canım yaaaa diyecek bir söz bulamadım maalesef, 2 kız var bende de biliyorsun, Allah hayırlı evlat eylesin hepsini, doğru yoldan ayırmasın. Kız nasıl becermiş kendi başına peki, maaşını biriktiriyor muydu da, dayamış döşemiş, neyse bari annenler onda kalacak. Bak sen şu yaptığına yaa, habersiz gerçekten korkar oldum gelecekten böyle şeyleri duyunca. Allah doğru yoldan şaşırtmasın.YOK erkek yook bizde kız kardeşim
işine yakın sen ev tut içini daya döşe ben artık burda yaşıcam (tutuğu ev site içinde güvenlik havuzlu vs konforlu eee bizim evler eski bina konforu yok )
benle kalıyordu zati ne geldine karışırız ne gittiğine istediği saat gelir istediği saat gider
annem delirdi biraz haliyle
babam desen adam napcanı şaştı kaldı
her yolu denediler
annemde babamda eşyalarını toparlayıp onunla orda kalmaya karar verdiler
değilse hepten raydan çıkacakkkk
erkek-kız farketmiyor canım, olmadı mı olmuyor, bizden nice durumu kötü olan çocuklar var ki, hepsi iyi yerler kazanmış. Ya duyunca deli olmamak elde değil ama ne yapacaksın çare yok. Benim kız 3 yıldır dersaneye gidiyor, o kadar ilgilenirim son sene sapıttı olmayacak bir puan aldı, Allah bundan sonra akıl fikir versin inşallah.ERKEK anneleri hep aynı şeyden şikayetci
aslında ben çok korkuyorum gelecekleri için yapacak bişi yok
bol bol evlatlarımız için dua edeceğiz okumasa bile hayırlı bir evlat olsun
Ne zaman göürüşüyoruz hafta sonuu pamuk şekerrbende seni özledimmmmm kızzz
Ne zaman göürüşüyoruz hafta sonuu pamuk şekerr
Ewet başladı bugün okula, aynı kreşe dewamm ..kızz ne bilim yaaaa okullar açılıyor ya bu aralar ciddi yoğunuz yani ailecek :)))
sen naptın okul mevzusunu başladımı egecik okuluna
maşallah pek keyfin yerinde, ne oldu anlatta biz de gülelim bacıyaseminnnnn ftemizz napıonuz laa alttan bakıyonuz mölüm mölümm
Ewet başladı bugün okula, aynı kreşe dewamm ..
Ne var kız cumartesi olmazmı kii
Sebep yok vallahhmaşallah pek keyfin yerinde, ne oldu anlatta biz de gülelim bacı
Aynen ewet, bi sen bi benŞu önümüzdeki 1-2 haftayı atlatalımda mutlaka ayarlarız canım zaten bi sen bi ben oluruz yine belli yani :))))
Aynen ewet, bi sen bi ben
Zaten senin badiyide bi gönderemedim
aman hep mutlu ol da, sebep lazım değil
Bayramdan önce abimle tanışacaklar öyle istiyor.heeeee badi demi neyse seneye giyerim artıkın
nasıl gidiyo seninkiylennn yine gezmelerdeydiniz haftasonu
tanıştırıyomusun annenlerle kararlımısın
sen tanıştın mı
hadi hadi hemen yaz :)))))))))))))))
Ben altta gözüküyor muyum ya, alt kısımda ismim çıkıyormu baksana bi kızzaman hep mutlu ol da, sebep lazım değil
Bayramdan önce abimle tanışacaklar öyle istiyor.
Sonra bayramda ailelerimizle tanışacağız zelişim..
İyi gidiyor, ege ile birlikte haftasonu birlikte traş oldular.
o bi berber koltuğunda oğlan diğer berber koltuğunda,
Berberdekiler hep babası sandı haliyle,
Ege seni babandan daha yakışıklı yapıcaz saçını felan dedi kuaför çocuk..
Benimkininde bi hoşuna gitti ki sorma, ege çakmadı ama
Ben altta gözüküyor muyum ya, alt kısımda ismim çıkıyormu baksana bi kızz
Bakalım canım.. Önümüzdeki yaza kadar zaten bişi olmaz..hadi bakalım seni mutlu görünce seviniyorum
İnşallah bu başlangıç seni ömrünün sonuna kadar sürecek bir mutluluğa ulaştırı ama yinede lütfen acele etme derimmm
Senin ismin çıkmıyor ama zeliş diye, benim neden çıkıyorevet çıkıyor neden ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?