hallettim kuzum halettim oda benı haletti :))))
ohh işler bitti
bahar temizliği yapıldıııııı
darısı yapamayanların başına
teşekkür ederim cancazım, sen ne yedin bakimmm?afiyet olsun güzellik
benim de iş çok ama yapacak halim yokkk dermişim, yorulmuşum dün yahu. Yaşlanıyoruz sanırım artık, eskiden böyle olmazdı, yıl geçtikçe hayat bizi yoruyor. allah derman versin hepimize de, çalışalım bakalım.Hımmm herkesler haftaya yoğun başlamış, bende yoğunum demeyeyim ama böyle bir durgunum nedense... Öylee kafama göre sallana sallana çalışıyorum işte...
Yasminnn naptın başladınız mı okul hazırlıklarınaaaa
Hımmm herkesler haftaya yoğun başlamış, bende yoğunum demeyeyim ama böyle bir durgunum nedense... Öylee kafama göre sallana sallana çalışıyorum işte...
Yasminnn naptın başladınız mı okul hazırlıklarınaaaa
benim de iş çok ama yapacak halim yokkk dermişim, yorulmuşum dün yahu. Yaşlanıyoruz sanırım artık, eskiden böyle olmazdı, yıl geçtikçe hayat bizi yoruyor. allah derman versin hepimize de, çalışalım bakalım.
CNM KİTAPLARIN FİYATALARI 750 TL PERŞEMBE GÜNÜ ALCAM İNŞ.
DEFTERLERİ ALDIM KAPLADIMM
PANTOLON ALDIM PAÇALARI YAPILACAK
ÇANTAMIZ VAR
FAZLA YAPILACAK BİŞİ YOK
en güzeli yatmak zaten iyi yapmışsın canım. Ay niye kız, önemli bişey yoktur inşallah, erkek kardeşin mi olay çıkartıyor anlamadım. Senin de nedir bu çektiklerin arkadaşım yahu, tam rahat edeceksin derken? Annene de geçmişler olsun canım.ben hafta sonu heç bişi yapmadım bol bol yattım
oğlan teyzesi ile iki günlüğüne tekirovaya tatile gitti çok eğlenmiş kuzum çok da güzel bronzlaşmışş
bende ctesi 1 saat yürüş sonrasında kuföre gittim saçlarımı boyattım
aldığım defterleri kapladım
dünde öğlen 12,30 kalkdığımda biraz ailevi sorunlar vardı kardeşim sorun herzaman ki gibi neyse bugun öğle itibariyle düzeldi
dün annem fenalaştı sinirden hastanede yattı bi kaç saat
bende dün akşam üzeri 1,5 saat gene yürüdüm değilse evde durdukça sorunlar çözülmedikçe beynimin ağrısı geçmiyecekk ti yürüş sonrasında iyi geldi bugun gene yürücemmm rahatlıyom gerçektennnn
CNM KİTAPLARIN FİYATALARI 750 TL PERŞEMBE GÜNÜ ALCAM İNŞ.
DEFTERLERİ ALDIM KAPLADIMM
PANTOLON ALDIM PAÇALARI YAPILACAK
ÇANTAMIZ VAR
FAZLA YAPILACAK BİŞİ YOK
ben hafta sonu heç bişi yapmadım bol bol yattım
oğlan teyzesi ile iki günlüğüne tekirovaya tatile gitti çok eğlenmiş kuzum çok da güzel bronzlaşmışş
bende ctesi 1 saat yürüş sonrasında kuföre gittim saçlarımı boyattım
aldığım defterleri kapladım
dünde öğlen 12,30 kalkdığımda biraz ailevi sorunlar vardı kardeşim sorun herzaman ki gibi neyse bugun öğle itibariyle düzeldi
dün annem fenalaştı sinirden hastanede yattı bi kaç saat
bende dün akşam üzeri 1,5 saat gene yürüdüm değilse evde durdukça sorunlar çözülmedikçe beynimin ağrısı geçmiyecekk ti yürüş sonrasında iyi geldi bugun gene yürücemmm rahatlıyom gerçektennnn
en güzeli yatmak zaten iyi yapmışsın canım. Ay niye kız, önemli bişey yoktur inşallah, erkek kardeşin mi olay çıkartıyor anlamadım. Senin de nedir bu çektiklerin arkadaşım yahu, tam rahat edeceksin derken? Annene de geçmişler olsun canım.
hımmm kitaplar baya tutmuş canım benim, bend ekırtasiye malzemeleri stokladım hazır her yerde varken ve ucuzken...
defterleri kaplama işimiz ve yıkanan formaların ütüsü haftasonuna kaldı benimde..
of of askerliğimiz başlıyor artıkımmmmmmm
sorma yasmin seninki bari büyük, kendi başına ödev yapıyordur artık biz bir fiil yanındayız ödev yaparken ooff ki ne offff
CNM büyükde benimkide dürtme ile yapıyor çok hevesli değil bakalım
ama anne bu sefer takdir alcam diyorrr görcen sen deyip duruyo
bende alırsın oğlum inşallah diyom
Hımmm aklına koyduysa alır tabi neden almasın demi ama...
Hangisi isteyerek çalışıyorki çok zor geliyor ödev çocuklara, kendi ilk okul zamanımı hatırlıyorumda ne kadar hevesliydim ne çok severdim okulumu kitaplarımı.. ahhh ahhh zere anasına benzememiş benim oğluş bu konuda bakalım gelecek ne getirecek bizleree ve sıpalarımıza
ERKEK anneleri hep aynı şeyden şikayetci
aslında ben çok korkuyorum gelecekleri için yapacak bişi yok
bol bol evlatlarımız için dua edeceğiz okumasa bile hayırlı bir evlat olsun
Evet yasminn inşallah iyi birer insan olurlar her şeyden önemlisi bu tabi... Onlarda tutunacaklar hayata bir yerlerinden malum bizde elimizden geleni yapıyoruz... Allahım yollarını bahtlaını açık etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?