Yoo aslında genel şeyler ama bilmiyorum..neden kuzucannnn ne oldu bişeyemi canını sıktın yoksa ,
bende bugun yanlızımmmm çok yoğun ve geberiyorum offfffffffffffffffffffffssssssYoo aslında genel şeyler ama bilmiyorum..
2 tane ağrı kesici içtim
Off bitmedi bugün zaten, akşama da spora gidicem..bende bugun yanlızımmmm çok yoğun ve geberiyorum offfffffffffffffffffffffssssss
BEN YARIN AYROBİG STEP FİTNESSS SAUNA JİMNASTİK HAHAHAHAHAHAHAHAH HEPSİNİ YAPICAM EVDE BADANA VAROff bitmedi bugün zaten, akşama da spora gidicem..
Eve pörtlemiş giderim artık..
Yarında oğlanı okula yazdırıcaz, benimki gelicek alıcak bizi gidicez bakalım..
Ahahahahaha kolay gele, hangi renk boyuyacaksınızz ewiiBEN YARIN AYROBİG STEP FİTNESSS SAUNA JİMNASTİK HAHAHAHAHAHAHAHAH HEPSİNİ YAPICAM EVDE BADANA VAR
Ben ewde tost yedimmgünaydın kızlarrr,
kimseler gelmemiş, nerdesiniz acep? yorgun ve eğlenceli bir hafta sonundan sonra tekrar iş başındayız.
kilom: 67,800 gr. +300 gr. almışım, geçen haftaya göre, daha fazla almışımdır demiştim ama iyi az almışım.
Kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmek+beyaz peynir-2 zeytin+domates salatalık biber
Uykum warrgünaydınn
iyi haftalarınız olsun
ben 65 kg düşesiye kilomu yazmıcam
hale kalori hesabı yapıyorummm
güzel gidiyorrr
neden kızzzz yaz da biz de bilelim, şu an kaç kg. sun?günaydınn
iyi haftalarınız olsun
ben 65 kg düşesiye kilomu yazmıcam
hale kalori hesabı yapıyorummm
güzel gidiyorrr
afiyet olsun canım, güzel kilo, benim için bir hayal?Ben ewde tost yedimm
Kilo 53.5
günaydın canım,Günaydın kızlarrrrr
Bugün evden telaşla çıktım oğluşla birlikte unuttum tartılmayı bu haftada eve uğramayacağım için tartılamam heralde ama belki öğlende çıkarsam o ara yazarım...
Herkesler iyidir inşallah, yine pazartesi yine işbaşı...
günaydın, kolay gelsin canım.günaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için..
işler yoğun ben kaçar arada uğramaya çalışırım
gel buyur canım da bugün herkes yoğun sanırsam, kimseden ses seda yok.GÜNAYDIN fıstıklar ben eleyrummm daaaaaaaa
hallettim kuzum halettim oda benı haletti :))))gel buyur canım da bugün herkes yoğun sanırsam, kimseden ses seda yok.
Ne yaptın boya badana işlerini, halletin mi?
çok geçmiş olsun, tahmin edebiliyorum. Üzerinden şimdi büyük bir yük kalkmıştır amahallettim kuzum halettim oda benı haletti :))))
bezelyeli orman kebabı+1 kase erişte+1 kase cacık. Öğle yemeğimi de yemiş bulunmaktayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?