nasıl yapacağız bu rejim işini yaaa, spor da yapmadım, akşam bari leslie yapabilsem. sizler de durumlar nasıl?
sabah
1 dilim tam buğday ekmek
domates-peynir-4 zeytin.
yavaş yavaş motivee olmak lazım artık canım
bende dün akşam kabak yemeği, salata, ayran ve cevizli ekmek yedim maalsefet
üzerine de çayla 1 dilim kek yedim
Hay allah neye kızdın ki bu kadar
vefaaaa yüklenme kendine oluyor bazen böyle sinir taşmaları
keşke öyle uyumasına izin vermeseydin
en önemlisi özür dileseydin mesela
bizde akşma oğlanla çokkk fena gerildik çok bağırdım bende hatta popoya kaptırdım yani
ama hakkaten bazen sınırlarını zorluyorlarrrr
ama sonrasında sarılıp öpüşüp barıştık
sen süper bir annesin diyor bana sonra bende sende süper olucaksın az kaldı dedim...
Sonrasında gülme krizleri ailece
sağolun kızlarvefacım tabii ki olacak böyle şeyler lütfen üzme kendini
hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri inan sen onun annesisin alırsın gönlünü bugün paşanın
senin aslında menü güzelmiş, ekmekle kek olmayaydı.yavaş yavaş motivee olmak lazım artık canım
bende dün akşam kabak yemeği, salata, ayran ve cevizli ekmek yedim maalsefet
üzerine de çayla 1 dilim kek yedim
evet yaaa vahim. Spora bundan sonra hiç gelemem çocukların okul açılacak, onlardan vakit bulamam maalesef.boşver takma sinirlenice olur böyle şeyler sen kırmışsın
ben en son ne kadar oyıncak varsa çuvala doldurup çöpe atmıştım hala oğlan aklına geldikçe söyler
senin durum vahimmmmmm
sıcak sıcak pişlerde iyi gitmiştirrrr
spora benle geleydin pek güzelll
hafta sonu kurslarıda açılacak düşün derimm
maşalaah sen de fena değilmişsin akşammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?