Bu Maç Bizim Olacak.....

sayende bebeğim senin de bilgin çok fazla aklımdasın hep söylediklerini dinliyor ve uyguluyorumm
rica ederim canım ne demek.

Canım hadi 40 dakikayı yaparım da, sıfır ekmek değil de günlük 1 dilim olsun, öğlen bazen patlıcan, ıspanak olduğunda tek başına onları yiyemiyorum.
Bir de 6 da işten çıkıyorum zaten şekerim ne ara yemek yiyeceğim, onu da 19 yapalım.:18::18::18::18:

yok hemen yaz görmedim geldiğini

hoş geldin bu arada

birde biz seni tanıyoruzda sende bu topicte tanıt biraz kendini fıstık tamam mııı

bekliyorum yazzz hadi bilgileri

timam

23 yaşındayım 1,66 boyunda 63 kiloyum

işe giirdiğimde 57-58 dim ofis ortamında çalıştığım için gün boyu hareket 0 , sporda yaoamıyorum

hedefim 58 olmak
bu kadar iştee :114::114:

tamam fıstık halledildiiii

sağol tatlım ben zaten senin o ceza diye yazdıkların var ya ban onları normal rutin olarak yapıyorum ama sıfır ekmek yaşayamam kimse kusura bakmasınn ama akşamları yemiyorum artık öğlenleri de çok nadir sabah fix

kız sende çıkmadan yersin yani ceza olucak yaaa

azıcık caydırıcılığı olsun demi ama

timam

23 yaşındayım 1,66 boyunda 63 kiloyum

işe giirdiğimde 57-58 dim ofis ortamında çalıştığım için gün boyu hareket 0 , sporda yaoamıyorum

hedefim 58 olmak
bu kadar iştee :114::114:

ekliyorum hadi bakalım hayırlı olsunnnnn

evet zeliş başlangıç için biraz daha insaflı olalımm

İnternetten karın bölgesi için egzersizlere bakıp duruyorumm ...

cnm bir topik vardı kullanıcısı kedilerde tatil yapardı gerçi şuan kapandı ama orda çok güzel böyle hareketli görüntüler vardı ve videolar vardı bulursam senle paylaşıcam ama mekik çek en güzeli

Ben pilatese takmış vaziyetteyimm

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar 1 saate uğrarım yine

ama şu ceza konusunu netleştirelim tamam mı herkes fikrini yazsın en fazla uygun görüleni seçeriz

bu arada YAĞMUR geldiğinde kilo bildirimi yapsın unutmayın

öpüldünüzzz

cnm iyi oku zelişin yazdığını sıfır ekmek ya da sıfır şeker demiş sen de sıfır şeker yap olmaz mı bebeğimm

Son düzenleme:

zeliş ben ne ödül ne de ceza almışımmm ben neolacam şimdi:44::44::44::44:

nasıl motive olacammmm

bak akşama pide yaptırıyoss zatennn

hepsini götürürüm bakkk

güle güle tatlımm kolay gelsin sana özletme kendiniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…